• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgü'süz!!!

istediğin kurabiye olsun yahuu şuan kk de yemek yarışması var kaynıyor mübarek:KK53:

katılan katılana çeşit çeşit

yensin içilsin severim bende normalde
ama bazen böyle gelip lap diye yiyenlere sinir olurum elimde değil
akşam üzeri acıkıyorum elimde değil
o 2 3 bisküviyi yer doyarım diye düşünürken gelip biri aldı mı antenlerim çıkıyor
çünü kan şekerim düşüyor dayanamıyorum açlığıma..
asla bisküvisinde değilim bu arada ama biz o arkadaşlardan nerdeyse hiçbişey görmeyiz..

gerçekten öyle benimde bir şekilde yiceğim mutlaka bulunur ama izinsiz alması benim sinirimi bozan amannn Allah ıslah etsin dicek laf çook ama boş yani :)

Benim de hoşuma gider böyle şeyler. Gorgusuzluk olarak görmüyorum açıkçası.
Ben kendim yapmam ama arkadaslarim falan filan gelip izin istemeden alsalar cok hosuma gider.
Yiyecek bir sey icin benden izin alinmasi bana cok itici geliyor..

Ben sinir olurum böyle şeye... Gerekirse ona da alirim parasini da veririm ama benim olana saldirirsa sindirim tepeme cikar.. Bir alsin iki alsin uç alsin ama kutuyu bitirmek ayri bir rahatlik..

Ama ben derdim... Bana kurabiye borcun var sormadan yemissin bana da biraksaydin da ben de cayimla yiyebilseydim. Yarina bekliyorum kurabiyesiz gozukme gözüme derdim:))

Benim de hoşuma gider böyle şeyler. Gorgusuzluk olarak görmüyorum açıkçası.
Ben kendim yapmam ama arkadaslarim falan filan gelip izin istemeden alsalar cok hosuma gider.
Yiyecek bir sey icin benden izin alinmasi bana cok itici geliyor..

samimi olmadığın birinden de mi izinsiz gidip alırsın? 1 aylık iş arkadaşıı

İşyerine yiyecek birşeyler götürdüğün zaman sanki herkesi düşünmeliymişsin gibi...
İyide buna para mı dayanır?Yada hergün taşı, evde yapıyorsan çok yapayım diye uğraş.
Aynı odada bulunduğun arkadaşına ikram edersinde izin istemeden almak ne demek?
Zaten hep tek kişiden otlanılmasıda ayıp.

Ben sinir olurum böyle şeye... Gerekirse ona da alirim parasini da veririm ama benim olana saldirirsa sindirim tepeme cikar.. Bir alsin iki alsin uç alsin ama kutuyu bitirmek ayri bir rahatlik..

Ama ben derdim... Bana kurabiye borcun var sormadan yemissin bana da biraksaydin da ben de cayimla yiyebilseydim. Yarina bekliyorum kurabiyesiz gozukme gözüme derdim:))

anlasalar keşkeeeeeeeeeeee :D

samimi olmadığın birinden de mi izinsiz gidip alırsın? 1 aylık iş arkadaşıı

Ben almam bakin parantez içine aliyorum. Ben almam çünkü benin gibi dusunenlerden ziyadr sizin gibi dusunenler cok.
Is arkadasim da tabiki almali. Hatta sokakta birisi gelip alabilir. Ben insanlarin iclerinden geldigi gibi davranmasi gerektigini dusunuyorum. Yiyecek konusunda. Ki iş arkadasi her gun görüşülen kişidir.
Ben severim böyle insanlari..

İşyerine yiyecek birşeyler götürdüğün zaman sanki herkesi düşünmeliymişsin gibi...
İyide buna para mı dayanır?Yada hergün taşı, evde yapıyorsan çok yapayım diye uğraş.
Aynı odada bulunduğun arkadaşına ikram edersinde izin istemeden almak ne demek?
Zaten hep tek kişiden otlanılmasıda ayıp.

haklısınız keşke o insanda odamda çalışan biri olsada yese içim yanmaz yani :))

Ben almam bakin parantez içine aliyorum. Ben almam çünkü benin gibi dusunenlerden ziyadr sizin gibi dusunenler cok.
Is arkadasim da tabiki almali. Hatta sokakta birisi gelip alabilir. Ben insanlarin iclerinden geldigi gibi davranmasi gerektigini dusunuyorum. Yiyecek konusunda. Ki iş arkadasi her gun görüşülen kişidir.
Ben severim böyle insanlari..
:) bende severim tabiki yakın olduğum kişilerede kızarım sakın izin alma ye diye kusura bakma yanlış anladıysam birazcık atarlıyım o kişiye :D

sabaha kadar kınayabilirsiniz izinsiz bir şey yemek çok ayıp, bunu gayet iyi bilirsiniz hak var helallik var ve benim samimi arkadaşım değil
Bazıları öyle yetiştirilir o ortamda masada birşey varsa o yemek içindir ve sorulmaz.Sizin aileniz belki sizi çok iyi yetiştirdi.Ya dolabınıza kaldıracaksınız yada o an yemeyeceksiniz.Ama ben kıyamam yesin.Bence Allah daha çok verir her yediğini sadaka gibi düşünün

bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????

Olurda bir daha aynı durumla karşılaşırsanız,o almadan 'sana ikram ettiğimi hatırlamıyorum'. de.Bir dahah elini uzatamaz

Bende sinir olurum öyle izinsiz alinan şeylere..
Sakla çekmeceye :-)

Back
X