Gördükce cinnet geciresim geliyor.

Simdi sikayet var a baktim firmanin ismi cikmiyor genede gidermi mail

Simdi sikayet var a baktim firmanin ismi cikmiyor genede gidermi mail
Şikayet oluştururken kendi bilgilerini, firmanın tüm iletişim bilgilerini istiyorlar.
Adres, tel, mail vs hepsini bul. Bunlar tamamlanmadan onaylanmıyor zaten.

Şikayeti oluşturduktan yaklaşık bir gün sonra yayına giriyor yazınız. Kelimeleri dikkatli seçin, argo, küfür gibi şeyler ***** olarak değiştiriliyor editörler tarafından.

Vurucu bir başlık seçin, gören okuma ihtiyacı hissetsin. Buda karşı tarafı belki telaşlandırır.

İnşallah sonuç alırsın. Geçmiş olsun şimdiden.

Sagol canim :)

Markayı deşifre eder misin? Bizim de başımız yanmasın sonra. (Özelden mesaja da tamamım)

Geçmiş olsun.

Esim izin vermiyor musade etmiyor ne demek o zaman yenisini alsin.

Esiniz sizin kimlerle konusacaginiza nasil davranacaginiza onay mi veriyor her seferinde.

Sosyal medyayi kullanin sikayet icin.

E pahali olanini almak yetmiyor demek ki. En işlevsel olani lazim. Senet sepet alin mahkemeye gidin ben 6500 e koltuk almam sahsen. Hadi aldim kurumsal yerden alirim herhalde. Para iadesi olabilir once noterden admlara yazi yazacaksiniz

Tüketici hakları hakem heyetine başvurun. Hemen yardımcı oluyorlar.Koltuğun fotoğraflarını çekin faturalarda birlikte oraya gidin

Ben tüketici mahkemesine dava açıcam, avukat fln tutmayacağım avukatı nerden çıkardınız. Kendiniz temsil edebilirsiniz kendinizi.

Tanıdıkla alışveriş yapılmaz asla! Biz de yaptık yatak odası geldiği günden 1 ay sonra dolap öne doğru çökmeye başladı. Aradık 2 ay sonra geldiler Şanslısınız ki üzerinize düşmemiş dediler. Bacakları kırılıp düşebilirdi yani. Getirdiler yapıldı bu sefer dolabın çekmeceleri,dolap kapısı,her yeri dökülmeye başladı yine aradık 4 ay sonra gelip baktılar. Bu da sürekli aradığımız için. Sözde yapıldı şimdi yine düşüyor dolap kapakları. Kapı ses çıkartıyor ama uğraşmak istemiyorum artık bunlarla.
Malesef birşey diyemiyorum kendin arayıp uğraş gelsinler öyle de bırakılmaz.

Esim biraz önce aradi 20 25 gune kadar geliriz dedi bakalim. Bende sikayet vara yazdim valla. Elimden geleni yapacagim :)

Arkadaşım hakkını aramaktan çekinme. Aradan süre geçmeden, ispat açısından ilgilen. Aç davanı. Vaktim var ilgilenecek, yapabilirim diyorsan eğer kendin ilgilen. Yoksa bir avukattan yardım al. 6500 lira zarara girmektense kullanmayacağım malzeme için, 2000 lira da harcarım. Tamam adliye soğuktur, insanlar dava açmaktan, uğraşmaktan ürkebilir. Anlıyorum. Ama mantıki açıdan bakınca 6500 liralık mobilyayı 1 yıl kullanmak için almadın sanırım. E sonra yeniden mobilya al. Onun da meblağı var. Ne anladım ben bu işten. Aynı yere dönecek, bir de yaptıkları yanına kar kalacak. Yapabilirsin. Sinir olacağına, onlar sinir olsunlar bi zahmet.

Abla sanirim avukatsin sen ankaradasin :) esim biraz once aradi soz aldi ama 20 25 gune geleceklerini soylediler.
Ben sana bir soru sorucam basini agritmasam
Simdi iki defa degisiklik oldu mobilyada ikinci yeni getirisleri. Bizim aldigimiz mobilyaciyla ilgisi yok bu ureten firma.
Ben bu insanlardan para iadesi veya baska bir markanin urununu isteyebilirimiyim hakkim var mi bu konuda ? :)
Tesekkur ederim simdiden

Eşinin ağzına bakma.

Gerçi yapılmaması gerekeni yapıp, kötü konuşmuş.
Kimse oyalanmaktan hoşlanmaz, ilk anda hukuki haklarınızı arayacağını söyleseydi keşke.
Dan dun konuştu eminim, karşındakinin de inşa. Ve sadece çalışan olduğunu unutarak.

Bağırarak, haklı olduğunuzu düşünüyoruz
Ne kadar agreeif bağırdın o kadar hızlı hizmet

O kadar çok eşim yazmışsın ki

Sen ayrı eve çık
Eşim orda kalsın

Yazasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…