Görgüsüz gibi

Arkadaşınız görgüsüz değil, tepkilerini doğal olarak yansıtan bir insan. Gittiği ortamlarda elit takılmayı kendine gerek görmüyor demek ki. Bu da yalnızca kendini ilgilendirir. Sonuç olarak karşınızda ki insan sadece arkadaşınız, çoluğunuz cocuğunuz ana-baba kardeşiniz değil ki siz rencide olasınız. Kısaca sizi ilgilendirmez.

Görgüsüzün anlamını bilmiyorsunuz sanırım. “Ay bu ne ki bizde asıl şu var” dese, üstünlük tasla görgüsüz olur. Arkadaşınızın yok. Bunu anlamak zor değil. Yok. Olmadığı için var olanlara şaşırıyor. Pahalı bir mekanda parası yetmeyeceği için bir şey yemiyor demek ki. Her çalışan zengin, her çalışmayan fakir mi oluyor? Samimiyetiniz yoksa arkadaşlık yapmayın.

Arkadaşınız adına siz neden utanıyorsunuz ki? Bu o kişiyi ilgilendirir. Eğer yanınızda istemiyorsanız iletişimi kesin.
Belki de gerçekten sizin gibi harcamayı sevmiyor tutumlu biri.. Ya da cimri denecek kadar.. Beraber gezmeyin siz de..

Yani artık sizin hayat tarzınıza uymuyorsa sık sık görüşmek zorunda değilsiniz. İlkokulda değiliz. Arkadaşız, şimdi ben sana küscem yapmak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduğunuz kişilerle görüşmeyin bu kadar basit.

Hesabı ben veririm para yoksa hiç sıkıntı yok ben sözlerinden rahatsız oluyorum en ufak şeyleri çok büyütüyor
ayy avatarın değişince tanıyamamıştım seni
kız sizler daha 17,18 yaşında ergenlersiniz (sandalye itmeler vs. hareketleriniz var)
nasıl konuşsun ki arkadaşın
bide neden sen ödeyesin ki
bütçesi neye yetiyorsa onu yer içer
yiyip size ödetse bence daha kötü

Cimri olabilir , birikim yapmak istiyor olabilir . En basiti karakteri budur. Davranışları sizi bu denli rahatsız ediyorsa görüşmeyin olsun bitsin..

Hiçbir arkadaşımdan kopamıyorum çok üzülüyorum mesafe koyamıyorum beni zamanında çok kırmış olanlar telefon açınca bile gidip buluşuyorum ki bu bahsettiğim kadın da çok iyi biri sadece görmemiş gibi davranıyor

Cimri mi bilmiyorum ya makyaj malzemelerine çok para harcıyor bakımına da

Aldığı malzemeler için ortamda bu çok pahalı şuna bu kadar para verdim diyor mu? Bu onu görgüsüz yapar.
Ama bu peynir pahalı demesi onu görgüsüz yapmaz aksine sana biraz savruksun bimdeki de peynir demeye getirmiştir..

Görmemiş daha doğru tabir olucak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…