- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bütün yolları denemişsiniz nerdeyse.
Birde şikayetvar.com’a yazın.
Tüketici haklarına fatura değişim foto, ne varsa yollayın ( internet adresi varsa )
Şu an tek yapabileceğiniz internet üzerinden saldırmak. Çok sinir bozucu bende yaşadım aynısını nerdeyse benim eşimde aynı davrandı. Bu yolları deneyecektim ama adamlar iflas etti el elde baş başta kaldık bizde 7-8 sene önce.
İnşallah sonuç alırsınız.
Esim yanasmiyor tukettici haklari 3.500 liranin ustune mahkemeye basvurun diyor oda dosya avukat parasiTüketici haklarına başvur.İnsanı parasıyla rezil ediyorlar yahu.Bilirim bu durumu.
Kartta nakitimiz yoktu malesef mecbur elden taksit olan yerden aldik ..Bu tarz yerlerden değil de büyük bi firmadan alsaydınız keşke. Ben bellonayı tek geçerim. 7 yıllık evliyiz kullandıkları malzemeler ve yaptıkları iş tam anlamıyla taş gibi. Eşim değiştireceğimiz zaman yine bellona alalım diyor. Bunları iade edip paranızı alın bence. Bu kadar zamanda bu vaziyetteyse bikaç sene sonra oturcak yeri kalmaz gibi..
Eşinizi ikna edip firmayı her yerden sıkıştırcaksınız. Artık onlar bezip bi şeyler ayarlıycaklar. Ama siz susarsanız bu iş kalır gider böyle.Kartta nakitimiz yoktu malesef mecbur elden taksit olan yerden aldik ..
Valla bizim iki canavar + canavar kuzenleri koltuğun üstünde tepiniyo yıllardır öyle dikiş mikiş şikayeti olmadı kesinlikle onların hatası.Buyuk bir ihtimale fabrikasyon hatasi ve diger satilan urunlerdede ayni sikayet varsa adam bakmistir. Ne kadar zorlukla aldik bir bilsen
Eşinizi ikna edip firmayı her yerden sıkıştırcaksınız. Artık onlar bezip bi şeyler ayarlıycaklar. Ama siz susarsanız bu iş kalır gider böyle.
Bu seferde inada bindirmesinler :)Valla bizim iki canavar + canavar kuzenleri koltuğun üstünde tepiniyo yıllardır öyle dikiş mikiş şikayeti olmadı kesinlikle onların hatası.
Siz yazın her yere eminim bi şekilde dönüş olacaktır.
Baktim inteenetten eger alinan urun 3 500 uzeriyse mahkeme bakiyormus yoksa coktaaan tuketice gitmistim..Ya davaya gerek olacağını sanmıyorum elinde fatura garanti belgeleri varsa git tüketici heyetine elinde tüm belgelerin var.
İlgileniyorlar, dava açmanız gerekirse kazandıktan sonra dava masraflarını da karşılarsınız.
Bizi Media Mark çok uğraştırmıştı. Ayıplı ürün getirmişlerdi. Annem 4 kere falan gitti adliyeye, hakimde bir cinsti uğraşmayın büyük firmalarla demişti ama annem yılmadı. Dava masraflarına kadar geri aldık.
Bindirsinler. Eşin zaten vazgeçmiş çoktan, şu durumundan daha zararlı çıkamazsın.Bu seferde inada bindirmesinler :)
E zaten seninki bu fiyatın fazla fazla üstünde canım.Baktim inteenetten eger alinan urun 3 500 uzeriyse mahkeme bakiyormus yoksa coktaaan tuketice gitmistim..
Evet canim 6.500 tl iste bunun icin dirsk mahkemeye basvurmak lazim bunun avukati,dosya masrafi var esimin hic mi hic yanasmaz :/E zaten seninki bu fiyatın fazla fazla üstünde canım.
Sen önce firmayı ara, internete şikayet yazıcam firmanız adına ve tüketici haklarına gidicem haberiniz olsun de soğukkanlılıkla.Evet canim 6.500 tl iste bunun icin dirsk mahkemeye basvurmak lazim bunun avukati,dosya masrafi var esimin hic mi hic yanasmaz :/
Ben diyorum acana atan dikisleri birazda benmi atirsam esim belki ugrasir bu kadarda olmaz diye :))
Biz odemiyoruz esimin eski ortagi oduyor. Bana kalsa bende oyle yaparim ama esim musade etmiyor :/Taksitleri bittimiki. Keşke taksitleri devam ödemeseydi adam parayı size verseydi. Atardım valla kapının önüne gidip yenisini alirdim. Aldığım yerede gider agzima geleni soylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?