Cimri mi bilmiyorum ya makyaj malzemelerine çok para harcıyor bakımına dabakınız TDK;
Cimri
Görgüsüz
Önce sen kelimelerin anlamlarına hakim ol tatlı kız
bence sizi ilgilendirmiyorBenim arkadaşım ve benim yanımda ve evimde yapıldığı için tabiki de beni ilgilendiriyor
peki daha net yazayım madem ,sana NE tatlı hostesim ha sana NECimri mi bilmiyorum ya makyaj malzemelerine çok para harcıyor bakımına da
Hesabı ben veririm para yoksa hiç sıkıntı yok ben sözlerinden rahatsız oluyorum en ufak şeyleri çok büyütüyorbence sizi ilgilendirmiyor
tavırları hoşuna gitmiyorsa görüşmezsin olur biter
ne diyeceksin kıza
pahalı mekanda birşey ye içme mi ?
ayy avatarın değişince tanıyamamıştım seniHesabı ben veririm para yoksa hiç sıkıntı yok ben sözlerinden rahatsız oluyorum en ufak şeyleri çok büyütüyor
Cimri olabilir , birikim yapmak istiyor olabilir . En basiti karakteri budur. Davranışları sizi bu denli rahatsız ediyorsa görüşmeyin olsun bitsin..Kızlar bu sefer ki derdim arkadaşımla alakalı. Arkadaşım bizim yanımızda görgüsüz gibi davranıyor hiçte çekinmiyor. Geçen gün kahvaltı yapıyoruz bizim evde, ooo peynire bak bu marka çok pahalı felan diyor insan biraz çekinir bide toplu halde evdeydik erkekli kızlı. Bi kaç kere dışarıda yemek yerkende böyle şeyler yaptı. Sordum siz sanki hiç almıyosunuz dedim yoo biz a101den bimden felan alıyoruz dedi. Bir sütaş peyniri bile çok abartıyor ona çok ütopik geliyor. Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor. Niye böyle görmemiş gibi davranıyor anlamıyorum insanların yanında beni çok utandırıyor.
Hiçbir arkadaşımdan kopamıyorum çok üzülüyorum mesafe koyamıyorum beni zamanında çok kırmış olanlar telefon açınca bile gidip buluşuyorum ki bu bahsettiğim kadın da çok iyi biri sadece görmemiş gibi davranıyorYani artık sizin hayat tarzınıza uymuyorsa sık sık görüşmek zorunda değilsiniz. İlkokulda değiliz. Arkadaşız, şimdi ben sana küscem yapmak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduğunuz kişilerle görüşmeyin bu kadar basit.
Avrupa yakası yemekteyiz bölümlerini izleyin aynı burhanın aslıya laf soktuğu anlarda ki aslının yüz ifadesi gibi oluyor suratımBeni bir gülme aldı bi an o ortamı canlandırdım da kafamda
Cimri mi bilmiyorum ya makyaj malzemelerine çok para harcıyor bakımına da
Görmemiş daha doğru tabir olucak galibaAldığı malzemeler için ortamda bu çok pahalı şuna bu kadar para verdim diyor mu? Bu onu görgüsüz yapar.
Ama bu peynir pahalı demesi onu görgüsüz yapmaz aksine sana biraz savruksun bimdeki de peynir demeye getirmiştir..
Çok fazla dizi izliyorsunuz daha önce de söylemiştimAvrupa yakası yemekteyiz bölümlerini izleyin aynı burhanın aslıya laf soktuğu anlarda ki aslının yüz ifadesi gibi oluyor suratım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?