Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin gibi birine denk gelmişsin neden dertleniyorsun ki bana denk gelseydin ben açardım

Oyyy

Hiç de öyle değil benim dizlerim hasta yürümekte zorlanıyorum şu an. Allah razı olsun o kadar güzel insanlar varki ülkemizde. Restorana gircektik 4 merdiven vardı dedim dizim hasta çıkamıyorum adamlar sandalyeye koydu taşıdılar beni. Zira yolda yürümeye çalışırken yanımda durup yardım edelim diyen mi ararsın. Taksicilerde öyle Allah bin kez razı olsun iyi kalpli insanlardan. Herkese kendi gibi düşünenler mi denk geliyor acaba ne dersin ?

Evet gorme engelli birine kinlenip yardim etmemekle, anlamsiz bir su kapagi actirma cabasi ayni sey.

Insanlik ölmüs.

Aşkom Chickennova ablanın bahsettiği şey oldu demek ki seni de bir ilahi kabahat bildirici bulmuş. Bunlar hep karma.

Okuma mal değneği çok mu zor
Yoo zor değil. Ancak neyi okuyup neyi okumayacağım konusunda sizden icazet almıyorum. O seviyede değilsiniz maalesef. İki dakika hakaret etmeden duramayan insanlarla muhatap olmak için fazla eğilemiyorum, belim ağrıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…