Bazilari kendi icin, bazilari hava atmak icin yasar. Konusmak zorunda degilsin. Hatta durdugun kabahat. Engelle gitsin.
Erasmusla giden bir arkadaşım da böyleydi. Sınırı geçince böyle oluyor galiba. Sen herhangi bir eleştiride bulunma ,aksine şakaya vur. Ben avrupaya giden arkadasimdan İngiliz çocuk istiyorum ,getirmedi daha. Sen de arkadaşına "Ecük de baa bul insafsız " diyebilirsin.
Ayy daral geldi valla.
Bu arkadaş hatrına instamı kapatırdım ben.
Zehirlenme yaşardım çünkü
En sevmedigim insan tipi...
Kendisine yazan erkeklerle hava atmak cok gereksiz bi davranis.
Mesafe koyun bence. Cok itici
Bu tür kızlar yuva bozar bak minik Ferhunde bunlar Bihter bunlar uzak durulmalı
Cok iyi bilirim benimde bi kuzenim var boyle. Ahmet teklif etti mehmet bana bakti ali beni cagirdi hasan beni seviyor huseyin benimle konusmaya calisiyor.... Gına geldi artik. Aklinca ben guzelim havalarina giriyor ama bunun guzellikle alakasi yok. Degerini dusuruyor farkinda degil.Benim uzun ilişkim var kasıtlı olarak mı yapıyor onu bile düşündüm hani bekarlık sultanlıktır bak ben ne yakışıklılarla takılıyorum tarzında çünkü çok muzdarip istediği kişiyi bulamadığından hep saklıyor ama anlayabiliyorsun hani konuşmalarından falan..
Eminim sen ondan güzelsindir ve bunu çekemiyordur kalıbımı basarım hatta kesin ondan güzelsin diye bu modeller böyle çünküHaha zaten gözümden çok düştü başkasını bulur artık ego tatmin edecek
Eminim sen ondan güzelsindir ve bunu çekemiyordur kalıbımı basarım hatta kesin ondan güzelsin diye bu modeller böyle çünkü
Yalniz still one more need country yazmissa yazim hatasi var nasil ingilizce bilmek bu burdan basla derim ben
Özgüven eksikliğinden oluyor gibi belki de fazlalığından oluyordurYa o da güzek esmer kızıl saçlı çok tatlı bir suratı var bir de şu huyu var bana hep şey diyor işte izmirde okuyor kendisi istanbula gelince beni herkes turist sanıyor hakikaten benziyor muyum falan diyor baya gülüyorum esmer-kızıl yani ne manabi renkli göz sarışın olsa tamam diycem bu arada çok teşekkür ederim Allaha şükür memnunum kendimden kimseden üstün görmem kendimi herkesin kendine göre bir özelliği güzelliği var diye düşünüyorum . Ama birşey daha dikkatimi çekti şimdi hiç beni övmedi gerçekten biz ona hep özgüven aşılarken bikere bile sende çok güzelsin tarzı bişey dediğini hatırlamıyorum belkide kendini ispatlamaya çalışıyordur...
Bende basina sok bunu firsati degerlendir gicik ol gercek yuzunu gorursun yakindaAy vallahi öyle birde parantez içine almış şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?