• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgü'süz!!!

bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????
bisküvini çantana koy canım tam görgüsüzlük bana ikram edılınce bıle once tesekkur edıyorum ıkıncı defa al derse alıyorum hanı oylesıne mı ıkram etmıs emın olmak ıcın ne ınsanlar var

bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı olur ????
Conrad Hotel'de çalıştığım dönem personel bölümünde bir yazı vardı.ikram edilmeyen yiyecekleri yemeyiniz diye .Nedeni bu tip görgüsüz ve aptal insanlarmış .Şimdi daha da iyi anlıyorum .

Bir şey masanızın üzerinde ortada duyuor ise bu ikram edilecek bir şey gibi algılanır. Yenilmesin istiyor iseniz çekmecenize koyarsınız yiyeceğinizde çıkarırsınız. Bu tarz şeylerde ayıp olmamalı bencede aslına ikram etmemek ayıptır hatta.Göz hakkı var bide..

Bazıları öyle yetiştirilir o ortamda masada birşey varsa o yemek içindir ve sorulmaz.Sizin aileniz belki sizi çok iyi yetiştirdi.Ya dolabınıza kaldıracaksınız yada o an yemeyeceksiniz.Ama ben kıyamam yesin.Bence Allah daha çok verir her yediğini sadaka gibi düşünün

canımm ben ikramda bulunurum herzaman ama benim sinirlendiğim nokta sadece bu şahıs ve izinsiz sürekli aynı şeyi yapması şapur şupur yeemesi başka bir sorun yok

Bir şey masanızın üzerinde ortada duyuor ise bu ikram edilecek bir şey gibi algılanır. Yenilmesin istiyor iseniz çekmecenize koyarsınız yiyeceğinizde çıkarırsınız. Bu tarz şeylerde ayıp olmamalı bencede aslına ikram etmemek ayıptır hatta.Göz hakkı var bide..

ben ikram olsa bile, eğer o kişi beni davet etmeyip ben ona birşey sormak için odasına girmişsem bir tane alabilirmiyim diye sorarım karşı tarafa.

buna göz hakkı denmez ,açık göz hakkı denir .
Bir de sigara içip paket taşımayan asalaklar var .

Bir sey ortadaysa herkesin yeme hakki var. Bir kurabiye dedigin nedir ki. Sanki havyar. Durumunuz yoksa cekmeceye koyarsiniz oradan yersiniz.

Yiyeceğin paylaşılması elbette güzeldir ama ortam işyeri olunca biraz farklı değil mi?
Oraya neden yiyecek götürülüyor?Belli bir saat gelip acıkınca dışarı çıkıp alamıyorsun birşeyler atıştırmak için yanında götürüyorsun ama birileri onu sormadan alırsa aç kalacaksın ve bu sık tekrarlanırsa ne yapacaksın?Birde ya paran azsa ve sen başka birşey alamayacak durumdaysan.Yoksa paylaştıkça eksilmez çoğalır elbette...

Tamam da bir alirsin iki alirsin uç alirsin tek basina tüm kutuyu da bitirmezsiniz ama dimi.:)))

Sorun burada bence.. İki tane de karsindaki yer diye birakirsin sen tadina bakar göz hakkini yersin doğrusu budur

ayyy valla bizim şirkette hep aynı yaş grubundayız asla kimse habersiz kimsenin çöpünü bile almazzz

o öküze yazıcıdan fotoğrafını çıkarıyorum de çıkar kurabiye canavarının fotosunu.böyle yemeyi alışkanlık haline getirirse bi kere de ishal yapan kurabiye yap ses etme ortaya koy yine yüzüne sövüp saymak için nefes tüketmek daha iyidir çıkamaz tuvaletten :D öküzlüğünün cezasını görür aynı kurabiyelerden daha da güzel yap içine hemen ishal eden ilaç koy. ve seyret

Back
X