CANIM YEMEK İÇİN PATATES DOGRUYORDUM DİKKAT ETMEDİM Kİ DOLAPTAN ÇIKARDI TABAK VE BIÇAK ALDI ve tek başına yedi GÖRDÜM AMA NE DİYEBİLİRİM KAVUNU KESMİŞ KAŞIKLA DALMIŞ sadece oglana almıştım diyebildimadam tek başına 4-5 kiloluk kavunu nasıl yedi
kesip önüne bir tabak koyup kalanını da atsaydınız dolaba
yani adam da bütün tıkmamıştır ağzına herhalde
o yarısını keserken siz de diğer yarısını alsaydınız doğrayıp tabağa atsaydınız kenara
hayır abartmıyorum inanmayabilirsiniz am tek başına koca sini patlamış mısır yiyebilen bir adam bu kilosu 2 tl den aldım ve 10 tl ödedim kavuna4-5 kiloluk kavunu bir insan tek başına yiyemez ya,çatlar insan.abartıyor olabilir misiniz?
ben başka bi işle ugaraşıyordum o arkamda kalmıştı dönüp bakmadım kiO kavun yiyecekken "siz içeri geçin ben kesip getireyim hep beraber yensin" falan deseydiniz bari.
Karpuz olsa tamam da,kavunun bile en büyüğü ne kadardır zaten.Ben çok takılmam böyle birşeye.Eşinizin babası.Yabancı bir misafir olsa neyse.Çikolataydı pastaydı kavundu...Gidip Alınmayacak şey değil.dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
kaşık la yedi valla ya bir ara önlerine geçmek için sakalardım çerez vs yi yine bulurlardı kaş göz arasında defalarca eşimle birbirimize girdik ne yapayım diyor anlamıyorlar diyorBence o açmadan sen git dolapta ne var ne yok getir önlerine
Ayy sinir bozucu birşey
Yani bir tabak dilimleyip almadı mı
Hepsini nasıl yedi
Bundan sonra kayınpederin ya da kayınvaliden evinde bir şeyler yediği zaman şunu düşün, eşinin büyüme devresinde kimbilir onların canları neler istedi de eşine başka bir şey yedirebilmek için kendi isteklerinden vazgeçtiler. Ben şunu hatırlıyorum, bir gün pazarda annemle dolaşıyorduk ve çok parası yoktu ki sanırım tek bir muz almıştı bana. Onun da ısırmasını istediğim zaman sevmediğini söylemişti. Oysa şu an biliyorum ki annem muzu çok seviyor. Şahsen annem evime gelip bir şey yediğinde kocam laf etse lamı cimi yok koyarım kapının önüne.dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
ben başka bi işle ugaraşıyordum o arkamda kalmıştı dönüp bakmadım ki
canım elimiz dar zaten 10 tl verdim tek kavuna bende aldırış etmem ama kendi evine almayıp biz gittiğimizde bi colayı bir meyveyi çok görenlere sinir oluyorum parası var git al yada kes bir tabaga ye herkesle demiKarpuz olsa tamam da,kavunun bile en büyüğü ne kadardır zaten.Ben çok takılmam böyle birşeye.Eşinizin babası.Yabancı bir misafir olsa neyse.Çikolataydı pastaydı kavundu...Gidip Alınmayacak şey değil.
hayır abartmıyorum inanmayabilirsiniz am tek başına koca sini patlamış mısır yiyebilen bir adam bu kilosu 2 tl den aldım ve 10 tl ödedim kavuna
söylemedim mi sanıyorsunbundan sonrası için tek çözüm
işini bırak kp e ne istediğini sor
ben mutfağımda öyle yabancı isteme de şaka ile
istediğini uygun miktarda hazırla ve ver
canım bu ilk degil haftanın 2 günü bizdeler asalak gibi surat asıyoruz vs aldırış etmiyorlar adam saygısız birdeYa işte şu lafı etmeseniz sizi haklı bulacaktım da ne bileyim yukarıda cimri,yemek sakınan biri değilim demişsiniz ama bu yaptığınız nedir? Tamam yemeseydi hepsini ama oğlunun evi diye biraz rahat davranmıştır. Bir dahakine siz ikram edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?