‘Görmemişsin’ dedi..

Konu sahibine şerefsiz dememiş. Konu sahibinin şerefsiz birine layık olduğunu söylemiş. Ve bence bu da büyük bir hakaret.
+1
Şerefsiz demekle, karşıdaki kişinin şerefsiz birine layık olduğunu söylemek aynı kapıya çıkıyor bence. Hani öyle birine layıksın, çünkü sen de öylesin der gibi.

En doğru kararı vermişsin, demek en ufak sorunda çirkefe bağlayacak(ki bağlamış zaten), hiç gerek yok hayatı daha engebeli hale getirmeye.

Hakaret etmemiş. Sizin söylediğiniz şey daha ağır bence.

"Bir durum var, 1-2 saat zaman ver" cümlesinin başında "kuzenimle ilgili" deseydiniz bunların hiçbiri olmazdı.

Sevgilim aynı şeyi söylese aklıma bin türlü şey gelir.
Kaza mı yaptı, biriyle kavga mı ediyor, ailesinden birine bir şey mi oldu, yangın mı çıktı, hırsız mı girdi vs 50 tane senaryo döner kafamda.
Üstüne bir de "seninle uğraşamam" diyerek tüyü dikmişsiniz.
Söyledikleri hoş değil ama sizin yaptığınız da hoş değil.

Mantıklı bi kadınsınız. Hiç bir kadın ''seninle uğraşamam'' dese bile bu lafları duymayı haketmiyor.

Sen haklisin. Evet kriz anında kuzenim fenalaştı deyip kapatabilirdin ama bu onun sana kurduğu cümleleri asla haklı çıkarmaz.

Çok haklısın ama böyle şeyler yazma işine gelmeyince beğenmedim tuşuna basıyor konu sahibi

Temel argolari bilince gerisi senin yaraticiligina kaliyor zaten degisik kombinasyonlar olusturabilirsin.

Şaka biyana hiç gerekli degil, hazir olmayin.
Ben çok dikkatli ve çok hassas bi anne babaya sahibim. Hiç kötü kelime duymadım.

Ailem de hassastı.

Eniştem anneme diyor ki " anne sen bunları fanusta mı buyuttun. Bublar hiçbir sey bilmiyor "

O yüzden bana en hafif bir kelime bile çok aşırı geliyor. Hemen kalp krizi geçiriyorum

Çok haklısın ama böyle şeyler yazma işine gelmeyince beğenmedim tuşuna basıyor konu sahibi
Kimseye beğenmedin tuşuna basmadım. Kimseyi de niye böyle diyorsun diye terslemedim konuda. Herkesin fikrine saygı duyup kendi fikrimi belirtiyorum.

Ben de anne babamdan kotu kelime duymadim sadece anne babayla bitmiyor tabi babannem ve okulda+ disardaki arkadaslarim baya yaraticiydi ama en degisik argolari babaannemden ogrendim.

En ufak tartışmada böyle argo laflar kullanan biri gitgide dozu artırır benden söylemesi. Ne gerek var böyle çirkin sözlerle iğnelemesine? Kırılmış olabilir, ilişkinizle ilgili sıkıntıları olabilir, otursun adam gibi konuşsun. Bir de bu lafların hakaret olmadığını düşünüyor. Aman Allahım... Umarım kararlı olursun ve geri dönmezsin.

Ben anlamadım.herkes sevgili haklı demiş. 2 gün değil arkadaşlar 2 saat. Ve konu sahibi demiş musalt değilim diye demekki bir olay var. Bu yangin ölüm gibi hayati bir şey değil ki olsa haber vermezdi. Bende yoğun oluyorum nisanlima musalt değilim diyip teli yüzüne kapatıyorum akşam dönüyorum ne var bunda. Donucem demiş 20 kez aramanın anlami ne. Çok şaşırdım haklı bulunmasına. Sizin senle uğraşamam dememiz hoş olmamış oda muhtemelen çok darladi o sebepten dediniz

Valla ben de fazla hassas olduğumu düşündüm yorumlara göre ben mi abartıyorum bilemedim. Benim o anki gerginlikle şuan seninle uğraşamam ailevi birşey demem başka bana sevgi görmemişsin sana şerefsiz biri lazım demek başka. Bence onunki daha ağır. Yada bilmiyorum. Kimse bana böyle birşey demedi şimdiye dek. Belki ben de fanusta büyümüşümdür

Ben de yorumları ağzım açık okudum. Demek herkes sevgilisini 7-24 takip ediyor, güvensizlik değil midir bu?

Ben de anne babamdan kotu kelime duymadim sadece anne babayla bitmiyor tabi babannem ve okulda+ disardaki arkadaslarim baya yaraticiydi ama en degisik argolari babaannemden ogrendim.
Babaannemden. Anneannemden . Amca dayi hala teyze. Hiçkimsede yoktu. Hiç duymadım. Bu sebeple çok cahil kaldim. Hic yaratıcı degilim. Ama bazen çok lazim oluyor.

Hay senin ağzına sağlık ya. Sonunda biri akıl etmiş

Öncelikle Sevgilimle 7/24 irtibat halinde değiliz ve kendisine gayet güveniyorum. Ama o yazıyı yazan insan kuzenim rahatsız sana döneceğim de yazabilirdi, ne oldu vs diyince seninle uğraşamazdım derse anında ayrılırdım. Yani bu konuda maalesef siz haksızsınız, zaten kuzenim kriz geçirirken sevgilime yazmak aklıma bile gelmez, sonra anlatırım böyle böyle bi durum oldu diye, he yazmak aklıma geldiyse de kuzenim hasta döneceğim der geçerim. Bu durumda sevgilinizin benim kafa yapıma göre sizi terk etmesi gerekiyor yani.

Ben de yorumları ağzım açık okudum. Demek herkes sevgilisini 7-24 takip ediyor, güvensizlik değil midir bu?
Hiç anlamadım birde zaten açıklama yapmış eve gidince de anlatırım demiş. Hayır bu kız her aradığında açmak zorunda mı ? O an konuşmak istemiyor da olabilirdi. Dediğiniz gibi sevgilimiz esimiz diye aldığımız nefesi mi haber edicez. Tuhaf hakkaten

Kesinlikle aynı düşünüyoruz ben de aynı şeyi yazdım konu sahibine. Kuzenim sinir krizi geçirse en son anlatacağım kişi sevgilim olur. Kaldi ki bu durumu ilerde laf olarak çarpıtmayacak yuzune vurmayacak erkek cok azdır. En ufak kavgada senin kuzenin de deli zaten diye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…