Gorgusuzluk degil mi

Ablası “ben dolma sevmem” demiş ama 😀
Ben nezaketen dediğini düşündüm, eşinin iştahla yediğini gördüğü için. Konu sahibi umarım ablası sevmediği halde ona dolma yapıp, bir de yedi diye eşine kızmamıştır:KK45:

Ben nezaketen dediğini düşündüm, eşinin iştahla yediğini gördüğü için. Konu sahibi umarım ablası sevmediği halde ona dolma yapıp, bir de yedi diye eşine kızmamıştır:KK45:
Sevdiğim bir yiyeceğe hiçbir zaman nezaketen sevmem diyemeyeceğim için empati yapamamış olma ihtimalim var tabi :KK70:

Bazılarınızın okuduğunu anlama konusunda sorunları var sanırım. Tek tek cevap veremem şimdi.
Yenmemiş değil onlar müşteriyle ilgilendi o ara. Sonr baktım bitmiş.yogun çalıştığı için Onlara götürmüştüm eşimden kalmadı. Ayrıca dün aynı yemeği yapmıştım. Bence evet görgüsüzlük. Siz böyle tanımlamazsiniz bsy diyemem.
Ayrıca bazı hesapların işleri güçleri dalga geçmek olmuş yapıcı tek kelime yorumlari yok
Niye yükseliyorsun konu sahibi bak senin yüzünden arkadaşlar şahit 2 saattir dolma diye kıvranıyorum. Hala da canım çekiyor. Şansıma evde ne yaprak var ne biber ne kabak ne birşey. Canımı çektirdiğin yetmiyor birde böyle iki güldük diye kızma valla gelir bir dahaki sefere tüm dolmaları ben yerim kocana da bırakmam he 🤣🤣

Bazılarınızın okuduğunu anlama konusunda sorunları var sanırım. Tek tek cevap veremem şimdi.
Yenmemiş değil onlar müşteriyle ilgilendi o ara. Sonr baktım bitmiş.yogun çalıştığı için Onlara götürmüştüm eşimden kalmadı. Ayrıca dün aynı yemeği yapmıştım. Bence evet görgüsüzlük. Siz böyle tanımlamazsiniz bsy diyemem.
Ayrıca bazı hesapların işleri güçleri dalga geçmek olmuş yapıcı tek kelime yorumlari yok
Yapıcı tek kelime yokmu ? Ben 'boşanmalisin bence ' diye yazanı görmedim

Tamam görgüsüzlük eşiniz çok görgüsüzmüş her şeyi sizinle görmüş boşanın bence iflah olmaz bu adam.

Herkese bir tabakta mı koydunuz yoksa ayrı ayrı tabaklara mı dağıttınız? ayrı ayrı tabaklara dağıttıysan anlarım ama ortaya koyulmuş bir yemek ise o an cok beğenmiştir kimse yemeyince yemiştir bunun için eşinize görgüsüz demeniz acınası durum :(

Ben çocukken boyleydim. Gider gelir dolaptaki pastadan tirtiklardim, gider gelir sutlaclari teker teker gotururdum. Herkes bir tabak yerdi,ben yedi :KK49: :KK49: çikolata falan alındıysa da önce kendiminkini bitirir sonra henüz yemeyen babama 'baba,yemiyor musun??' diye sorar dururdum, 'yok kızım sen ye' cevabını alana kadar:KK70:
O yüzden eşinizi anliyorum,pisbogazlik başa bela. Ama kocaman adam olmus. Görgüsüzlük olmasa da terbiyesizlik etmiş
Aynen bende öyleydim. Hatta eşimle nişanlandıktan sonra eve yemeğe vs gelince yemek yememi görünce beni başbaşayken uyarmıştı. 🤣 Tabakta son kalan şeyi hemen sen yiyorsun başkası yiyecek mi diye düşünmüyorsun demişti 🤣

Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.
Yahu adam aç aç 😅 bırak yesin amaaaan

Ayy burda da ne cok pisbogaz varmis. Bariz hakli burda konu sahibi. Sirf kendinizde oylesiniz diye bencilligi hak gormeyin. Bizim bir yemek kulturumuz var ortada olan bir yemegi yerken herkes dusunulmeli. Ki yemegi siz goturmussunuz yani bir nevi ev sahibisiniz. Konu sahibi esiniz daha önce de yapmis bunu uyarmaniz iyi olmus .bir daha yapmasin Yoksa evinizde tencere yi de yesin sorun olmaz ama toplu ortamda biraz karsidakini de dusuneceksin. Benim bir enistem var o da böyle millet oturma dan sofraya her seyi siler supurur teyzem illallah etmisti. Toplum içinde hep zor durumda kalirdi

Iyi akşamlar. Çok buyuk dert değil yanı sadece yazmak istedim.
Evde yemek hazırladım..Ablamla eniştemin dükkanı var oraya götürdük birlikte yeriz diye. Neyse sofrayı hazırladık. Tabaklara yemek koydum. Ortaya dolma koydum kucuk küçük olanlardan ama çok değil herkese 2 3 tane fln. Neyse ablam eniştem müşterilere bakıyor arada yemekte sürekli oturamadılar. Eşim de ortaya koyduğum dolmalardan sürekli alıyor. Ablam ben sevmem dedi ben de almadım. Eniştem bir kere aldı. Sonra bir baktım bitmiş..
Ya ben bundan rahatsız oldum. Sonuçta bbirlikte yensin diye götürdüm. Ortaya konan şeyden herkes hakkı olanı alir. Fazlasını almaz yani.
Eve gelince başka bsy 'den tartıştık ben de bunu söyledim niye ortaya konan şeyin çoğunu neredeyse hepsini sen aldın ayıp değil mi görgüsüzlük bana göre dedim. Onlar yemiyordu dedi. Onlar o ara müşteriyle ilgilendi dedim.
Söylemesem olmayacaktı niye akıl edemiyor böyle şeyleri. Biz birlikte yerken de yapar.
Ortaya koymayın madem eşinizin huyu buysa.

"Onlar yemiyordu"? Ya bu erkeklerin düz mantığı beni öldürecek. :KK70: Ama sizin de üslubu çok sert tuttuğunuzu düşündüm. Eşiniz herkese 2-3 tane düşecek şekilde dolma yaptığınızı siz söylemeden nereden bilsin? Bunu başka bir konuyla birlikte tartışmanız zaten ayrı bir mesele.
Adam çok şirin aslında....

Çocuk gibi ama onlar yemiyordukine... İnsanın sevesi ağzına dolma tıkıştırası gelir böyle adamın yaw :KK71:

Back
X