Gördükce cinnet geciresim geliyor.

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Kızlar biz ankaradan 3 4 subesi olan bir yerden cester koltuk takimi aldik. 6.500 liraya bunu elden taksitle aldik. Neyse esimin ortaginin esime borcu oldugu icin ortagi abi aylik taksitini ben odeyim demis. Perdelerimi ona gore yaptirdim ayni renk fon.

Ilk 15 gunde dikisler atti , daha sonra yatak olan demir cekme aparati koptu. Aradik falan baya salladilar bizi.neyse uzun ugras sonucu fabrikadan bilir kisi geldi. Mirin kirin degistirelim dedi. Yenisini getirdiler. Ev 7 kat oldugundan ayaklari cizilmisti yeni takimlarin neyse dedik bi baktik icinden yatak cikan minderin dosemesini kaplamamislar adam dedi bida indirmeyelim abi adam gelsin kaplasin bir aya kadar.tamam dedik.
Zaman gecti gene dikisler atmaya basladi.hemde baya.

Esim gene aradi su gun bugun diye oyamislar. Esimde dayanamayip agzina ne geliyorsa saymis adamimi oynatiyosunuz diye..

3 4ay oluyor iste bunun uzerine.adamlar ne ariyor ne soruyor. Ama beni cok rahatsiz ediyor koltuklar daha yeni sonucta ben bu koltuk degistirmek icin 4 sene bekledim.ne kadar sansizim..

Esim beni arada arattirmaz. Gel dava acalim diyorum yok diyor. Ara diyorum aramam artik diyor.dun biraz konusunu actim askim az para degil bak hakkimizi arayalim dava acalim konusmak istemiyorsan diye yok diyor allahlarindan bulsunlar,haram olsun diyor koltuk 2 yil garantili en pahaki olanini aldim ama koltugu gormeye tahummulum kalmadi. Bisey soyleyin kizlar ne yapsam esimi ikna edemedim. Bu koltukla4 kaldi basima

Bütün yolları denemişsiniz nerdeyse.

Birde şikayetvar.com’a yazın.

Tüketici haklarına fatura değişim foto, ne varsa yollayın ( internet adresi varsa )

Şu an tek yapabileceğiniz internet üzerinden saldırmak. Çok sinir bozucu bende yaşadım aynısını nerdeyse benim eşimde aynı davrandı. Bu yolları deneyecektim ama adamlar iflas etti el elde baş başta kaldık bizde 7-8 sene önce.

İnşallah sonuç alırsınız.

Bu tarz yerlerden değil de büyük bi firmadan alsaydınız keşke. Ben bellonayı tek geçerim. 7 yıllık evliyiz kullandıkları malzemeler ve yaptıkları iş tam anlamıyla taş gibi. Eşim değiştireceğimiz zaman yine bellona alalım diyor. Bunları iade edip paranızı alın bence. Bu kadar zamanda bu vaziyetteyse bikaç sene sonra oturcak yeri kalmaz gibi..

Buyuk bir ihtimale fabrikasyon hatasi ve diger satilan urunlerdede ayni sikayet varsa adam bakmistir. Ne kadar zorlukla aldik bir bilsen

Kartta nakitimiz yoktu malesef mecbur elden taksit olan yerden aldik ..

Ya davaya gerek olacağını sanmıyorum elinde fatura garanti belgeleri varsa git tüketici heyetine elinde tüm belgelerin var.
İlgileniyorlar, dava açmanız gerekirse kazandıktan sonra dava masraflarını da karşılarsınız.
Bizi Media Mark çok uğraştırmıştı. Ayıplı ürün getirmişlerdi. Annem 4 kere falan gitti adliyeye, hakimde bir cinsti uğraşmayın büyük firmalarla demişti ama annem yılmadı. Dava masraflarına kadar geri aldık.

Buyuk bir ihtimale fabrikasyon hatasi ve diger satilan urunlerdede ayni sikayet varsa adam bakmistir. Ne kadar zorlukla aldik bir bilsen
Valla bizim iki canavar + canavar kuzenleri koltuğun üstünde tepiniyo yıllardır öyle dikiş mikiş şikayeti olmadı kesinlikle onların hatası.

Siz yazın her yere eminim bi şekilde dönüş olacaktır.

Eşinizi ikna edip firmayı her yerden sıkıştırcaksınız. Artık onlar bezip bi şeyler ayarlıycaklar. Ama siz susarsanız bu iş kalır gider böyle.

Ben susmam esim bana biraksa rezil ederim onlari sonucta butun evde koltuklarin uzerinde oturan benim..
Esim agzimi actirmiyor cunku baya bir saydirmistim gecenlerde, oda keyfi kacacak diye actirmiyor agzimi

Baktim inteenetten eger alinan urun 3 500 uzeriyse mahkeme bakiyormus yoksa coktaaan tuketice gitmistim..

E zaten seninki bu fiyatın fazla fazla üstünde canım.
Evet canim 6.500 tl iste bunun icin dirsk mahkemeye basvurmak lazim bunun avukati,dosya masrafi var esimin hic mi hic yanasmaz :/
Ben diyorum acana atan dikisleri birazda benmi atirsam esim belki ugrasir bu kadarda olmaz diye :))

Taksitleri bittimiki. Keşke taksitleri devam ödemeseydi adam parayı size verseydi. Atardım valla kapının önüne gidip yenisini alirdim. Aldığım yerede gider agzima geleni soylerdim

Evet canim 6.500 tl iste bunun icin dirsk mahkemeye basvurmak lazim bunun avukati,dosya masrafi var esimin hic mi hic yanasmaz :/
Ben diyorum acana atan dikisleri birazda benmi atirsam esim belki ugrasir bu kadarda olmaz diye :))
Sen önce firmayı ara, internete şikayet yazıcam firmanız adına ve tüketici haklarına gidicem haberiniz olsun de soğukkanlılıkla.
Önce internete yaz onlara mail vs bildirim gidiyor.

O şikayet yazısını gördükten sonra bunlar bizle galiba uğraşacak diyip size dönerler mahkemeden önce halledelim mantığıyla.

Taksitleri bittimiki. Keşke taksitleri devam ödemeseydi adam parayı size verseydi. Atardım valla kapının önüne gidip yenisini alirdim. Aldığım yerede gider agzima geleni soylerdim
Biz odemiyoruz esimin eski ortagi oduyor. Bana kalsa bende oyle yaparim ama esim musade etmiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…