Gördükce cinnet geciresim geliyor.

+1
Googlea mutlaka yorum birakin bence de. Insanlar artik google yorumlara gore hareket ediyor.
Ben mutlaka okurum. Sosyal medyadan yazdığı yorumları kaldırıp engelleyebilirler.
Ben köşe koltuğumu kk' da reklamını gördüğüm bir mağazadan almıştım çok ucuzdu 6 ayda çöktü firmada Türkiye' de sadece 2 tane şubesi olan bir firmaydı 20 günde yeni sünger getirip hallettiler. 5-6 şube olması da güven vermiyor maalesef

Evet ben de mutlaka okurdum. Hatta artik sikayetvar gibi sitelere bakmiyorum bile. Googleda daha gercekci yorumlar oluyor.

Garantisi de varmis tüketici hakem heyetine başvurun..

Kizlar güncel olarak esim adami 25 gün sonra birdaha aradi . Cuma günü söz gelecegim demisti adam tabi cuma oldu aradik gene acmadi adam, mesgullere düstü. Bu sira zarfinda sikayetvar, bimer gibi sitelere yazdim. Dönüs olmadi..

Dedimki sansimi birdaha deniyecegim esim bir daha olsem aramam dedi. Anneme arattirdim annem kibarcana ve güzel konusmus adamla ve fotogrlari atmis.
Bugun adam aradi, ayin 16.sinda gelsinler, showroomu ziyaret etsinler demis. Istedigi urunu tekrar yapalim demis. 6 ayda iki kere degisti koltugumuz simdi ise yepyeni baska bir model sececegim

Sizinle paylasmak istedim kizlar. Umarim yeni koltuklar gönlüme gore olur..

İşte kurumsal bir firmadan alsaydınız bunu yapamazlardı. Üstelik elden taksit elinizde belge de yok.

Başka model seçmeniz yerinde bir karar olmuş. Ben chester kullanmadım ama daha önce kapitone berjerlerim vardı. Kapitone hiç kullanışlı olmuyor. Dikişler atmasa düğmeler çıkıyor, o düğme araları toz tutuyor vs... Sırf bu yüzden görüntüsünü çok beğensem de chester hiç düşünmedim.

Adam cheser fotograflari atmis gözalici ama mumkun degil bir daha secmem. 16. Sinda gorup daha kullanisli bir sey sececegim..
Kusumuz var evde koltugun ustunde dolaniyor tuvalletini yapinca , icine giriyor temizliyemiyorum . Geecektwn cok toz oluyor..

arayın yahu. kocanızdan onaymı lazım aramanız için illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…