GÖRMEK İSTEMİYORUM!!. "kızlar acil" (anlaşmalı boşanma)

mucizelerbenibulur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
5.762
9.235
248
Anlaşmalı boşanma için bir avukata vekalet verdim. Bu gün ise benim de mahkemeye gitmem gerektiğini öğrendim. Ne soracaklar bana ben ne yapacağım ya! İstemiyorum onu görmek. Hele ailesini .....
offffff.......
yaşayanlar lütfen nasıl oluyor bu iş?!

Nolur cevaplarınız çok önemli benim için.........

Teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Anlaşmalı boşanma davası için gün verdiler, mahkemeler çok yoğunmuş Ohal den dolayı sanırım. bende dava açtım günü bekliyorum. Merak ediyorum nezamana verirler diye.

Ben de iki aydır bekliyorum..
siz neden ayrılıyordunuz?
Çocuk varmı?
Ne kadardır evliydiniz?
Yanlis yazmisim canm ben yeni basvurdum daha bikac gun oldu.henuz gun vermediler.senin basvurduktan nezamana gunu verdiler.
cocuk yok.5 yillik evliydim nerdeyse.esim ayrilmak istedi, hayatina bundan sonra tek devam etmek istedi. Ama davayi birturlu acamadigi bi gidip bi geldigi icin ben actim..

Yanlis yazmisim canm ben yeni basvurdum daha bikac gun oldu.henuz gun vermediler.senin basvurduktan nezamana gunu verdiler.
cocuk yok.5 yillik evliydim nerdeyse.esim ayrilmak istedi, hayatina bundan sonra tek devam etmek istedi. Ama davayi birturlu acamadigi bi gidip bi geldigi icin ben actim..

Anladım canım.. hayırlısı olsun hakkınızda..
çocuk olmaması avantaj.. rabbim tekrarından muhafaza etsin..
İki ay falan oldu başvuralı ama 20 gün düşünme süresi verdiler. Bu gün de gittim duruşma için hakim emekli olmuş 3 ay falan daha uzadı..............

Yapacak bişey yok..
Ne yapalım..

Anlaşmalı boşanma için bir avukata vekalet verdim. Bu gün ise benim de mahkemeye gitmem gerektiğini öğrendim. Ne soracaklar bana ben ne yapacağım ya! İstemiyorum onu görmek. Hele ailesini .....
offffff.......
yaşayanlar lütfen nasıl oluyor bu iş?!

Nolur cevaplarınız çok önemli benim için.........

Teşekkürler şimdiden.
Yakın zamanda annem ve babam boşandı
mahkeme sadece boşanmakta kararlı olup olmadığınızı soruyor..

Hakim ger ben kadar anlaşmış olsanız da boşanmak için ve sözleşmeniz de olsa bir kez daha ikinize soracak boşanmak istiyor musun diye?
Sonrasında iki tarafta tereddütsüz evet derse 5 dakka imzaları atıp çıkacaksınız.
İki tarafında tereddütsüz kabul etmesi çok önemli ama...

İki ay falan oldu başvuralı ama 20 gün düşünme süresi verdiler. Bu gün de gittim duruşma için hakim emekli olmuş 3 ay falan daha uzadı..............

Yapacak bişey yok..
Ne yapalım..
Amin insallah. Saka yapiyorsun anlasmali bosanma nasil oyle uzuyor. Ben iki haftada biter diyordum bakalim bize ne zamani vercekler..bu surec cok yordu beni..bir an once hayatimdan cikartmak istyrm..

Yapacak bişey yok..
Ne yapalım..
Bosandiniz mi ne kadar surdu surec

Bosandiniz mi ne kadar surdu surec
Çok uzadı benimki. Okumuşsunuzdur ilk başvuruda 20 gün düşünme verdiler. Sonrasında duruşma için gittik hakim emekli olmuştu. Üç aya ancak yeni duruşma verilir dediler 3,5 ay sürdü sanırım yeni duruşma tarihi. Hamdolsun boşandım. Bir kere bile görmek istemiyordum iki kere gördüm şahısı. İyiki görmüşüm çok daha küçüldü gözümde. Siz boşanmıyorsunuz inşaallah?

Çok uzadı benimki. Okumuşsunuzdur ilk başvuruda 20 gün düşünme verdiler. Sonrasında duruşma için gittik hakim emekli olmuştu. Üç aya ancak yeni duruşma verilir dediler 3,5 ay sürdü sanırım yeni duruşma tarihi. Hamdolsun boşandım. Bir kere bile görmek istemiyordum iki kere gördüm şahısı. İyiki görmüşüm çok daha küçüldü gözümde. Siz boşanmıyorsunuz inşaallah?
Suan ayriyiz bosanma konusu var ama blofmu gerçekmi bilemiyoruz ailesi yuzunden 8 aylik hamile esini gozu görmüyor ben ailemde yasiyorum oda doguma gelip bebegi gorebilecegini sanıyor suan cabalamayan insana ne bebegi gösteririm nede affederim davayi ben acarim diye düşünüyorum ama daha simdiden cok zor zamanlar yasiyorum allah güç versin

Suan ayriyiz bosanma konusu var ama blofmu gerçekmi bilemiyoruz ailesi yuzunden 8 aylik hamile esini gozu görmüyor ben ailemde yasiyorum oda doguma gelip bebegi gorebilecegini sanıyor suan cabalamayan insana ne bebegi gösteririm nede affederim davayi ben acarim diye düşünüyorum ama daha simdiden cok zor zamanlar yasiyorum allah güç versin

Çok zorlu bir süreç boşanma süreci. Evladınız var olabilirliği varsa aranızı düzeltmeye çalışın derim.Eşin mi blöf yapıyor? Ne oldu da ailenin yanına döndün?

Back
X