- 19 Haziran 2025
- 344
- 502
- 18
Uygulamayı yazar mısın?Hiç tanımadığım halde yemin ediyorum ki ben yardım ederdim. Siz niye böylesiniz ya?
Cebime uygulama bile indirdim, görme engelli insanlar okuyamadıkları seçemedikleri şeyleri video konferans şeklinde soruyorlar. İnşallah bana da çağrı düşer de birinin bir işine yararım.
Hepimiz bir gün engelli olabiliriz, biliyorsunuz değil mi?
Kızlar yetişemiyor olabilir herşeye bu kız da sürekli onlardan yardım istemekten yük gibi hissetmekten utanıyor çekiniyor olabilir. Zaten yardımcı oluyolarmış. Siz de bir el atınOnlar da memur. Ama hafta sonu da aynı. İşten eve getiriyorlar, işe götürüyorlar. Zaten aynı yerde çalışıyorlar. Bazen annesi geliyor. Ama bir keresinde onun odasını daha kirli gördüm. Onun odasına da süpürge açalım dememişler
Çok üzüldüm. Safi kötüsünüz.Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Yardıma değmesi için karşılık görmeniz gerekmez. Allah rızası için veya kendi vicdanın için yardım edersin. Siz de olabilirdiniz onun yerinde.Başka bir yardım konusu olsa böyle düşünmeni anlayabilirim ama bu konuda düşünmemelisin bile.İntikam vakti demiyorum. Yardıma değiyor mu diye sorguluyorum. Bana ne zararı oldu ki İntikam diye düşüneyim.
Be my eyes adı.Uygulamayı yazar mısın?
Kizin gozu kor olmus hala cay corba diyorsunuz gerçekten inanilmazsiniz! Unutmayin onun sinaviysa sizinde sinaviniz sizin ona karsi hissettikleriniz ve davranislar Allah yardimcisi olsun kizcagizin3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Art niyetli olsam yardım için o daha önce gezmelere tatillere gittiği kişiler yerine beni seçmezdi
Bu kadar kötü olabilmek için özel çaba sarfediyor musun yoksa doğuştan mı böylesin?3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
bu uygulamayı bana da söyler misiniz ben de yardım etmek isterimHiç tanımadığım halde yemin ediyorum ki ben yardım ederdim. Siz niye böylesiniz ya?
Cebime uygulama bile indirdim, görme engelli insanlar okuyamadıkları seçemedikleri şeyleri video konferans şeklinde soruyorlar. İnşallah bana da çağrı düşer de birinin bir işine yararım.
Kapıya kadar gelmiş aramış belki önemli bişey olmuştur diye hiç mi merak etmediniz? Bu kadar kötü olmak zorunda değilisiniz yardım etmek istemiyorsanız bunu söyleyin sizden yardım istemesin kadın .3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Gerçeğim. Sadece insanları sevmiyorum. Hayvanlar daha değerli.ben bu üyenin konularının fake olduğunu düşünüyorum ya. böyle insanların var olma fikri bile çok üzüyor beni.
bu uygulamayı bana da söyler misiniz ben de yardım etmek isterim
Nişanlınızla kuzeninizi mi çağırsanız acaba.3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Bunu nasıl yapabilirim bilgi verir misiniz? Ben de çok isterim.Hiç tanımadığım halde yemin ediyorum ki ben yardım ederdim. Siz niye böylesiniz ya?
Be my eyes.ben bu üyenin konularının fake olduğunu düşünüyorum ya. böyle insanların var olma fikri bile çok üzüyor beni.
bu uygulamayı bana da söyler misiniz ben de yardım etmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?