Görgüsüz Arkadaş!

boşversene neden bu kadar takıyorsun
benim de vardı şımarık bir ark çıkardım instagram takibinden oh mis
nerden bakcak da görcek takip etmediğimi

Onun karakteri böyle demek ki. Çekemiyorsanız görüşmezsiniz. Her dediğini yutup arkasından bir araba dolusu şikayetlenmek de saçma çünkü.

gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye bir laf vardır o duruma benzemiş.

muhabbetini sevmiyorsanız konuşmazsınız, net üzerinden konuşuyor olmanız lazım, sevmediğiniz bir muhabbet yapınca ya ilgili olmazsınız ya da bahaneyle çıkarsınız vs. böylece karşı taraf anlar, atla deve değil.

hatta iyice sinirinizi bozuyorsa tamamen koparırsınız ipleri.

hem muhabbet edip hem samimi olup hem arkasından eleştirmek samimiyetsiz bir durum. karşı taraftan haber almaya devam ederek arkasından çekiştirme güdüsü var çünkü belli oluyor.

still need one more country olmasi gerekiyordu zaten yanlis yazmis
bu tip insanlar herkesin gozune batar da karakteri guclu olup kendine guvenen insanlari pek etkilemezler. sizi bu kadar kotu etkilediyse amacina ulasmis zaten, arkadas olmazsiniz konusmazsiniz gerisi de pek sizi ilgilendirmez. kendi ozguveniniz ve hayatiniz icin calisarak da aşabilirsiniz bu tip insanlarin yaptiklarini takma durumunu.

Snapleri izlemeyin, goruldu zimbirtisi gitmesin,
Whatsapptan konusuyorsunuzdur buyuk ihtimalle konu erkek muhabbetine gelince 10-20-30dk da bir cevap verin, isim var deyin,
Kizin huyu bu demekki bu yuzden ben olsam acik konusmak yerine yavasca arama mesafe koyardim.

Yaw varya boz at kıskanıyor desin çok mu önemli bu tip bi insanın ne düşündüğü. Ben olsam keserim arkadaşlığımı çok sıkıcı. Engellerim bide. Böyle biri hayatında olsa ne olmasa ne arkadaşlık insana bir şeyler katabilmeli.

Korkarım ben böyle tiplerden bence ne yap et araya mesafe koy yani bilemiyorum abartıyormuyum acaba ama snn sevgilinden hoşlanıyo bile olabilir gibi geldi bana sanki gözdağı vermek gibi bak bütün erkekler bana hayran snnkide öle diye düşünüp kendi kendine gelin güveyde olabilir bekarken bitaneside bnde vardı onu anlatıyosun sandım bian sonra öğrendimkiiii biz sevgili iken kocişkomdan hoşlanıyomuş

Demiştim ki bana da bul o da aa tamam buluruz yaa deyip yine kendi erkeklerini anlatmaya tam gaz devam etmişti durduramıyoruz kendisini
Pek bencilmis bu da be. sen de ona anlat su bana baktı, bu öpücük attı falan diye. Hem yalan da değil. Burdan atıyoruz öyle emojiler

Yazdıklarına hıc bakmaz soru sordugunda hmm pekı evet hıhı dıye okumadan cevap yazar kendılıgınden bıtırırdım

Ama eger cok sabrım tasmıssa tahammul gostermez dırek arkadaslıgımı keserdım
Arkadaslık tek taraflı olmaz cunku senı anlamayan sana saygı duymayan bırıyle hıc ısım olmaz kım olursa olsun

Gordugun gıbı secenekler mevcut ve bu kız ıcın ınan sınırını bozmaya degmez

Kendisinde eksik olanı böyle kapatıyor bırak takılsın hiç tın etme yoksa iyice havalanır

heryerden engelle sonra hacklenmiş hesaplarım de ,

sonra cıa diye bir program var onu yukle ve engelle , ve bunlar birgunde gerçekleşsin.

Bu şekilde sürekli kendinden bahseden, kafasında övünecek şeyler yaratan bir şahsı durdum durdum bir anda sildim. Ve çok rahatladım. Her gün görüyorum ama tek kelime konuşmuyorum.
Senin enerjini emen, senin üstünden ego tatmin eden şahıslarla zamanını harcama. Ne borcun var? 'Off çok görgüsüzsün' de engelle gitsin.

Bu arada o gösterdiği erkeklerin dikkatini çekmek için neler neler yapıyodur da neyse..

Benim en yakın dostum Amerika'ya gitmisti work and travella, bana uzun maillerle gittiği partileri çıktığı yakışıklıları anlatırdı hiç rahatsizlik duymazdim. Yeni yerleri keşfeden her insan gibi heyecanliydi çünkü.
Siz biraz kıskanmissiniz belli ki. Ama bir araba dedikodusu mı yapmak yerine bir iki soguk ve gec cevap verirsiniz olur biter.
Erasmus yeni ortam yeni insanlar elbette paylaşacak daha dogal ne olabilir ki?

bukadar erkek kolay kolay bi insanin pesinde kosmaz ya cok guzel olmali
yada her onune boncuk dagitiyo olmali
hangi gruptan ona gore yorum yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…