Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninde dizinde problem vardı sanki? Nasıl yapıyorsun? Özelden yazabilir miyim bacım
Dizimde problem var demedim benimle kayma var dedim sol dizimde ağirlıkla bacak hareketleri yapinca ağırıyor dedin :) evet agıriyorlar ama devam ediyorum yaptıkça kaslarda gelişiyor sonuçta misal dizin için üst bacağını kuvvetlendirmen lazım

Onu biliyorum ona uğraşıyorum mini squata başladım ama ağrımı arttırdı zaten fizyoterapistle yol alıyorum. Dizde ağrı varsa mutlaka baktır sonra bir gün hayatının içine ediyor

Onu biliyorum ona uğraşıyorum mini squata başladım ama ağrımı arttırdı zaten fizyoterapistle yol alıyorum. Dizde ağrı varsa mutlaka baktır sonra bir gün hayatının içine ediyor
2,5 sene oldu spora başlayalı sen de devam et iyi gelicek

Ben sadece birseylerin kiyisindan kosesinden okunup sozde kanaat onderlerinin pesisira gidip bazi sacmaliklarin icinde kaybolunmasini insan zekasina hakaret olarak yorumluyorum.
Kesinlikle katılıyorum, yazdığınız diğer konulara giremiyorum hem konudan sapacağız diye hem de dini yorumlara girecek bu da yasak, keşke bir ortamda konuşabilsek ama burada hem kurallar gereği hem de okuduklarından rahatsız olabilecekler insanları düşünerek susma hakkımı kullanıyorum:)

Keşke yasak olmasaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…