Görgüsüz gibi

bence sizin yaptığınız onun yaptığı görgüsüzlüğü! döver.
ne var bimden a101 den alıyorsa?? bu devirde para kazanmak hiç kolay değil.
çalışan bir birey olarak söylüyorum dün yediğim makarnaya 14 lira vermek zoruma gitti. evde 2 liraya mal eder ailece yerdik yani.
sizi samimi bulmuş ki sesli tepkiler vermiş. hoşunuza gitmiyorsa görüşmeyin madem. kk da gördüğüm en saçma sapan konu diyebilirim buna.

Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor.

ay size ne? parası var diye saçma sapan lüks mekanlara o parayı gömmek zorunda değil.

Demek ki sorun sizde. İnsanların sizin kalıplarınıza göre şekillenmesini bekliyorsunuz.

Bak sana bisi diyim geçen dominosa gittik
Baktım 36 lira diyo,yok 9 lira tavuk bilmem ne ..
Dedim ben mal mıyım 70 lirayı gecik para vericem bunlara
Kasadakine dedim ki himmmmmm biz dönüşte uğrayalım
Gittim yarim kilo kıyma aldim
Eve geldim köfte yaptim
Kola ,patates ,salata toplam 22 lira tuttu
Nasıl gorgusuzum anlatamam

Bim e babybel,edam,gouda ,rokfor gelmis
Acaba o seni eziklemis olmasın
Sütaş mi yiyosun ezik diye

Vallahi bim ben görmeyeli çok geliştirmiş kendini. Eşim almasa haberim olmayacak. Ben daha çok haftalık aktüel ürünler için bakar çıkardım..
Ama torku tircih idiyirim bin..

çalışıyor da giderleri çok fazla olabilir maaşı yetmeyebilir veya sizin dışarıda yediğiniz pahalı yemekleri israf olarak görüyordur.

bazen çook mantıklı bulduğum hareket :) ama ben köfteye girişmem üşenip makarna yaparım içine kıyma katarım kıymalı makarna olur ama üzerine soslar falan döküyorum bak

Ben de bir nusret'e gidip bir antrikota bin lira verene tuhaf, yazık, enayi bakışı atıyorum. Görmemişin dibiyim galiba..

Vallahi bim ben görmeyeli çok geliştirmiş kendini. Eşim almasa haberim olmayacak. Ben daha çok haftalık aktüel ürünler için bakar çıkardım..
Ama torku tircih idiyirim bin..

Kız babybel 200 gr 7.45
Kucağımda aktuel duruyo
Migrosta 130 gr 9.45 ti en son
Kıçımı kaldırırsam ezik ezik bim e varıp geleyim kaçmaz bu fırsat

Ne biliyim bana arkadaş ortamında durduk yere böyle şeyler demesi garip geliyor tamam yapabilir a101dende alışveriş yapabilir ama ona sormadık hiçbirimizde ıyy ucuz şeyler mi alıyosun demedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…