Görgüsüz Arkadaş!

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Merhabalar, çok sinirlerim bozulmaya başladı iyisi mi yorumlarınızı alayım fevri davranmayayım dedim..
''M'' diye bir arkadaşım var en yakın arkadaşım sayesinde tanıştık yazın tatile gittik 4 kız arkadaş, bi baktık ''M'' ile hayatta yaşadığımız olaylardan çocukluğumuzdan sevdiğimiz şeylerden tutun a sından z sine herşeyimiz çok benziyor baya baya yakın olduk ama zamanla yakın oldukça yeni yeni huylarını öğrendim tabii... Kendisi şuan üniversitede hala ben mezunum. bölümler çok benziyor aynı sektördeyiz ilk burdan başladı olaylar, ben eğitimimi devam ettirmek yükseltmek istiyorum kendisi hep olumsuz yorumlarda bulundu öncelikle özelden okuyacaksan onu herkes okur ben devletteyim özellerle dalga geçiyorum vs. umursamadım cevabını verdim gerektiği yerde. Şuan erasmus ile Polonya'ya gitti daha öncesindede yurtdışı tecrübeleri olmuş anlata anlata bitirememişti tek kendisi gidiyor gibi bu arada ben henüz yurtdışına hiç çıkmadım uygun ve yerinde bir zamanı bekliyorum nasipse. Bana sürekli erkeklerin onu ne kadar önemsediğinden ama hiç uzun ilişkisi olamadığından yakınır, alttan alttan sürekli ama abartmıyorum sürekli kendini över şu çocuk bunu söyledi neden söylediki Allah Allah aa bu çok ünlü biri beni takip etmiş neden etti ki :) onu pohpohlamamızı bekliyor diye düşünüyorum ama hiç kötü niyetle yaklaşmadım güzelsin tabii takip eder niye şaşırıyorsun derim... Erasmusa gitti hergün erkek fotoları atar oldu şu çocuk bana yazdı şu çocuk teklif etti şu çocuk bu çocuk çocuk çocuk çocuk... Benimle artık erkek muhabbetinden başka birşey konuşmaz oldu sürekli bir de ingilizce konuşurken snapler atması bak şimdi Hollandadayım ( ingilizce konuşuyorum bak farkındasın dimi daha nasıl belli edebilirim biliyorum ben ingilizceyi bakın bakın triplerinde yemin ediyorum ) yeni edindiği çevresiyle hava atar gibi bana göstermesi ben iyice bunaldım tamam diyorum paylaşmak isteyebilir ama inanın samimi gelmiyor artık başka bir konu açıyorum ya onu bırakta geçen şu çocuk beni kesti bak fotosu çok yakışıklı demi tarzında muhabbetleri! Allahım sana geliyorum dedim. Sürekli snapimde facebookumda instagramımda ''M'' nin postları hergün abartmıyorum 50 tane foto video bakın gerçekten anlarım paylaşmak ister ama bir insan gittiği yerde güzel vakit geçirebilmesi demek anı biraz yaşayabilmesidir diye düşünüyorum. 50 foto ve video çekicem diye zehir etmemeli. Bu arkadaşın bu tavrı sadece bana mı bilmiyorum ama ben artık çok bunaldım sürekli erkek muhabbeti ingilizce biliyorum ben muhabbeti şu ülkedeyim muhabbeti yapmaktan kusucam bu arkadaşımla ve son raddemi instagramının biografisine daha önce gittiği ülkeleri tek tek yazmış olması ve (still one more need country) yazıp gülücük koyması beni deli etti ya ben onun yerine utandım bu nasıl bir görgüsüzlük lütfen arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum acaba ben bu insana karşı yanlış hisler mi besliyorum sizce yoksa arkadaşlığımı bitireyim mi ve bunu nasıl yapabilirim gözüne sokarak mı yoksa muhattap olmadan mı ? ay ne sinirlenmişim valla içimi döktüm şimdiden sağolun :)

Erasmusla giden bir arkadaşım da böyleydi. Sınırı geçince böyle oluyor galiba. Sen herhangi bir eleştiride bulunma ,aksine şakaya vur. Ben avrupaya giden arkadasimdan İngiliz çocuk istiyorum ,getirmedi daha. Sen de arkadaşına "Ecük de baa bul insafsız " diyebilirsin.

Demiştim ki bana da bul o da aa tamam buluruz yaa deyip yine kendi erkeklerini anlatmaya tam gaz devam etmişti durduramıyoruz kendisini

Ayy daral geldi valla.
Bu arkadaş hatrına instamı kapatırdım ben.
Zehirlenme yaşardım çünkü

Hii aslinsa onunla cok eglenilir.au erkek bana cikma teklof etti dediinde ben olsam saskin bi ifadeyle ala ala ne bulmus ki sende derdim.
Daha once benzer bir arkim vardi unvdeyken filan kisi beni kiskaniyor modundaydi yahu senin neyini kiskansinlar bildigin sevmiyorlar seni demistim:)
Ovgu bekleyip uzerimden ego tatminine calisan kimseye izin vermem.sinirini bozuyorsa ya bagini kopar ya da sende ayni yontemle.onu sinir et.

En sevmedigim insan tipi...
Kendisine yazan erkeklerle hava atmak cok gereksiz bi davranis.
Mesafe koyun bence. Cok itici

En sevmedigim insan tipi...
Kendisine yazan erkeklerle hava atmak cok gereksiz bi davranis.
Mesafe koyun bence. Cok itici

Benim uzun ilişkim var kasıtlı olarak mı yapıyor onu bile düşündüm hani bekarlık sultanlıktır bak ben ne yakışıklılarla takılıyorum tarzında çünkü çok muzdarip istediği kişiyi bulamadığından hep saklıyor ama anlayabiliyorsun hani konuşmalarından falan..

Cok iyi bilirim benimde bi kuzenim var boyle. Ahmet teklif etti mehmet bana bakti ali beni cagirdi hasan beni seviyor huseyin benimle konusmaya calisiyor.... Gına geldi artik. Aklinca ben guzelim havalarina giriyor ama bunun guzellikle alakasi yok. Degerini dusuruyor farkinda degil.

Ben he deyip geciyorum. Tavsiye ederim

Eminim sen ondan güzelsindir ve bunu çekemiyordur kalıbımı basarım hatta kesin ondan güzelsin diye bu modeller böyle çünkü

Ya o da güzek esmer kızıl saçlı çok tatlı bir suratı var bir de şu huyu var bana hep şey diyor işte izmirde okuyor kendisi istanbula gelince beni herkes turist sanıyor hakikaten benziyor muyum falan diyor baya gülüyorum esmer-kızıl yani ne mana bi renkli göz sarışın olsa tamam diycem bu arada çok teşekkür ederim Allaha şükür memnunum kendimden kimseden üstün görmem kendimi herkesin kendine göre bir özelliği güzelliği var diye düşünüyorum . Ama birşey daha dikkatimi çekti şimdi hiç beni övmedi gerçekten biz ona hep özgüven aşılarken bikere bile sende çok güzelsin tarzı bişey dediğini hatırlamıyorum belkide kendini ispatlamaya çalışıyordur...

Özgüven eksikliğinden oluyor gibi belki de fazlalığından oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…