haftada 2 3 gün bizdelerHey maşallah!
Sizde falan mı kalıyorlar?
Harbiden nasıl yemiş ya? 1 şeftali bile insanı şişiriyor şu sıcakta.
mesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?Inanirim. Bi seferinde ablam yarim.karpuz yemisti :)) yarim karpuz bi kavun kadar eder herhalde. Cokta sever. Ama gecesine cok pis rahatsizlandi canim benim. :)
Anliyorum. Mesele yemesi icmesi degil de tavri hal hareketleri.
Ay ayni apartmana tasinmak mi? InsaALLAH olmaz senin adina. Oyle bir ihtimalde kemal sunalin filimleri misali kocan istem geldiginde tek makarna tanesi yer artik.
abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adamikram etmiyorsunuz demek ki,daha önce de pastayı yemişler.mesela şöyle söyleyeyim.ben pasta yaptım,oğluma,anında yer,bir iki dilim,sonra da kim yerse yer.biter zaten yenilsin diye yapılıyor,ya da alınıyor.çukulata da bir tane değildir herhalde,gidince birkaç tane alın,baba seviyorsun diye sana da aldım,oğlumun kine sulanma diyin ne olacak.
fırsat vermiyorlar ki ya bir dur geç içeri soluklan demiOnlar dolaba yapışmadan siz önüne bir şeyler hazırlayın. Her yiyecekten azar azar koyun. Belki öyle gözleri doyar. Mutfağa mı geldiler hazırlıyorum hemen bir şeyler deyin. Fırsat vermeyin kendi kafalarına göre takılmalarına. Siz de işinizi rahat rahat yaparsınız sonra.
Ya neden yemesin Allah içinmesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?
Ne diyeyim Allah sabır versin.haftada 2 3 gün bizdeler
Canım madem onlar çirkef sen niye pasifsin ? Bana bu saygısızlığı yapan adamin önünden gider o kavunu da o çikolatayı da alir eklerim : "babacim bunlar torununuza ait biz yemiyoruz siz de yemiyeceksiniz"mesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?
7 yıldır böylelersende onların dolabına dal:) yani ne bileyim toruna bıraksaydı biraz iyimiş, onun dışında çok problem edilcek bişeymiş gibi gelmedi, ama sürekli sürekli böyle düşüncesizlikler olunca canın sıkılmış tabii
torunun çikolatasını yemekte nedir ya, kaç kilo bu adam merak ettim, insan torunun çikolatasını yiyeceğine ona da alıp gelir gelirken...
aynen işte bunlar dolabıda karıştırıyorlarNe diyeyim Allah sabır versin.
Benim de böyle bir hala kızı vardı. Açıkta ne görürse yerdi. Bebeklere yapılan yemekleri bile yemişti.
abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adam
Allah razı olsun son 20 tl imi dün harcadım ve 5 6 gün eve para girmeyecekSiz hiç maddi sıkıntı çekmediniz galiba. Çocuğu için 10 lira vermiş demek ki alacak başka parası yok. Benim de cebimde 1 lira olmadığı zamanlar oldu. Hiç olmayınca 10 lira büyük para. Sizi anlıyorum. Cimrilikten değil bu. Çocuğuna aldığı şeyi niye koskocaman adam yesin. Madem canı istiyor gelirken torununa alsın çikolata bisküvi meyve hem kendi yesin hem torunu. Tamamen terbiyesizlik, görgüsüzlük bu. ben olsam bende sinir olurdum inan. bence geleceklerini anladığında sakla biryerlere. Bir bütün kavun nedir yaa. Bekle yemekten sonra herkesle ikram edilsin yersin.
uyuz olurum böyle görgüsüz, pis boğaz insanlara.
Yer ama arada bir. Binde bir cani cektigi zaman.mesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?
hep böyleymiş abla saglık sorunu yok geçen eltimdeydim kp der üst kattan indi mutfga geçti dolapta yenecekleri yedi 10dk oturdu gittidediğim gibi kayınpederinizin bir hastalığı olabilir,yaşı kaç?daha öncesinde bu kadar çok yer miydi?
öyle yapacagım ama kv de de kayınımda giriyor yatak odama defalarca tersledim surat yaptım eşim uyardı yok aynılar
inana bana hiç sakınmam kuru ekmek olsa paylaşırım ama bunlar fırsat bulur bulmaz dalıyorlar mutfagaYer ama arada bir. Binde bir cani cektigi zaman.
Aksi taktirde gelirken birde kendileri torunlarinin yegenlerinin sevdikleri seyleri alip gelirler.
Bende yegenlerimin birseylerini yemissimdir ama tabiki daha cok kendime almadigim seyleri onlara almissimdir. Onlari mutlu gormek kendime birseyler almaktan daha cok mutlu ediyor.
Dedigim gibi yenir ama arada bir. Her gördüğünde degil.
Birde ac yada ikramsiz birakscak degilsiniz zaten ama anladigim kadariyla ne hizmet etmenize ne ikram etmenize firsat vermiyorlar kendileri hemen daliyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?