• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgüsüzlükmüşş

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
dert değil sıkıntı değil aslında ama rahatsızlık verici bir durumum var

bi tanıdğım var eşlerimiz kuzen sayılır kızla bizd e görüşürz işte akşamlrı yemek çay oturmalr falan ordan burdan konuşuruz hep.

ama sıkıntım şu ki ;
biz eşimle bi yere gezmeye gidecek olsak onları çağırmadık diye tavır yapıyorlar
onlrlada sık sık çıkıyoruz ama tek gittiğimizde sorun yapıyolar surat asıyolar duyunca falan. kadın hem eşim için ayy çok sinir herşeye karışıyor der hemde bizi şuraya götürsene buraya götürsene der. ya git kocana söyle götürsün kardeşim dicem ama kocasıda eşime diyor bizi şuraya buraya götür diye. ayy bende gıcık oluyorum bu duruma.
birde ; biz tatile yada güzel farklı bi yere gidiyoruz mesela döndüten sonra sohbet esnasında soruyor işte hafta sonu nerdeydniz diye bende haliyle gittiğimiz yeri söylüyorum sonra bu bozuluyor arkasından imalar geliyor '' sonradan görme insanları hiç sevmem ayy ne öle görmemişler gibi '' böyle cümleler kullanıyor. yani ben yaptığım bişeyi anlattığımda ona hava attığımı düşünüyor nedenn ???

insanlar farklı yerler gördüğünde en yakınındakilere anlatmazlar mı ? benim arkadaşlarımı anlatır bende dinlerimm hoşuma da gider bişeyler öğrenirim tarifhi yerler falan of yani öyle saçmalıkları varki nasıl davranacağımı şaşırıyorumm

bi tanıdğım var eşlerimiz kuzen sayılır kızla bizd e görüşürz işte akşamlrı yemek çay oturmalr falan ordan burdan konuşuruz hep.

ama sıkıntım şu ki ;
biz eşimle bi yere gezmeye gidecek olsak onları çağırmadık diye tavır yapıyorlar
onlrlada sık sık çıkıyoruz ama tek gittiğimizde sorun yapıyolar surat asıyolar duyunca falan. kadın hem eşim için ayy çok sinir herşeye karışıyor der hemde bizi şuraya götürsene buraya götürsene der. ya git kocana söyle götürsün kardeşim dicem ama kocasıda eşime diyor bizi şuraya buraya götür diye. ayy bende gıcık oluyorum bu duruma.
birde ; biz tatile yada güzel farklı bi yere gidiyoruz mesela döndüten sonra sohbet esnasında soruyor işte hafta sonu nerdeydniz diye bende haliyle gittiğimiz yeri söylüyorum sonra bu bozuluyor arkasından imalar geliyor '' sonradan görme insanları hiç sevmem ayy ne öle görmemişler gibi '' böyle cümleler kullanıyor. yani ben yaptığım bişeyi anlattığımda ona hava attığımı düşünüyor nedenn ???

insanlar farklı yerler gördüğünde en yakınındakilere anlatmazlar mı ? benim arkadaşlarımı anlatır bende dinlerimm hoşuma da gider bişeyler öğrenirim tarifhi yerler falan of yani öyle saçmalıkları varki nasıl davranacağımı şaşırıyorumm
kıskançlığından dengesiz dengesiz konuşuyor.sizi ezmeye küçümsemeye çalışmış onları götürmediğiniz için herhalde..asalak gibi yapışmışlar size mesafe koyamanızda fayda var bencee :34:

Son düzenleme:
tşkler yorumlarınız için arkadaşlar,
herkes kıskançlık demiş ama onun bende kıskancağı bişey yokki
istese kendiside gider kocasıyla gezer eli ayağı tutuyor hem insan eşiyle başbaşa gezmek istemzmi oda yapsın ben engellemiyorum ki onu

Hem benden faydalanmaya çalışacak hem de aşağılayacak kıskanmasınin belirtisi olarak.boyle saçma kişilikleri hayatından uzak tutmak en iyisi.

tşkler yorumlarınız için arkadaşlar,
herkes kıskançlık demiş ama onun bende kıskancağı bişey yokki
istese kendiside gider kocasıyla gezer eli ayağı tutuyor hem insan eşiyle başbaşa gezmek istemzmi oda yapsın ben engellemiyorum ki onu

Sence yok,ama onun açısından var demekki..ufku dar bu insanların sanırım,bak sen eşinle ne güzel vakit geçiriyorsun..ancak onlar yapacak bişey bulamayıp,sizin peşinize takılıyorlar..sizde kibar insanlar olduğunuz için,kırmamak adına "neden sürekli peşimize takılıyorsunuz?gidin sizde gezin"diyemiyorsunuz.

Arada böyle kıskançlıklar, kompleksler olduğu zaman böyle çiftli aile dostlukları biraz kötü sonuçlanabiliyor. Allah kimsenin başına vermesin ama yaşadığımız devir öyle bir devir ki, insanlar birbirlerine olan kıskançlıklarını karşı tarafın eşini kıskanma boyutuna getirip sonra da onu baştan çıkarma girişimlerinde bile bulunuyor.. :ssz: Neyse, lafı uzatıp canımızı sıkmayalım. Arkadaşların dediği gibi, araya mesafe koyun, ayda yılda bir kere ya görüşün ya görüşmeyin.

biraz araya mesafe koyarsanız bu kadar laubali olamazlar.. bi kaç kez de lafı sokun sizde... böyle insanlar kıskançlıktan kudururlar, ve bunu içinde tutmayı beceremezler.. aynı sizin şikayet ettiğiniz gibi, bi şekilde ya laf sokarak ya da hesap sorarak bunu açığa çıkarırlar.. herşey de beklenir böylelerinden.. görüşmeyin bence...

Maaleseff boyle kendini bilmezler cikiyo bazen,,yapisiyolar insana :1:

Cahil demekten baska bisey diyemiyorum,mesafenizi koyun hersey sizin elinizde..Bu kaprisin sonu zaten kuslukle biter eminim :37:

Birlikte çıkınca sizin arabanızla mı geziliyor ?
Veya eşi şehri bilmiyor,mekanları tanımıyor ?
Ya da başbaşa olmaktan keyif almıyorlar.

Sonuç olarak kullanılıyorsunuz gibi geldi bana...
Bu insanlar aslında sizi sevdiklerinden değil,yalnız gezemediklerinden size yamanıyorlar.
Belki adam bir yere kıpırdanmıyor,dürtmek gerekiyor.
Sizinle çıkmak kadının işine geliyor.

Boşverin onları,kendi hayatınızı yaşamaya bakın.

biraz araya mesafe koyarsanız bu kadar laubali olamazlar.. bi kaç kez de lafı sokun sizde... böyle insanlar kıskançlıktan kudururlar, ve bunu içinde tutmayı beceremezler.. aynı sizin şikayet ettiğiniz gibi, bi şekilde ya laf sokarak ya da hesap sorarak bunu açığa çıkarırlar.. herşey de beklenir böylelerinden.. görüşmeyin bence...

ahhh şu laf sokmayı bir becebilsemm bir becerebilsemm neler dicem dee :((

ahhh şu laf sokmayı bir becebilsemm bir becerebilsemm neler dicem dee :((

Laf sokmak şart değil ki.
Samimiyeti azaltmak,gerekmedikçe görüşmemek en güzeli.
Benim ve kocamın huzurunu bozacak insanları hayatımdan direkt çıkarırım.

böyle bir konu okumuştum hatta karşı tarafın çocuğu da vardı diyordum ki profilinize baktım o sizmişsiniz.Sizin için bu kadar sıkıntı olabilen biriyle görüşmek zorunda değilsiniz. 2kere görüşeliim diye aradığında atlat, 3.ye aramaz zaten

görgüsüzlük yapan ta kendisi, farkında değil galiba.
beni kıskanacağı bişey yok demişsin, ama insanların kıskanabileceği o kadar çok şey var ki, hepsini saymak mümkün değil. asaletini, duruşunu, eşinle eğlenebilmeni, göz göze geldiğinizde gözlerinizdeki pırıltıyı bile kıskanabilir.
sana nacizane tavsiyem, aranıza biraz mesafe koymada fayda var. ve hoşuna gitmeyen bir yorumda sessiz kalma, soğukkanlı bir şekilde "ben öyle düşünmüyorum" demende fayda var.
bazen insanlar iyilimizden de faydalanmaya kalkışabilir.
ileriki zamanlarda eleştiri dozunu arttırabileceğini ve allah korusun samimi paylaşımlarınızı (umarım yapmıyorsunuzdur) "kıskançlık" yüzüden kamuyua açabilir. dikkat!!!

ama sıkıntım şu ki ;

akıllı olun.böyle insanları neden hayatınızda tutuyorsunuz.ananız değil babanız değil.kardeşe bile böyle katlanılmaz.elti diyenlere gelince böyle bir eltiyle ben 10 yıldır görüşmüyorum.

Back
X