Birazını okudum tatlım.Merhabalar, çok sinirlerim bozulmaya başladı iyisi mi yorumlarınızı alayım fevri davranmayayım dedim..
''M'' diye bir arkadaşım var en yakın arkadaşım sayesinde tanıştık yazın tatile gittik 4 kız arkadaş, bi baktık ''M'' ile hayatta yaşadığımız olaylardan çocukluğumuzdan sevdiğimiz şeylerden tutun a sından z sine herşeyimiz çok benziyor baya baya yakın olduk ama zamanla yakın oldukça yeni yeni huylarını öğrendim tabii... Kendisi şuan üniversitede hala ben mezunum. bölümler çok benziyor aynı sektördeyiz ilk burdan başladı olaylar, ben eğitimimi devam ettirmek yükseltmek istiyorum kendisi hep olumsuz yorumlarda bulundu öncelikle özelden okuyacaksan onu herkes okur ben devletteyim özellerle dalga geçiyorum vs. umursamadım cevabını verdim gerektiği yerde. Şuan erasmus ile Polonya'ya gitti daha öncesindede yurtdışı tecrübeleri olmuş anlata anlata bitirememişti tek kendisi gidiyor gibi bu arada ben henüz yurtdışına hiç çıkmadım uygun ve yerinde bir zamanı bekliyorum nasipse. Bana sürekli erkeklerin onu ne kadar önemsediğinden ama hiç uzun ilişkisi olamadığından yakınır, alttan alttan sürekli ama abartmıyorum sürekli kendini över şu çocuk bunu söyledi neden söylediki Allah Allah aa bu çok ünlü biri beni takip etmiş neden etti ki :) onu pohpohlamamızı bekliyor diye düşünüyorum ama hiç kötü niyetle yaklaşmadım güzelsin tabii takip eder niye şaşırıyorsun derim... Erasmusa gitti hergün erkek fotoları atar oldu şu çocuk bana yazdı şu çocuk teklif etti şu çocuk bu çocuk çocuk çocuk çocuk... Benimle artık erkek muhabbetinden başka birşey konuşmaz oldu sürekli bir de ingilizce konuşurken snapler atması bak şimdi Hollandadayım ( ingilizce konuşuyorum bak farkındasın dimi daha nasıl belli edebilirim biliyorum ben ingilizceyi bakın bakın triplerinde yemin ediyorum) yeni edindiği çevresiyle hava atar gibi bana göstermesi ben iyice bunaldım tamam diyorum paylaşmak isteyebilir ama inanın samimi gelmiyor artık başka bir konu açıyorum ya onu bırakta geçen şu çocuk beni kesti bak fotosu çok yakışıklı demi tarzında muhabbetleri! Allahım sana geliyorum dedim. Sürekli snapimde facebookumda instagramımda ''M'' nin postları hergün abartmıyorum 50 tane foto video bakın gerçekten anlarım paylaşmak ister ama bir insan gittiği yerde güzel vakit geçirebilmesi demek anı biraz yaşayabilmesidir diye düşünüyorum. 50 foto ve video çekicem diye zehir etmemeli. Bu arkadaşın bu tavrı sadece bana mı bilmiyorum ama ben artık çok bunaldım sürekli erkek muhabbeti ingilizce biliyorum ben muhabbeti şu ülkedeyim muhabbeti yapmaktan kusucam bu arkadaşımla ve son raddemi instagramının biografisine daha önce gittiği ülkeleri tek tek yazmış olması ve (still one more need country) yazıp gülücük koyması beni deli etti ya ben onun yerine utandım bu nasıl bir görgüsüzlük lütfen arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum acaba ben bu insana karşı yanlış hisler mi besliyorum sizce yoksa arkadaşlığımı bitireyim mi ve bunu nasıl yapabilirim gözüne sokarak mı yoksa muhattap olmadan mı ? ay ne sinirlenmişim valla içimi döktüm şimdiden sağolun :)
amaaan d görmezden gel engellersen kıskandı diycek bak görürsünMerhabalar, çok sinirlerim bozulmaya başladı iyisi mi yorumlarınızı alayım fevri davranmayayım dedim..
''M'' diye bir arkadaşım var en yakın arkadaşım sayesinde tanıştık yazın tatile gittik 4 kız arkadaş, bi baktık ''M'' ile hayatta yaşadığımız olaylardan çocukluğumuzdan sevdiğimiz şeylerden tutun a sından z sine herşeyimiz çok benziyor baya baya yakın olduk ama zamanla yakın oldukça yeni yeni huylarını öğrendim tabii... Kendisi şuan üniversitede hala ben mezunum. bölümler çok benziyor aynı sektördeyiz ilk burdan başladı olaylar, ben eğitimimi devam ettirmek yükseltmek istiyorum kendisi hep olumsuz yorumlarda bulundu öncelikle özelden okuyacaksan onu herkes okur ben devletteyim özellerle dalga geçiyorum vs. umursamadım cevabını verdim gerektiği yerde. Şuan erasmus ile Polonya'ya gitti daha öncesindede yurtdışı tecrübeleri olmuş anlata anlata bitirememişti tek kendisi gidiyor gibi bu arada ben henüz yurtdışına hiç çıkmadım uygun ve yerinde bir zamanı bekliyorum nasipse. Bana sürekli erkeklerin onu ne kadar önemsediğinden ama hiç uzun ilişkisi olamadığından yakınır, alttan alttan sürekli ama abartmıyorum sürekli kendini över şu çocuk bunu söyledi neden söylediki Allah Allah aa bu çok ünlü biri beni takip etmiş neden etti ki :) onu pohpohlamamızı bekliyor diye düşünüyorum ama hiç kötü niyetle yaklaşmadım güzelsin tabii takip eder niye şaşırıyorsun derim... Erasmusa gitti hergün erkek fotoları atar oldu şu çocuk bana yazdı şu çocuk teklif etti şu çocuk bu çocuk çocuk çocuk çocuk... Benimle artık erkek muhabbetinden başka birşey konuşmaz oldu sürekli bir de ingilizce konuşurken snapler atması bak şimdi Hollandadayım ( ingilizce konuşuyorum bak farkındasın dimi daha nasıl belli edebilirim biliyorum ben ingilizceyi bakın bakın triplerinde yemin ediyorum) yeni edindiği çevresiyle hava atar gibi bana göstermesi ben iyice bunaldım tamam diyorum paylaşmak isteyebilir ama inanın samimi gelmiyor artık başka bir konu açıyorum ya onu bırakta geçen şu çocuk beni kesti bak fotosu çok yakışıklı demi tarzında muhabbetleri! Allahım sana geliyorum dedim. Sürekli snapimde facebookumda instagramımda ''M'' nin postları hergün abartmıyorum 50 tane foto video bakın gerçekten anlarım paylaşmak ister ama bir insan gittiği yerde güzel vakit geçirebilmesi demek anı biraz yaşayabilmesidir diye düşünüyorum. 50 foto ve video çekicem diye zehir etmemeli. Bu arkadaşın bu tavrı sadece bana mı bilmiyorum ama ben artık çok bunaldım sürekli erkek muhabbeti ingilizce biliyorum ben muhabbeti şu ülkedeyim muhabbeti yapmaktan kusucam bu arkadaşımla ve son raddemi instagramının biografisine daha önce gittiği ülkeleri tek tek yazmış olması ve (still one more need country) yazıp gülücük koyması beni deli etti ya ben onun yerine utandım bu nasıl bir görgüsüzlük lütfen arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum acaba ben bu insana karşı yanlış hisler mi besliyorum sizce yoksa arkadaşlığımı bitireyim mi ve bunu nasıl yapabilirim gözüne sokarak mı yoksa muhattap olmadan mı ? ay ne sinirlenmişim valla içimi döktüm şimdiden sağolun :)
Utandim simdi"Herkes"
"still need one More country"i bilip de herkesi bilememek
Uni de bizim sinifta da bi kiz vardi guzeldi ama hic teklif almazdi erkek arkd yoktu. Ayy bunlar salak beni gormuyorlar derdi.Merhabalar, çok sinirlerim bozulmaya başladı iyisi mi yorumlarınızı alayım fevri davranmayayım dedim..
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye bir laf vardır o duruma benzemiş.
muhabbetini sevmiyorsanız konuşmazsınız, net üzerinden konuşuyor olmanız lazım, sevmediğiniz bir muhabbet yapınca ya ilgili olmazsınız ya da bahaneyle çıkarsınız vs. böylece karşı taraf anlar, atla deve değil.
hatta iyice sinirinizi bozuyorsa tamamen koparırsınız ipleri.
hem muhabbet edip hem samimi olup hem arkasından eleştirmek samimiyetsiz bir durum. karşı taraftan haber almaya devam ederek arkasından çekiştirme güdüsü var çünkü belli oluyor.
Benim en yakın dostum Amerika'ya gitmisti work and travella, bana uzun maillerle gittiği partileri çıktığı yakışıklıları anlatırdı hiç rahatsizlik duymazdim. Yeni yerleri keşfeden her insan gibi heyecanliydi çünkü.
Siz biraz kıskanmissiniz belli ki. Ama bir araba dedikodusu mı yapmak yerine bir iki soguk ve gec cevap verirsiniz olur biter.
Erasmus yeni ortam yeni insanlar elbette paylaşacak daha dogal ne olabilir ki?
ingilizce bilmenin statü sahibi olduğu bir yerde yaşamak.. yetiş pisa
senin takip ettiğini bildiği için yapuyordur, takmayın şu küçük insanları kafanıza.. cebinize 1000 euro yu koyan herkes soluğu oralarda alıyor zaten.. Kraliçeyle 5 çayı içiyormuş havasına giriyorsa sizin izlediğinizi bildiğinden
Benim asıl anlamadığım neden ispatlamaya çalışıyor yani mütevazi olup düzgünce anlatabilirken sürekli birşeyleri ispatlamak girişiminde ve ben artık çok sıkıldım onunla olan ilişkimden çünkü hayatımda samimi ve doğal insanlar istiyorum bu yüzden fikir istedim nasıl bitireyim veya bitireyim mi arkadaşlığımı diye ama bana resmen kıskanmışsın diyenler olmuş çok tuhaf ya
şimdiye kadar hayatından çıkartmadığın hata.. ben bilmem kaç senelik dostluklarımı kendilerine ve fikirlerine tahammül edemediğim için bitirdim, hayatım daha da pürüzsüzleşti.. tavsiye ederim kimse senden ve sinirlerinden daha önemli değil :)
Anlatmak istediğim erasmusa gidince tabii ki yeni heyecanlar anlatmak ister ama kendisinin bir kastı varmış gibi anlatması benim çok dikkatimi çekti sürekli alttan alttan hava atmaya çalışır gibi ayrıca tabii ki imrenilir ama yakın dediğim arkadaşımı neden kıskanayım ki tuhafmış bu dediğinizo zaman her erasmusa gideni kıskanalım süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?