görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
o kadar doldum ki yazmak istedim sadece
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten

Son düzenleme:
adam tek başına 4-5 kiloluk kavunu nasıl yedi

kesip önüne bir tabak koyup kalanını da atsaydınız dolaba

yani adam da bütün tıkmamıştır ağzına herhalde

o yarısını keserken siz de diğer yarısını alsaydınız doğrayıp tabağa atsaydınız kenara

CANIM YEMEK İÇİN PATATES DOGRUYORDUM DİKKAT ETMEDİM Kİ DOLAPTAN ÇIKARDI TABAK VE BIÇAK ALDI ve tek başına yedi GÖRDÜM AMA NE DİYEBİLİRİM KAVUNU KESMİŞ KAŞIKLA DALMIŞ sadece oglana almıştım diyebildim

4-5 kiloluk kavunu bir insan tek başına yiyemez ya,çatlar insan.abartıyor olabilir misiniz?
hayır abartmıyorum inanmayabilirsiniz am tek başına koca sini patlamış mısır yiyebilen bir adam bu kilosu 2 tl den aldım ve 10 tl ödedim kavuna

Bence o açmadan sen git dolapta ne var ne yok getir önlerine
Ayy sinir bozucu birşey
Yani bir tabak dilimleyip almadı mı
Hepsini nasıl yedi

Karpuz olsa tamam da,kavunun bile en büyüğü ne kadardır zaten.Ben çok takılmam böyle birşeye.Eşinizin babası.Yabancı bir misafir olsa neyse.Çikolataydı pastaydı kavundu...Gidip Alınmayacak şey değil.

Bence o açmadan sen git dolapta ne var ne yok getir önlerine
Ayy sinir bozucu birşey
Yani bir tabak dilimleyip almadı mı
Hepsini nasıl yedi
kaşık la yedi valla ya bir ara önlerine geçmek için sakalardım çerez vs yi yine bulurlardı kaş göz arasında defalarca eşimle birbirimize girdik ne yapayım diyor anlamıyorlar diyor

Bundan sonra kayınpederin ya da kayınvaliden evinde bir şeyler yediği zaman şunu düşün, eşinin büyüme devresinde kimbilir onların canları neler istedi de eşine başka bir şey yedirebilmek için kendi isteklerinden vazgeçtiler. Ben şunu hatırlıyorum, bir gün pazarda annemle dolaşıyorduk ve çok parası yoktu ki sanırım tek bir muz almıştı bana. Onun da ısırmasını istediğim zaman sevmediğini söylemişti. Oysa şu an biliyorum ki annem muzu çok seviyor. Şahsen annem evime gelip bir şey yediğinde kocam laf etse lamı cimi yok koyarım kapının önüne.

Kavunu oğlana almıştım mı dedin. Asıl görgüsüz sizsiniz kusura bakmayin. Bu sicaklarda ben de gayet oturunca bir tam değil ama yarım kavun yerim. Madem evine gelen giden çok sen de bir tanecik kavun değil üç dört tane al.
Ne kadar tuhafsınız.

çıkın bir kavun daha alın,ya da kayınpedere söyleyin,oğlanın canı istemişti.şimdi çıkamam ,siz çıkıp alabilir misiniz diyin.
ayrıca,kayınpederinizin bir rahatsızlığı olabilir,yanılmıyorsam,alzheimer hastalığının belirtilerinden biriydi bu.çok yemek ve doyduğunu anlamamak.

Haberli mi geliyorlar habersiz mi
Ona göre en azından aldığınız özel yiyecekleri geldikleri an bir yerlere saklayın
Hayır adam 4,5 kiloluk kavunu en az yarım saatte yemiştir
Önünden alacak değilsinizde
Kimse babam nerede diye o süreçte merak etmedi yani

canım elimiz dar zaten 10 tl verdim tek kavuna bende aldırış etmem ama kendi evine almayıp biz gittiğimizde bi colayı bir meyveyi çok görenlere sinir oluyorum parası var git al yada kes bir tabaga ye herkesle demi

hayır abartmıyorum inanmayabilirsiniz am tek başına koca sini patlamış mısır yiyebilen bir adam bu kilosu 2 tl den aldım ve 10 tl ödedim kavuna

Ya işte şu lafı etmeseniz sizi haklı bulacaktım da ne bileyim yukarıda cimri,yemek sakınan biri değilim demişsiniz ama bu yaptığınız nedir? Tamam yemeseydi hepsini ama oğlunun evi diye biraz rahat davranmıştır. Bir dahakine siz ikram edin.

olaya zamanında mudahale edebilirdiniz. 4 5 kloluk kavunu 5 dakikada yiyemez ya. insan b döner bakar yani. bide huyunu bildiğiniz insanların bu tip hareketlerine bu kadar sinir olacağınıza önlemini alın.

b

bundan sonrası için tek çözüm

işini bırak kp e ne istediğini sor

ben mutfağımda öyle yabancı isteme de şaka ile

istediğini uygun miktarda hazırla ve ver
söylemedim mi sanıyorsun
canım bu ilk degil haftanın 2 günü bizdeler asalak gibi surat asıyoruz vs aldırış etmiyorlar adam saygısız birde

sende onların dolabına dal:) yani ne bileyim toruna bıraksaydı biraz iyimiş, onun dışında çok problem edilcek bişeymiş gibi gelmedi, ama sürekli sürekli böyle düşüncesizlikler olunca canın sıkılmış tabii
torunun çikolatasını yemekte nedir ya, kaç kilo bu adam merak ettim, insan torunun çikolatasını yiyeceğine ona da alıp gelir gelirken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…