Sen bi dr a görün hatta yatışını yapsınlar kendi kendine halledemezsin gibi duruyorBiri de sen. Üslubundan belli ne bok olduğun
Dur dur ban geliyor, birkaç gün rahat ederiz.Sen bi dr a görün hatta yatışını yapsınlar kendi kendine halledemezsin gibi duruyor
Kendin gibi birine denk gelmişsin neden dertleniyorsun kiAz önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
OyyyKarşılıksız bir şey yapmak falan lügatında yok galiba.
Sanki ne yaptıysa kız, iki kere gezmeye çağırmamış. Eeee? Düşman kesilecek bir şey yok. Çaresiz biri var karşısında, henüz yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Yazık ne kadar korkuyordur.
Hiç de öyle değil benim dizlerim hasta yürümekte zorlanıyorum şu an. Allah razı olsun o kadar güzel insanlar varki ülkemizde. Restorana gircektik 4 merdiven vardı dedim dizim hasta çıkamıyorum adamlar sandalyeye koydu taşıdılar beni. Zira yolda yürümeye çalışırken yanımda durup yardım edelim diyen mi ararsın. Taksicilerde öyle Allah bin kez razı olsun iyi kalpli insanlardan. Herkese kendi gibi düşünenler mi denk geliyor acaba ne dersin ?Az önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
Şikayet ettim zaten bundan sonra böyle birazda ben bakayım nasıl oluyormuş her mesaji şikayet etmekDur dur ban geliyor, birkaç gün rahat ederiz.
Okuma mal değneği çok mu zorDur dur ban geliyor, birkaç gün rahat ederiz.
Kesinlikle katılıyorum, yazdığınız diğer konulara giremiyorum hem konudan sapacağız diye hem de dini yorumlara girecek bu da yasak, keşke bir ortamda konuşabilsek ama burada hem kurallar gereği hem de okuduklarından rahatsız olabilecekler insanları düşünerek susma hakkımı kullanıyorum:)
Az önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
AşkomAz önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
Okuma mal değneği çok mu zor
Yoo zor değil. Ancak neyi okuyup neyi okumayacağım konusunda sizden icazet almıyorum. O seviyede değilsiniz maalesef. İki dakika hakaret etmeden duramayan insanlarla muhatap olmak için fazla eğilemiyorum, belim ağrıyor.Okuma mal değneği çok mu zor
Nişanlınızla da böylemisiniz? O da mı böyle?Okuma mal değneği çok mu zor
+1AşkomChickennova ablanın bahsettiği şey oldu demek ki seni de bir ilahi kabahat bildirici bulmuş. Bunlar hep karma.
Kendi engellide değil bi şise kapağı açamıyacak kadar pasif güçsüz+1
Karma işlemiş işte. Sen engelli birine yardım etmezsen sana da yardım etmezler. Budur işte.
Denk örnekler değil zaten.Kendi engellide değil bi şise kapağı açamıyacak kadar pasif güçsüzadeta dr ayşenazcım
Yaş kaç?Bütün gereksizleri engelledim. Bundan sonra minik beyninizden saçtığınız yorumları görmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?