görmediğin birinden hoşlanmak

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar, biliyorum benimki dert değil ama fikrinize ihtiyacım var.instagramda birisi var aynı yerde oturuyoruz aynı semtte ara ara hikayelerime yazıyor, örneğin bir yer paylaşıyorum ona bile yazacak bir şey buluyor.çok hoş bir çocuk.gönül istiyor ki daha başka olsun..bu durumda ben ne yapabilirim acaba? Çok fazla ilgi gösterdiğimi de belli etmek istemiyorum çünkü geri tepiyo hep öyle oluyo..yani o yazınca mutlu oluyorum.belki de saçma düşünüyorum..

Siz de onun hikayelerine yazsaniz da ilginizi bu sekilde belli etseniz?

Siz de onun hikayelerine yazsaniz da ilginizi bu sekilde belli etseniz?
Bir kere yazdım hastaydı geçmiş olsun diye.daha önceleri hep ben adım atınca tam tersine döndü o yüzden çekiniyorum açıkçası.çok da fazla ısrarcı gibi düşünülmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar, biliyorum benimki dert değil ama fikrinize ihtiyacım var.instagramda birisi var aynı yerde oturuyoruz aynı semtte ara ara hikayelerime yazıyor, örneğin bir yer paylaşıyorum ona bile yazacak bir şey buluyor.çok hoş bir çocuk.gönül istiyor ki daha başka olsun..bu durumda ben ne yapabilirim acaba? Çok fazla ilgi gösterdiğimi de belli etmek istemiyorum çünkü geri tepiyo hep öyle oluyo..yani o yazınca mutlu oluyorum.belki de saçma düşünüyorum..
Ne güzel heycanlar ama dikkat edin lütfen ben de birinden hoşlancak olsam adim atinca bitiyor resmen nebilim ya nasil olur bu işler yorumlari merak ediyorum

Bir kere yazdım hastaydı geçmiş olsun diye.daha önceleri hep ben adım atınca tam tersine döndü o yüzden çekiniyorum açıkçası.çok da fazla ısrarcı gibi düşünülmek istemiyorum

"Gonlunuz daha fazla seyler olsun istiyorsa, ilginizi belli etmeniz gerekmez mi?" diye sormak isterdim ama ben de sizin gibi biraz ilgi goren insanin hemen ayarlarinin degistigine cok sahit oldum, bu nedenle hoslansam bile kilimi bile kipirdatmiyorum artik.

Ama belli etmezseniz nasil gelisebilir ki bu durum?

İşte tam da bundan korkuyorum erkekler sizden bir şey görünce hemen geri adım atıyorlar malesef
Bekle bence yazarsa cevap verirsin yoksa bence sen hiç adim atma zaten gercekten isteyen erkek peşine düşer nebileyim görüşmek felan ister. Moralini bozmak istememde bigun biriyle tanistim cocuk full yaziyo bana felan sonra dediki hatta görüşelim ertesi günü bi baktim adam nişanlanmiş ben şok dikkat et diye diyorum canm

Instagramdan size yazan erkeklere pekte güvenmeyin onlar genelde aynı anda 10 kıza birden falan yazıyorlar. Moral bozmak istemem ama birkaç kere gözlerimle şahit olduğum için söylemek istedim..
Çok haklısın, sanaldakilere pek güvenmiyorum ben de ama bu sefer farklı bi his duydum tabi ki temkinli davranmakta fayda var

Bekle bence yazarsa cevap verirsin yoksa bence sen hiç adim atma zaten gercekten isteyen erkek peşine düşer nebileyim görüşmek felan ister. Moralini bozmak istememde bigun biriyle tanistim cocuk full yaziyo bana felan sonra dediki hatta görüşelim ertesi günü bi baktim adam nişanlanmiş ben şok dikkat et diye diyorum canm
Ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum ilgini göstersen ayrı göstermesen ayrı bir dert.ama yine de bir adım geride durmak insanı daha iyi hissettiriyo

Back
X