- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Canim sagol sanada musmutlu ve bansiz yillar dilerim@RIVAVIRA @nese-li_hilos @Akaba- Pudra Pembe - @HanimKelesimiGetir @fozgeb @ATTRAENTE Mayflower75 Milana22 @son izci @izmirimizmir de unutmayayım
Mutlu yıllar
@RIVAVIRA @nese-li_hilos @Akaba- Pudra Pembe - @HanimKelesimiGetir @fozgeb @ATTRAENTE Mayflower75 Milana22 @son izci @izmirimizmir de unutmayayım
Mutlu yıllar
bu konu neden geyiğe bağlandı anlamadım.
arkadaşınız çalışıyor diye parası var anlamına gelmiyor ki çok yokluk görmüştür tutumlu davranmak zorunda kalıyordur yemek yerine birşeyler içiyordur çok normal bunu yapması ama sizin evinizde oo peynire bak demesine ayrı bir konuKızlar bu sefer ki derdim arkadaşımla alakalı. Arkadaşım bizim yanımızda görgüsüz gibi davranıyor hiçte çekinmiyor. Geçen gün kahvaltı yapıyoruz bizim evde, ooo peynire bak bu marka çok pahalı felan diyor insan biraz çekinir bide toplu halde evdeydik erkekli kızlı. Bi kaç kere dışarıda yemek yerkende böyle şeyler yaptı. Sordum siz sanki hiç almıyosunuz dedim yoo biz a101den bimden felan alıyoruz dedi. Bir sütaş peyniri bile çok abartıyor ona çok ütopik geliyor. Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor. Niye böyle görmemiş gibi davranıyor anlamıyorum insanların yanında beni çok utandırıyor.
Nasıl vermezsiniz, mekan pahalı olunca sadece içecek ısmarlıyor diye sizdiniz , 20 tl mi pahalı. Kafanda deli sorularArkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.
@RIVAVIRA @nese-li_hilos @Akaba- Pudra Pembe - @HanimKelesimiGetir @fozgeb @ATTRAENTE Mayflower75 Milana22 @son izci @izmirimizmir de unutmayayım
Mutlu yıllar
Merak ediyordum teşekkürlerMune gelip kafami kırmadan aydınlatayım
Kızlar sarı babybel biraz tatlımsi
Tatlı peynir sevmeyenler size söylüyorum ezik ezik saldırmayın yiyemezsiniz.
Kırmızı olani yumuşak çeşit olarak deneyebilirsiniz ben severim .
Gouda favorim ama bim deki değil yine paranızı harcamayın.
Rokfor zaten nerden bileceksiniz alın süzme peynirinizi uzayın
Parmesan i deneyebilirsiniz makarnaların üzerine harika
Edam bildiğim kadariyla avrupa da peynirden bile sayılmıyor
Fazza bu:) Dubai prensi
Bim'de bugün rokfor, parmesan, babybel ve gouda peyniri var, belki onları alıyor, niye bim diye şeettiniz ki
sana da mutlu yıllar,Kızlar ben banlanırsam en az 10 gün yerim
@darkmore @turuncupijama @Astoria @Bibibellahunter7 @The Calender @Kova hatunu @Hannaz @adra @bulca Mune @pirayegibi @Koalina @nooption @Blacksee55 @GangstaWalk @Son_kamelya @pelin- @MissCherryBlossom @guneyyarimkure @damdan @CekiLinBenDoktorum @parkbyull @Truman Show @Milena22
Aklıma gelmeyen tüm kızlara mutlu yıllar
Happy new year
Doğum günü hediyesi olarak düşünmelisin bence, neden hep olumsuz yönünden bakıyorsun, vicdan kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?