Görgüsüz gibi

Yine baiserpink yine milletin birbirine düşüp banlanacağı bir konu ehehe.

Bu görgüsüzlük değil yani kişi dışarıda yemeğe para vermeyi saçma bulup o parayı makyaja kıyafete vermeyi tercih edebilir. Başka birisi de kıyafete makyaja o kadar para harcamaz ama yemeğe çok para harcayabilir, lüks mekanlarda yemek yemeyi sevebilir. Bu Y'yi X'ten üstün kılmaz. Yani X Günaydın Steakhouse'a gidip et yemeyi tercih etmez ama Kylie makyaj malzemesine para harcayabilir. Y de makyaj malzemesine para harcamaz gider Günaydın'da yemek yer. Kafanıza uymuyorsa görüşmezsiniz gidip uyarmak falan yani kime göre neye göre?

Biraz ağzı geniş gibi bana da hoş gelmez bu durum ne bileyim bi yerde milletin içinde sizi de utandırır böyle insanlar

Arkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.

Yahu kuzu böyle bir insanla, õõõöõ kaka bir tiple ,bimden dost marka peynir yiyen bir fakirle ortak noktanız neydi ilk arkadaş olduğunuzda?

Anlattığın kadarıyla birazcık cimri,olsun o da insan!

ahahahha fakirim ama zevkliyim
sabahları avokado ezmesi üzerine gravyer peyniri yemeden evden çıkamıyorum, izmir tulumu da neymiş

Avokado eskidi ruhun fakir bi kere
Artık trend sizandra blueberry ve fit fıstık ezmesi eşliğinde granolali yulaflı çabuk kahvaltı

Belki kendince ezildiğini hissediyordur nasıl bir ortam içinde olduğunuzu bilemiyorum. O yüzden kendince altta kalmamaya çalışıyor olabilir.

Yahu kuzu böyle bir insanla, õõõöõ kaka bir tiple ,bimden dost marka peynir yiyen bir fakirle ortak noktanız neydi ilk arkadaş olduğunuzda?
Sizce benim sorunum bim mi? Alabilir bimden de beni ilgilendirmez arkadaşlarımı maddiyatına bakarak seçmiyorum beni rahatsız eden insanların içinde biz uzaydan gelmişiz gibi davranması ve kendini küçük göstermesi. Üzülüyorum bi yandan.

Hımmmm çok üzücü hakikaten ...

Sorgulama dönemi bitecek az kaldı,sivilcelerden kurtuldunmu bitti demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…