Kız babybel 200 gr 7.45
Kucağımda aktuel duruyo
Migrosta 130 gr 9.45 ti en son
Kıçımı kaldırırsam ezik ezik bim e varıp geleyim kaçmaz bu fırsat
bazen çook mantıklı bulduğum hareket :) ama ben köfteye girişmem üşenip makarna yaparım içine kıyma katarım kıymalı makarna olur ama üzerine soslar falan döküyorum bak
Bim'de bugün rokfor, parmesan, babybel ve gouda peyniri var, belki onları alıyor, niye bim diye şeettiniz ki
Bim'de bugün rokfor, parmesan, babybel ve gouda peyniri var, belki onları alıyor, niye bim diye şeettiniz ki
Arkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.
Aha ben gibi bi görgüsüz daha
Görmemişler sizi. Pis fakirler
Anlattığın kadarıyla birazcık cimri,olsun o da insan!Arkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.
ahahahha fakirim ama zevkliyim
sabahları avokado ezmesi üzerine gravyer peyniri yemeden evden çıkamıyorum, izmir tulumu da neymiş
Arkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.
Sizce benim sorunum bim mi? Alabilir bimden de beni ilgilendirmez arkadaşlarımı maddiyatına bakarak seçmiyorum beni rahatsız eden insanların içinde biz uzaydan gelmişiz gibi davranması ve kendini küçük göstermesi. Üzülüyorum bi yandan.Yahu kuzu böyle bir insanla, õõõöõ kaka bir tiple ,bimden dost marka peynir yiyen bir fakirle ortak noktanız neydi ilk arkadaş olduğunuzda?
Sizce benim sorunum bim mi? Alabilir bimden de beni ilgilendirmez arkadaşlarımı maddiyatına bakarak seçmiyorum beni rahatsız eden insanların içinde biz uzaydan gelmişiz gibi davranması ve kendini küçük göstermesi. Üzülüyorum bi yandan.
Sorgulama dönemi bitecek az kaldı,sivilcelerden kurtuldunmu bitti demek:)Sizce benim sorunum bim mi? Alabilir bimden de beni ilgilendirmez arkadaşlarımı maddiyatına bakarak seçmiyorum beni rahatsız eden insanların içinde biz uzaydan gelmişiz gibi davranması ve kendini küçük göstermesi. Üzülüyorum bi yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?