Görgüsüzlükte son nokta..

Neden kayınpederinizi istemiyorsunuz? Sizinle herhangi bir problememi mi var? Bir de cımbız başkasının kullanması ile çöp olmaz, dezenfekte etmek gibi şeyler mevcut, ameliyat malzemeleri bile dezenfekte edilip kullanılıyor. Abartmışsınız bence.

Ama suç kayınpederde ; ben olsam sizde kalıp laf yiyeceğime , gider otelde kalırım oh mis. Adam oğlum ya herhalde beni misafir eder diye düşünüp gelmiştir. O da kendi hatası, oğlunu tanıyamamış hala.

Yerinizde olsam "ben müsadenizle anneme geçiyorum, annem ile ilgilenmem lazım biraz rahatsız kendisi de, aman sakın geleyim demeyin, misafir kaldıracak durumda değil" der.
Değerli eşyalarımı toplar, mümkünse yatak odamı kilitler, evden çıkar kendi anneme giderdim.
Düğün dernek geçtikten sonra evime döner.
Günlük bir temizlik için kadın ayarlar evi paklar otururdum.

Gerçekten yatak odasının kapısını kilitleyip gidermisiniz ? Orası erkek kişisinin de odası değil mi, yoksa kadının tapulu malı mı yatak odası?

Gerçekten yatak odasının kapısını kilitleyip gidermisiniz ? Orası erkek kişisinin de odası değil mi, yoksa kadının tapulu malı mı yatak odası?

Erkek kişisinin de odası olabilir, eşinin evde kalmayacağını var saydım ben.
Ancak eşi de kalacaksa, kilitlerim eşime de orada olmadığı taktirde kilitlemesini rica ederdim.

Çünkü - yatak odası kadının mahremiyetidir.

Ayni şekilde düşünmüyorum ve bana ilginç geliyor. Ne kendi ailem ne de karşı taraf gelirse kapı kilitlenir, yani eşim yapsın istemem ben de yapmam. Mesela bu benim için kriz sebebidir. Neyse diyorum ya garip geldi sadece ondan sordum.

Birak kocan soylesin gelmeyin diye sen soylersen sen kotu olursun. Erkekler kenara çekilip melek oluyorlar, bizi ortaya atip seytan konumuna dusuruyorlar. Esini fisekle o soylesin gelmeyin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…