- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Eşinin ağzına bakma.
Gerçi yapılmaması gerekeni yapıp, kötü konuşmuş.
Kimse oyalanmaktan hoşlanmaz, ilk anda hukuki haklarınızı arayacağını söyleseydi keşke.
Dan dun konuştu eminim, karşındakinin de inşa. Ve sadece çalışan olduğunu unutarak.
Bağırarak, haklı olduğunuzu düşünüyoruz
Ne kadar agreeif bağırdın o kadar hızlı hizmet
O kadar çok eşim yazmışsın ki
Sen ayrı eve çık
Eşim orda kalsın
Yazasım geldi
e mobilya.
Vosvos, 25 gün bekletmeleri saçma, sizi başlarından atmaya çalışıyorlar veya eşin konuşmadı ama sen karışmayasın diye böyle söylüyor. Bak istersen mahkemeye gitmeden önce noterden ayıplı malın iadesine, iade yapılmadığı takdirde hukuki haklarınızı kullanacağınıza dair ihbar gönderin. Ciddi olduğunuzu anlasınlar.
Gerçekten komik olmuşCanim benim esimin bir konusma tarzi vardi ölurdun gulmekten :)
Sözmü lan
Söz abi
Erkek sözümü
Evet abi
Sözünü tutmayana ne derler biliyosun dimi
Evet abi
Saka bi yana canim firma yer degisikligi yapiyormus ondan. Musade istedi bu kadar bekledik dedi esim birazdaha bekle dedi.
Sikayet var.com yazdim biraz once
Ama senin dedigin mantikli o belgeyi almak icin bisey lazimmi ?
Sagol canim destegin icin noter bizden evrak falan istermi evragini bulamiyorum mobilyaninGerçekten komik olmuş
Hayır, notere gidip durumu anlattığınızda onlar zaten kendileri yazıp firmaya gönderiyorlar. Söyledikleri süreyi bir bekleyin bakalım. Sonuç çıkmazsa yeniden değerlendirelim.
Hayir yillardir sincanda faliyet gosteriyor.Bahsettiğiniz mobilyacı yanılnıyorsam sık sık el ve isim değiştiren bir yer
Rica ederim Canım.Sagol canim destegin icin noter bizden evrak falan istermi evragini bulamiyorum mobilyanin
Valla elden taksitle aldik , birde taksitleri biz odemedik arka arkaya geldi hep. Ben esimin mahkemeye gidecegini hic mi hic sanmam nefret eder mahkemeden.Rica ederim Canım.
Ne yap ne et araştır bul. Noter evrak istemez, firma bilgileri, ürünün alındığı tarih, meblağ bunlar yeterli ama iş mahkemeye intikal edecekse fatura gerekli olacak. Fatura yoksa ürünü onlardan aldığınızı kanıtlamak çok zor olur, yazışmalar uzar da uzar.
Önceki sayfalarda mobilyacının ismini yazmışsınız baktım neresiymiş diye ben mobilya alışverişi yaparken adı başkaydı diye düşündüm çünkü mağazanın dış dizayn ve tabela tasarımı bahsettiğim mobilyacıyla birebir aynı- Pudra Pembe -
İnşallah, olmadı sosyal medya yolunu da kullanmalı...Valla elden taksitle aldik , birde taksitleri biz odemedik arka arkaya geldi hep. Ben esimin mahkemeye gidecegini hic mi hic sanmam nefret eder mahkemeden.
Eger noterden yazi gidecek,sikayet edicem bir kac yerden insallah gozleri korkar :)
Bilmiyorum canım. Keşke Öğretmenler Avm' ye falan da baksaydın orası da uygun fiyatlıydıBilmiyorum ki canim bu insanin 4 5 hatta daha fazla subesi olabilir.
Ve adamin yillardir mobilyacilik yaptigini duymustum belki dizaynini degistirmislerdir.
Evet sikayetvara yazdimİnşallah, olmadı sosyal medya yolunu da kullanmalı...
Baktim canim oraya benim istedigim tarz bulamadim sonra limit yetmedi mecbur esimin ortaginin tanidigindan aldik almaz olaydik. Bir dua ediyorum su mubarek gecede hakkim helal degil valla . Ben kac yil bekledim bu mobilyayi peedemin rengine kadar ayni yaptirdim perdem 2 binlira tuttuBilmiyorum canım. Keşke Öğretmenler Avm' ye falan da baksaydın orası da uygun fiyatlıydı
Şimdilik yapmayın bekleyin size verdikleri müddeti. Siz kendi profilleriniz üzerinden paylaşım yapabilirsiniz ancak, eğer onların sosyal medya profillerine yorum yazarsanız karşılığında hem suçlu hem güçlü misali firma imajını zedelemekten ötürü size dava açabilirler. O yüzden kendi sosyal medya hesaplarınızdan duyurmanız lazım konuyu fakat sosyal medya kullanmıyorsunuz. Dediğim gibi süre bitiminde bir sonuç çıkmazsa yeniden değerlendirip doğru yolu seçelim.Evet sikayetvara yazdim
Biz sosyal olarak twiter,facebook kullanmiyoruz bu mobilyaci sosyal agdan paylasim yapiyor. Acaba oralara yazsam tacize girermi?
Gerçekten sinir bozucu bir durum ben olsam ağzıma geleni sayardım.Baktim canim oraya benim istedigim tarz bulamadim sonra limit yetmedi mecbur esimin ortaginin tanidigindan aldik almaz olaydik. Bir dua ediyorum su mubarek gecede hakkim helal degil valla . Ben kac yil bekledim bu mobilyayi peedemin rengine kadar ayni yaptirdim perdem 2 binlira tuttu
Google isme mobilya yazınca çıkan ilk yere yorum yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?