Gorgusuzluk degil mi

Ablası “ben dolma sevmem” demiş ama
Ben nezaketen dediğini düşündüm, eşinin iştahla yediğini gördüğü için. Konu sahibi umarım ablası sevmediği halde ona dolma yapıp, bir de yedi diye eşine kızmamıştır

Ben nezaketen dediğini düşündüm, eşinin iştahla yediğini gördüğü için. Konu sahibi umarım ablası sevmediği halde ona dolma yapıp, bir de yedi diye eşine kızmamıştır
Sevdiğim bir yiyeceğe hiçbir zaman nezaketen sevmem diyemeyeceğim için empati yapamamış olma ihtimalim var tabi

Niye yükseliyorsun konu sahibi bak senin yüzünden arkadaşlar şahit 2 saattir dolma diye kıvranıyorum. Hala da canım çekiyor. Şansıma evde ne yaprak var ne biber ne kabak ne birşey. Canımı çektirdiğin yetmiyor birde böyle iki güldük diye kızma valla gelir bir dahaki sefere tüm dolmaları ben yerim kocana da bırakmam he

Yapıcı tek kelime yokmu ? Ben 'boşanmalisin bence ' diye yazanı görmedim

Tamam görgüsüzlük eşiniz çok görgüsüzmüş her şeyi sizinle görmüş boşanın bence iflah olmaz bu adam.

Herkese bir tabakta mı koydunuz yoksa ayrı ayrı tabaklara mı dağıttınız? ayrı ayrı tabaklara dağıttıysan anlarım ama ortaya koyulmuş bir yemek ise o an cok beğenmiştir kimse yemeyince yemiştir bunun için eşinize görgüsüz demeniz acınası durum

Aynen bende öyleydim. Hatta eşimle nişanlandıktan sonra eve yemeğe vs gelince yemek yememi görünce beni başbaşayken uyarmıştı. Tabakta son kalan şeyi hemen sen yiyorsun başkası yiyecek mi diye düşünmüyorsun demişti

Yahu adam aç aç bırak yesin amaaaan

Ayy burda da ne cok pisbogaz varmis. Bariz hakli burda konu sahibi. Sirf kendinizde oylesiniz diye bencilligi hak gormeyin. Bizim bir yemek kulturumuz var ortada olan bir yemegi yerken herkes dusunulmeli. Ki yemegi siz goturmussunuz yani bir nevi ev sahibisiniz. Konu sahibi esiniz daha önce de yapmis bunu uyarmaniz iyi olmus .bir daha yapmasin Yoksa evinizde tencere yi de yesin sorun olmaz ama toplu ortamda biraz karsidakini de dusuneceksin. Benim bir enistem var o da böyle millet oturma dan sofraya her seyi siler supurur teyzem illallah etmisti. Toplum içinde hep zor durumda kalirdi

Ortaya koymayın madem eşinizin huyu buysa.

Adam çok şirin aslında....

Çocuk gibi ama onlar yemiyordukine... İnsanın sevesi ağzına dolma tıkıştırası gelir böyle adamın yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…