Görgüsüz gibi

Görüşmeyin bu kadar rahatsız oluyorsanız.

arkadaşınız çalışıyor diye parası var anlamına gelmiyor ki çok yokluk görmüştür tutumlu davranmak zorunda kalıyordur yemek yerine birşeyler içiyordur çok normal bunu yapması ama sizin evinizde oo peynire bak demesine ayrı bir konu

17 sayfayı tek tek okuyamadım da söyleyeyim çok çok fakirlik çekmiş ve hep birşeylerden kısarak yaşamak zorunda kalmış insanlar böyle oluyor. Arkadaşınız adına üzücü ama onu hic anlamadığınız için sizin adınıza daha da üzücü. Durumları iyi falan da demeyin gercekten parası olmayan insan asla param yok demez. Arkadaşları yanındakinin cüzdanını hesaplamadan pahalı cafelere gidince ben tokum yaaa der. Kimse mükkemmel olmadığı içinde peynirin zeytinin daha ucuzunun nerede olduğunun hesabını yapar. Emin ol kendi bile farkında degildir ama sütaş peynire pahalı diyorsa arkadaşınız peynir reyonunda hangisi 1 lira daha ucuz diye hesaplayan birisidir. O yüzden emin ol bilinçli degildir ama sütaş peynire o yüzden o tepkiyi vermistir. Siz de konu sahibi karşınızdaki insanı anlamaya çalışın.

Parası olmasa bile başkasının evinde bu çok pahalı, bu çok ucuz tarzı yorumlar yapılmaz. Herkes bütçesine göre alır bütçesine göre yer, konu da kapanır. Görgü kurallarından bihaber yaşıyor arkadaşınız bence.

Görgüsüzlük değil de cimrilik gibi daha çok. Görüşme batıyorsa davranışları

Nasıl vermezsiniz, mekan pahalı olunca sadece içecek ısmarlıyor diye sizdiniz , 20 tl mi pahalı. Kafanda deli sorular

Belki alamiyordur yada durumlari iyi degildir eğer hoşlanmiyorsan görüşme pek fazla . Kötü biri değildir bence diğer türlü yer param yok der hesabı sana odetirdi inan öylesi daha kötü bir arkadaşım vardi milyarder gibi yaşıyordu her plana dahil oluyordu biz yemek yemesek bile o yoyordu ama hesabi bize ödetiyordu param yok diyerek oylesi daha kotu sürekli bi param yok muhabbeti insana bıkkınlık veriyor ha benimde param olmadığı zamanlar oluyor plan yapıp baskalarina yikmiyorum. Yani senin kız biraz daha iyiymiş en azindan

Merak ediyordum teşekkürler

Ya gorgusuz degilde onlara hasret gibi geldi bana ....misal peynir ,siz ne varki diyorsunuz, o bence bu marka pahali biz pek almayiz diyor bence konusun soylemesin elbetteki utandirmadan kirmadan...

Yetistirilmeylede alakali olabilir o sekilde alismistir,parasi yoktur vs vs ornekler cogaltilabilir ama art niyetli degil hatta saflıktan o an dusundugunu soyluyor

sana da mutlu yıllar,

ama dur bir bakalım,belki genel af çıkar,mune'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…