Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi bakalimHayırlısı
Sagolun:)Anlamına nereden baktınız? İnternette bir sürü site saçma sapan yorum ekliyor. Korkuyorsanız felak, nas, ihlas sureleri okuyun. Ölüm zamanını bilen Allah’tır.
Cok tesekkur ederim:)Geçen yıl da görmüşsünüz ama Allah’a şükür hala hayatta ve sapasağlamsınız. Yapmayın lütfen, birilerinin uydurup uydurup yazdığı şeylerle hayatı kendinize zehir etmeyin. Rüyalar gelecekten haber vermezler. Ben de çocukluktan beri dişlerimi yutarım rüyamda. Diş görmek güya ölüm demekmiş. O tabirlere baksam yıllar evvel ölmem lazımdı.
Konu silmek yasak ama neden sildinizCok tesekkur ederim herkese
Ruyayi cok kisiye anlatmamaliymisim bir buyugum oyle deyince sildim yasak oldugunu bilseydim silmezdim özür dilerimKonu silmek yasak ama neden sildiniz
Rüyasında kotu bir sey gorup korkmus hemen buraya yazan paylasmak isteyen biriyim sadece kotu bir niyetim yok. Zaten korkmuş uzulmus birine boyle bir sey söylüyorsunuz , ustelik aciklamasini da yaptimKonu silmek yasak hanimefendi
Niye kimse alıntılamamış yahu
Ben sizi kıracak veyahut üzecek bir şey söylemedim konu silmek yasak dedim ki gerçekten yasakRüyasında kotu bir sey gorup korkmus hemen buraya yazan paylasmak isteyen biriyim sadece kotu bir niyetim yok. Zaten korkmuş uzulmus birine boyle bir sey söylüyorsunuz , ustelik aciklamasini da yaptim
Ben sizi kıracak veyahut üzecek bir şey söylemedim konu silmek yasak dedim ki gerçekten yasak![]()
Cok tesekkur ederim. Insan kendini kotu hissettiği zamanlarda boyle moral verecek yorum ariyor Allah size en zor zamaninizda yardim eder insallah cok sagolunGördüğünüz rüyalara anlam yüklemeyn. Bende öyle çookkk rüya gördüm hala yaşyorm.. Rüya hçkmseye anlatlmaz ve yorumlanrsa da bir bütün olarak yorumlanır.. Yılan gördüm netten bakaymla da yorumlanlmaz.. O yüzden takmayn anlam da yüklemeyn
Ammiinnn canım inşaALLAH ALLAH razı olsunCok tesekkur ederim. Insan kendini kotu hissettiği zamanlarda boyle moral verecek yorum ariyor Allah size en zor zamaninizda yardim eder insallah cok sagolun