Rüya Yorumları Gördüğüm rüya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Merhabalar, cok kotu ruyalar gordum gece. Ayni rüyayı gecen yil da gormustum. Anlami ecelinizin geldigine Allah a kavusmaya tabir olunur diyor 3 ya da 5 yerde boyle yaziyor. Cok korkuyorum cok.

Geçen yıl da görmüşsünüz ama Allah’a şükür hala hayatta ve sapasağlamsınız. Yapmayın lütfen, birilerinin uydurup uydurup yazdığı şeylerle hayatı kendinize zehir etmeyin. Rüyalar gelecekten haber vermezler. Ben de çocukluktan beri dişlerimi yutarım rüyamda. Diş görmek güya ölüm demekmiş. O tabirlere baksam yıllar evvel ölmem lazımdı.

Anlamına nereden baktınız? İnternette bir sürü site saçma sapan yorum ekliyor. Korkuyorsanız felak, nas, ihlas sureleri okuyun. Ölüm zamanını bilen Allah’tır.

Rüyayı ilk neye yorarsaniz o olur derler. Ne gördünüz ki hayra yoralim hayr olsun

Her canlı ölümü tadacaktır diye ayet var. Sonunda hepimiz öleceğiz. Ölümden mi korkuyorsunuz. Tabirlerde yazan her yoruma da inanmayın. Kişinin mevkisi makamı ruh durumu biyolojik durumu göz önüne alınır yorumlanırken. Kitaplar genel yorum yapar. Gördüğünüz kabuslarda 2020 yılınının yaşattığı olumsuzlukların bilinç altınıza işlemesidir

Cok tesekkur ederim:)

Rüyasında kotu bir sey gorup korkmus hemen buraya yazan paylasmak isteyen biriyim sadece kotu bir niyetim yok. Zaten korkmuş uzulmus birine boyle bir sey söylüyorsunuz , ustelik aciklamasini da yaptim
Ben sizi kıracak veyahut üzecek bir şey söylemedim konu silmek yasak dedim ki gerçekten yasak

Gördüğünüz rüyalara anlam yüklemeyn. Bende öyle çookkk rüya gördüm hala yaşyorm.. Rüya hçkmseye anlatlmaz ve yorumlanrsa da bir bütün olarak yorumlanır.. Yılan gördüm netten bakaymla da yorumlanlmaz.. O yüzden takmayn anlam da yüklemeyn

Cok tesekkur ederim. Insan kendini kotu hissettiği zamanlarda boyle moral verecek yorum ariyor Allah size en zor zamaninizda yardim eder insallah cok sagolun

Cok tesekkur ederim. Insan kendini kotu hissettiği zamanlarda boyle moral verecek yorum ariyor Allah size en zor zamaninizda yardim eder insallah cok sagolun
Ammiinnn canım inşaALLAH ALLAH razı olsun

Kötü rüya kimseye anlatılmaz. Gerçekleşir derler.
Valla bende periyodik olarak rüyamda aile büyüklerimi sıradan öldürüyorum. Allah'tan anne babamı hiç görmedim, deliririm yoksa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…