Issız adam sendromuBu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Daha sonra bu üç ay sonra kayboldu haber alamadım. Ben mutlu olayım diye yok olmuş, yazmamış.
Onu ve ailesini kaldıramayacağımi düşünüyor bence. Sonuçta hiç evlenmedim sorumluluk almadım bu kadar.
Dün yine tesadüfi bir şekilde konuşmaya başladık. Özlemişim. Ztaen çok aramıştım o da beni aramış özlemiş. Konuştuk tüm gün. Hayatında biri var. Bana dediği şey " Senle benle alakalı olsa gönlüm sende. Senle gelecek ihtimalimiz olsaydı inan şuan seninleydim. Ben ve benim ailemle ilgili " falan dedi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
Yanlış mı anladım. Hayatında biri var ve sizinlede konuşuyor ?Bu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Daha sonra bu üç ay sonra kayboldu haber alamadım. Ben mutlu olayım diye yok olmuş, yazmamış.
Onu ve ailesini kaldıramayacağımi düşünüyor bence. Sonuçta hiç evlenmedim sorumluluk almadım bu kadar.
Dün yine tesadüfi bir şekilde konuşmaya başladık. Özlemişim. Ztaen çok aramıştım o da beni aramış özlemiş. Konuştuk tüm gün. Hayatında biri var. Bana dediği şey " Senle benle alakalı olsa gönlüm sende. Senle gelecek ihtimalimiz olsaydı inan şuan seninleydim. Ben ve benim ailemle ilgili " falan dedi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
Bana farklı geliyor. Ve evlenmeyedebilir o KızlaIssız adam sendromu
İnanamayın böyle şeylere yaw. Adam sizi yedekte tutuyor. Siz aşk acısı çekerken adam gayet de hayatına devam etmiş sevgili bulmuş vs. vs.
Hayat bundan ibaret değil. Kendinize değer verin biraz ve bu tür adamlardan uzak durun
Evet bana beni sevdiğini söyledi yukarda da yazdımYanlış mı anladım. Hayatında biri var ve sizinlede konuşuyor ?
adam boşanmamış kardeş seni kekliyor haberin olsunBu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
Neyi farklı geliyor mesela?Bana farklı geliyor. Ve evlenmeyedebilir o Kızla
yaşınız profildeki gibi 22 ise adam da 30una yakındır yada fazladır diye tahmin ediyorum. adam sizi baya bayaaa yedeklemiş. böyle problemli tipleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum hiç. hayatında biri varsa sizi özleyemez ayrıca, eğer özlemesi gerçektense hayatındaki kadını aldatmış olur. bunu düşünerek bile vazgeçebilirsinizBu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
Kekimi yeme beni yeadam boşanmamış kardeş seni kekliyor haberin olsun
Ne fark eder ki sizi sevip sevmemesi hayatında biri varken başka birisiyle konuşuyor. Size karakterli geliyor mu ?Evet bana beni sevdiğini söyledi yukarda da yazdım
Yani once cekip gidiyor.Daha sonra bu üç ay sonra kayboldu haber alamadım.
Ve hayatimda biri var ama gonlum seninle diyor.Hayatında biri var. Bana dediği şey " Senle benle alakalı olsa gönlüm sende. Senle gelecek ihtimalimiz olsaydı inan şuan seninleydim. Ben ve benim ailemle ilgili " falan dedi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
Evet 22yaşınız profildeki gibi 22 ise adam da 30una yakındır yada fazladır diye tahmin ediyorum. adam sizi baya bayaaa yedeklemiş. böyle problemli tipleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum hiç. hayatında biri varsa sizi özleyemez ayrıca, eğer özlemesi gerçektense hayatındaki kadını aldatmış olur. bunu düşünerek bile vazgeçebilirsiniz
yani bayağıdır yorum yazmıyordum. Görünce yazayım dedimKekimi yeme beni ye
Olabilir miadam boşanmamış kardeş seni kekliyor haberin olsun
Anlattığına göre en makul olanı evli olması, yaşın da genç kendine uygun biri muhakkak olacaktır. Boşuna kendini üzersinOlabilir mi
Hayır biri evliydi ve ben bunu sonradan öğrendim. İletişim de kalmadı ondan sonraHiç huyum değil ama eski konularınıza da baktım, hep evli olan ya da olma ihtimali olan kişilerle iletişime çabalamışsınız. Boşluktasınız galiba
Boşuna vaktinizi bu adamla geçirmeyin. Çevrenizde biri olsa tanışmış, aşık olmuş olsanız belki değerlendirirdiniz.. Ama inanın ki yine de bu bahsettiğiniz şey herkesin de yapabileceği şey değil.. Ortada sizin olmayan çocuklar var..Bu kişiyle Ağustos ayında tanıştık instada konuştuk hep. Bana kendini anlattı zor şeyler yaşamış. Evlenmis, boşanmış çocuğu var bide iki yaşında. Tanıdıkca yakın hissettim sonra sevmeye bir şeyler hissetmeye başladım. O da bana karşı öyleydi.
Durum bu ? Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?