Görgüsüzlükte son nokta..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Sabah sabah 8 de yatılı misafir kayınpeder karısı ve çocuğu geldiler düğün var haftasonu kaynım evleniyo. 5 gün bendeler en az. Mutfağım inşaat halim zor..
Sabah sabah kayınpeder cımbızımı istedi gözümüzün önünde karısı burnundan kıl aldı cımbızla.. Cımbızım çöp oldu yani. Iğrenç midem bulandı. Tuvaleti de pis bırakmışlar iyce midem kalktı.
Bu nedr ya dakika bir gol bir bela bunlar benim başıma. Ne eşim ne ben istemiyoruz onları. Adamın kardeşi var gelip bzde kalıyo. Istemiyorum seni gelme dedim kadına kayınpeder de duymuştu bunu bi hafta önce bi de hediye almşlar gelirken şaka gibiler ya yüzsüzlükte çığır görgüsüzlükte son nokta bu insanlara nasıl katlanılır ki çıkıp çıkıp defolup gideceğim evden.
Eşim de boşver yemek filan da yapma annme git orda takıl diyor

eşinin istemediğine emin misiniz ?
sakın yemek yapma va laflarına inanıp eşine güvenme ilerde bunlar yüzüne vurulur eşin tarafından
eşin gerçekten istemese gelemezlerdi yani

yok artık yüzsüzlükte son nokta.. eşinizi dinleyin yemek falan yapmayın. her şeyi anlarımda koca koca insanlar tuvaleti nasıl pis bırakır

eşinin istemediğine emin misiniz ?
sakın yemek yapma va laflarına inanıp eşine güvenme ilerde bunlar yüzüne vurulur eşin tarafından
eşin gerçekten istemese gelemezlerdi yani

Eşim çok çekiniyo babasından bi de kardeşine bi ton beyaz eşyasını aldı babası ondan bişey diyemiyo kimse bize patlıyo durum

ne çektin be su üvey kaynana ve kayınpederden. eşin anneme git demiş git sende işte. gerçek kaynanyla anlaşabiliyomuydun onu bilmyorum ama. sen evdeyken evi bu hale getirenler, sen yokken neler yaparlar gitsen dert kalsan dert

Valla sabah sabah benim de midem bulandı konuyu okuyunca.

Üvey derken? eşiniz anne babası değil mi bunlar?

Yoksa kimse oğlu varken kardeşinde kalmaz. Evlat daha yakın oluyor.

Gönül nasıl bakarsa göz de öyle görürmüş, siz baştan gelmelerini istemediğiniz için şu an ne yapsalar size yaranmaları zaten mümkün değil. Ya yatak odanızı kilitleyin evi bırakıp çıkın ya da kendinizi teskin edip sabredin, bunun başka çaresi yok. Hayat kısa kendinizi yıpratmayın.

Yapacak bir şey yok. Mecbur idare edeceksiniz, evden gitmeniz çok mantıksız. Çalışıyorsanız geç gelin, odanıza çekilip yatın. Üvey kv kendi kocasına kendi hizmet etsin.

Evini bırakıp gitsen geldiğinde nasıl bulursun kim bilir? Pisler diyorsun bir de. Bence sen gitme onları göndermeye bak. Hem sen gidersen daha fazla kalabilirler nasılsa rahatlar evde.
Azıcık huzur verin ya. şu an bende acayip sinirlendim.

Ayyy sakın evini terk etme geldiginde herşey heryerde olur yanında bunları yapabilen sen yokken neler yapmaz
Yatak odanı falanda kitle de bari oraya girmesinler

En basitinden baktın ki wc pis "pardon wcye en son kim girdiyse halledebilir mi lütfen benim midem kalktı da şu an" diyemiyor musun? Koskoca insanlar ettiğini temizleyemiyorsa lafı da haketmişlerdir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…