Görgüsüz Arkadaş!

basitsizlikleriyle hava atmış
sende onu takip edip sinirleniyorsun
takibi bırakmak bu kadar zor olmamalı
keşke kariyer ile alakalı paylaşımlar yapsaydı eğitimde bir yere kadar karakter olmadıktan sonra boş

Birazını okudum tatlım.
O arkadaşın değil. Övünen bir böcek uzak durmakta yarar var :)

Erasmus sayesinde yurtdışı gören masum köylü :) hor görme,alışır zamanla. Ben ona bi liste vereyim isterse :) çok ergen daha,komik hareketleri. He he en güzel sensin de,geç.

amaaan d görmezden gel engellersen kıskandı diycek bak görürsün

Yaşadığı hiçbirşey yansıttığı gibi değil. Hatta cok mutsuz. Bunlarla bir süre daha oyalanır ama sonu ne olur belli değil.
İlişkiyi asgaride tutmakta fayda var. Geyik yap, bir dediğine sen 2 ekle yaptıklarının abartı olduğunu ve senin bunu takmadığını ve yemediğini anlayacaktır. Zaten kendi vaz geçecektir.

ben sana söyleyeyim..hiç bulaşma..kendinede bulaştırma..bu insanlar bildiğin KENE cinsidir..her bakımdan kanını emer...hep kendi anlatır...sen birşey anlatmaya kalksan işim var der gider...yol ver gitsin...gençliğine yazık

Ben parise gittiğimde yakın bir arkadaşım "aa sen facebook da kullanmiyorsun. Fotoğraflarini nasıl göstereceksin millete??" Demişti.

Ben de "yahu milletten bana ne. Görmek isteyenlere özelden yollarım 1 2 tane" demiştim.

Yurdum kezbanı yurtdışına gezmeye gitmez. Fotoğraflarıyla hava atmaya gider

ingilizce bilmenin statü sahibi olduğu bir yerde yaşamak.. yetiş pisa

senin takip ettiğini bildiği için yapuyordur, takmayın şu küçük insanları kafanıza.. cebinize 1000 euro yu koyan herkes soluğu oralarda alıyor zaten.. Kraliçeyle 5 çayı içiyormuş havasına giriyorsa sizin izlediğinizi bildiğinden

Uni de bizim sinifta da bi kiz vardi guzeldi ama hic teklif almazdi erkek arkd yoktu. Ayy bunlar salak beni gormuyorlar derdi.

Sen anlattin ben sogudum kizdan

Bu zamana kadar yanlış bir yaklaşımım olmadı son sabrımı taşıran olayla birlikte buraya yazdım ve fikir almak istedim dediğiniz gibi bir durum olsaydı ben buraya sadece boş boş yazmış olurdum ama sonucunda bir karara vardım siz böyle düşünsbilirsiniz tabi :)

Anlatmak istediğim erasmusa gidince tabii ki yeni heyecanlar anlatmak ister ama kendisinin bir kastı varmış gibi anlatması benim çok dikkatimi çekti sürekli alttan alttan hava atmaya çalışır gibi ayrıca tabii ki imrenilir ama yakın dediğim arkadaşımı neden kıskanayım ki tuhafmış bu dediğiniz o zaman her erasmusa gideni kıskanalım süper

Benim asıl anlamadığım neden ispatlamaya çalışıyor yani mütevazi olup düzgünce anlatabilirken sürekli birşeyleri ispatlamak girişiminde ve ben artık çok sıkıldım onunla olan ilişkimden çünkü hayatımda samimi ve doğal insanlar istiyorum bu yüzden fikir istedim nasıl bitireyim veya bitireyim mi arkadaşlığımı diye ama bana resmen kıskanmışsın diyenler olmuş çok tuhaf ya

şimdiye kadar hayatından çıkartmadığın hata.. ben bilmem kaç senelik dostluklarımı kendilerine ve fikirlerine tahammül edemediğim için bitirdim, hayatım daha da pürüzsüzleşti.. tavsiye ederim kimse senden ve sinirlerinden daha önemli değil :)

Arkadaşında ciddi özgüven eksikliği ve yüksek ego var. Gül geç bence.Kendini kanıtlama çabasına düşmüş gayet zavallı bi insan

Çıkaracağım zaten insanın hayatında onu mutlu eden insanların olması gerektiğine inanırım sadece yanlış bir tutumda bulunmak istemedim ama artık o da umrumda değil arkadaşlık kurulacak daha gerekli insanlar var hayatta haklısınız :)

Kötü niyetinden eminseniz soyleceksiniz açıkça ve bitireceksiniz arkadaşlığınızı.
Benim anlamadığım veremediğim nokta tonla rahatsızlık sahip hala muhatap almanız. Yani ben birini sevmiyorsa şikayet ve dedikodular eşliğinde hayatımda tutmayi doğru bulmuyorum. Ya durustce bitirin yapamıyorsaniz arkadan atıp tutmayin kiskanclik gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…