Görmediğin birini sevmek

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Bu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Daha sonra bu üç ay sonra kayboldu haber alamadım. Ben mutlu olayım diye yok olmuş, yazmamış.
Onu ve ailesini kaldıramayacağımi düşünüyor bence. Sonuçta hiç evlenmedim sorumluluk almadım bu kadar.
Dün yine tesadüfi bir şekilde konuşmaya başladık. Özlemişim. Ztaen çok aramıştım o da beni aramış özlemiş. Konuştuk tüm gün. Hayatında biri var. Bana dediği şey " Senle benle alakalı olsa gönlüm sende. Senle gelecek ihtimalimiz olsaydı inan şuan seninleydim. Ben ve benim ailemle ilgili " falan dedi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım

Issız adam sendromu
İnanamayın böyle şeylere yaw. Adam sizi yedekte tutuyor. Siz aşk acısı çekerken adam gayet de hayatına devam etmiş sevgili bulmuş vs. vs.
Hayat bundan ibaret değil. Kendinize değer verin biraz ve bu tür adamlardan uzak durun

Yanlış mı anladım. Hayatında biri var ve sizinlede konuşuyor ?

Bana farklı geliyor. Ve evlenmeyedebilir o Kızla

adam boşanmamış kardeş seni kekliyor haberin olsun

yaşınız profildeki gibi 22 ise adam da 30una yakındır yada fazladır diye tahmin ediyorum. adam sizi baya bayaaa yedeklemiş. böyle problemli tipleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum hiç. hayatında biri varsa sizi özleyemez ayrıca, eğer özlemesi gerçektense hayatındaki kadını aldatmış olur. bunu düşünerek bile vazgeçebilirsiniz

Daha sonra bu üç ay sonra kayboldu haber alamadım.
Yani once cekip gidiyor.
Hayatında biri var. Bana dediği şey " Senle benle alakalı olsa gönlüm sende. Senle gelecek ihtimalimiz olsaydı inan şuan seninleydim. Ben ve benim ailemle ilgili " falan dedi.

Durum bu ? Ne yapmalıyım
Ve hayatimda biri var ama gonlum seninle diyor.
Ozetle ben pastayi cok seviyorum ama sen de bana ara ara kek ikram etmek istersen onu da geri cevirmem diyor.
Bu durumda ne yapmaliyim demen de biraz garip degil mi ? Hala fark edemedin mi ?

Evet 22

3 ay sonra gelip hayatında birinin olduğunu söylüyor. Kafanızı karıştırmaya çalışmış resmen ki başarmış da. Hala sizi seviyorum demesi tatmin etmesin lütfen sizi. Hayatına aldığı insana saygısı yok sadakati yok bu adamdan siz daha ne beklentiniz olabilir

Boşuna vaktinizi bu adamla geçirmeyin. Çevrenizde biri olsa tanışmış, aşık olmuş olsanız belki değerlendirirdiniz.. Ama inanın ki yine de bu bahsettiğiniz şey herkesin de yapabileceği şey değil.. Ortada sizin olmayan çocuklar var..

Biriyle evlenmek zaten bir sorumluluk isterken siz daha hiçbirşey yaşamamış biri olarak bir de çocuğun sorumluluğunu taşıyacaksınız.. Annelik olmasa da en az annesi kadar hassas ve sevgi dolu olacaksınız falan..

Birsürü şeyler yazabilirim bununla ilgili ama gerek yok şuan.. Çünkü adamı görmediniz, oturup bi muhabbet etmediniz, nasıl yemek yer, nasıl ses tonuyla konuşur, kızdığında ne yapar falan hiçbir fikriniz yok.. Hem bu adam evli mi bekar mı ondan bile emin olamazsınız.. Sosyal medyada bu tarz şeylerden uzak durun bence.. Hiç güvenilir değil inanın.. Ben zaten karabatak gibi olduğu için evli olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…