Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygulamayı yazar mısın?

Kızlar yetişemiyor olabilir herşeye bu kız da sürekli onlardan yardım istemekten yük gibi hissetmekten utanıyor çekiniyor olabilir. Zaten yardımcı oluyolarmış. Siz de bir el atın

İntikam vakti demiyorum. Yardıma değiyor mu diye sorguluyorum. Bana ne zararı oldu ki İntikam diye düşüneyim.
Yardıma değmesi için karşılık görmeniz gerekmez. Allah rızası için veya kendi vicdanın için yardım edersin. Siz de olabilirdiniz onun yerinde.Başka bir yardım konusu olsa böyle düşünmeni anlayabilirim ama bu konuda düşünmemelisin bile.

Kizin gozu kor olmus hala cay corba diyorsunuz gerçekten inanilmazsiniz! Unutmayin onun sinaviysa sizinde sinaviniz sizin ona karsi hissettikleriniz ve davranislar Allah yardimcisi olsun kizcagizin

Art niyetli olsam yardım için o daha önce gezmelere tatillere gittiği kişiler yerine beni seçmezdi

Art niyetli değilsiniz bence, kötüsünüz. Kız kaç kez yardım istedi de kapı açmayacak duruma geldiniz. Deseniz ki bir yıldır her gün kapımda,gece uykumdan uyandırdı ne bileyim anlardım sizi. Ama kız hasta, göremiyor. Ne bileyim çok yardım edersiniz ama bana değişik geldiniz

Bu kadar kötü olabilmek için özel çaba sarfediyor musun yoksa doğuştan mı böylesin?

Hayatta herkesin başına herşey gelebilir
Bugun kapıyı bilerek açmadıgınız bir insana yarında siz muhtaç olabilirsiniz
Diğer kızlardan çıkaramadıgınız hıncı yardıma ihtiyacı var diye kendinizi tatmin ederek bu kızdan çıkarıyorsunuz
Üzüldüm açıkcası.
Birde utanmadan konu açmışsınız. Bu insanlara ne oldu yaa demekten başka bişi diyemiyorum.

Allah kalbinizden merhameti çekmiş malesef sizin için çok geç . Allah o kizcagizin önüne hayırlar çıkarsın sizin gibileri de uzak etsin.

ben bu üyenin konularının fake olduğunu düşünüyorum ya. böyle insanların var olma fikri bile çok üzüyor beni.

bu uygulamayı bana da söyler misiniz ben de yardım etmek isterim

Kapıya kadar gelmiş aramış belki önemli bişey olmuştur diye hiç mi merak etmediniz? Bu kadar kötü olmak zorunda değilisiniz yardım etmek istemiyorsanız bunu söyleyin sizden yardım istemesin kadın .

Birine yardım etmek için dostunuz olması gerekmiyor, biri aile bireylerinizden birini öldürmediyse sevmeseniz bile küs olsanız bile yardımı yapar geri çekilirsiniz. can ciğer kuzu sarması olmanıza gerek yok. en azından ben öyle yapıyorum.

ben bu üyenin konularının fake olduğunu düşünüyorum ya. böyle insanların var olma fikri bile çok üzüyor beni.

bu uygulamayı bana da söyler misiniz ben de yardım etmek isterim
Gerçeğim. Sadece insanları sevmiyorum. Hayvanlar daha değerli.

Nişanlınızla kuzeninizi mi çağırsanız acaba.

Bunu nasıl yapabilirim bilgi verir misiniz? Ben de çok isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…