Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizlikale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
94
-122
1
3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.

Sizinle vakit gecirmek istememeleri ayri, ciddi bir konuda yardim istemek apayri konular. Sapla samani karistiriyor gibisiniz, kotusunuz

Hiç tanımadığım halde yemin ediyorum ki ben yardım ederdim. Siz niye böylesiniz ya?
Cebime uygulama bile indirdim, görme engelli insanlar okuyamadıkları seçemedikleri şeyleri video konferans şeklinde soruyorlar. İnşallah bana da çağrı düşer de birinin bir işine yararım.
Hepimiz bir gün engelli olabiliriz, biliyorsunuz değil mi?

"zamanında beni umursamadın, şimdi kör olunca kıymete bindim ne halin varsa gör" deyip buradan onay bekliyordunuz ya inanılmaz.

Komsu sizi niye tatile giderken cagirsin? Zaten kirilacak bir sey yok, bi de kirilmadim diyorsunuz. Size ne borclari var ki cagirsinlar. Ne alaka yani. Kapiya kadar gelen gorme engelli insana da kapi acmamak rezalet bir sey bence. Vicdaninizi sorgulayin.

Actiginiz her konu bir garip. Artik trollediginizi dusunuyorum.

Babama soruyorum. İçim rahat etmez. Artık nişanlıma soruyorum. Gizli saklım yok hiç

Ayrıca nasıl bir hastalık geçirdi, tamamen mi yitirdi görme yetisini?

Şu yazdığınız bile ele veriyor sizi. Evrensel değerler ve erdemler konusunda eksik yetişmişsiniz siz.
Karşılıksız bir şey yapmak falan lügatında yok galiba.
Sanki ne yaptıysa kız, iki kere gezmeye çağırmamış. Eeee? Düşman kesilecek bir şey yok. Çaresiz biri var karşısında, henüz yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Yazık ne kadar korkuyordur.

Kiz evde yalniz ve gozleri gormuyor konu sahibesi, etrafinda da sadece sen varsin. Yardim etmelisin, madem evdesin ne olursa olsun kapiyi acmalisin.
Aman ben inanmıyorum cherry ya
Forumu trollemeye gelmiş, art arda açtığı konulara baksana
Öylesine yorum yapıyorum, ciddiye almadım hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…