‘Görmemişsin’ dedi..

Evet, kavga esnasında söyledi bunu..
Olayı baştan anlatmam gerekirse;
Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
Sizce hakaret değil mi ben mi abartıyorum?
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?
Ben erkek arkadaşınızı haklı buldum.
‘‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’’ demek yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diyebilirdiniz. “Seninle uğraşamam” demeniz de hoş değil. Onu merakta bırakmışsınız, düşüncesizlik ve kabalık etmişsiniz. O da size karşı kabalık etmiş ama hakaret etmemiş. Uzatmayın bence, ikinizde de hata var.

Ayrilmakta haklisiniz. Destek olmasi gereken bir anda siz onun ihtiyacini karsilamadiginiz icin size saldirmis. Yani siz de "kusura bakma, o anda panikle bu kadar yazabildim. bir daha dikkat ederim" deseniz iyi olurmus. O da insan gibi "cok merak ettim, keske daha detayli yazsaydin" diyebilirdi. Yaptigi sey duygusal siddet. Sanki siz iyi biriyle birlikte olmayi hak etmiyormussunuz gibi... Bu laflari yutarsaniz ileride daha cok sunu hak etmiyorsun, bu sana fazla tarzi tavirlari mesrulastirmis olursunuz.

Bence sırf sizi merak etsin diye böyle yapmışsınız sanki. O kadar şeyi yazana kadar kısaca "kuzenim rahatsızlandı ben seni arayacağım" diyebilirdiniz. Niye gizemli bi hava yarattınız ki 2 saat boyunca. Ben de olsam meraktan ölürüm başına bi şeymi geldi zor durumda mı yardıma ihtiyacı var mı gitmeli miyim yine de diye düşünüp durur insan. Haksızsınız

Valla ben de fazla hassas olduğumu düşündüm yorumlara göre ben mi abartıyorum bilemedim. Benim o anki gerginlikle şuan seninle uğraşamam ailevi birşey demem başka bana sevgi görmemişsin sana şerefsiz biri lazım demek başka. Bence onunki daha ağır. Yada bilmiyorum. Kimse bana böyle birşey demedi şimdiye dek. Belki ben de fanusta büyümüşümdür :olamaz:
Hayir fanusta falan buyumediniz. Ben hakaret etmemis diyenlere hayretle bakiyorum. Benim babamda agzi bozuk adamdi ben oyle olmadim küfür etmiyorum onun dogru olmadigini birine soylenmemesi gerektigini biliyorum ve erkek arkadasinin yaptiginin yanlis oldugunuda. Tartismanin, kizginligin ifadesininde bir adabi vardir. Maalesef o adaptan yoksun

Sinir krizi geçiren birinin yanında da sevgiliye acıklayıcı bi mesaj yazmak zor, sanırım kimse hayatında böyle bi şey yaşamamış sizi haksız görmüşler. Sadece sizin seninle uğraşamam söyleminiz hoş olmamış

Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?
Psikolojik rahatsızlığı olan sadece kuzeniniz değil belli ki sevgilinizinde psikolojik sıkıntıları var. Ayrılın gitsin hem anlayışsız hem kaba bir de hatasının farkında değil hakaret etmediğini savunuyor utanmadan.

Sen haklısın. Büyük terbiyesizlik yapmış. Insan şaşkınlıkla birde ne deyim diye mi hesapyapacakmış

Hakaret tabi ki. Önemli olan iyi olduğunuzu biliyor. Detaya ne gerek var. Kıskanç mı? Bence kurmuş kafasında sinirlenmiş bütün olay bu. Burcu ne acaba?

O nasıl laf. .g.tünde pervane ol.ak filan iğrenç.

2 senelik evliyim eşimden hiç duymadım.

30 yaşındayım hiç öyle bi kelime kullanmadim.

Ben mi anormalim bilmiyorum. Eger anormal isem ne olur bana da söyleyin hanımlar.
Normalsiniz. Çok kaba konuşmuş. Herkes adamla empati yapmış, kimse AVM ortasında ne yapacağını şaşırmış olan konu sahibini düşünmemiş. Ondan hakaret bile gelmemiş çoğu kadına. Ya da ben de anormalim:KK66:

Normalsiniz. Çok kaba konuşmuş. Herkes adamla empati yapmış, kimse AVM ortasında ne yapacağını şaşırmış olan konu sahibini düşünmemiş. Ondan hakaret bile gelmemiş çoğu kadına. Ya da ben de anormalim:KK66:
Adam hakli hakaret etmemis diyenleri bende agzim acik okuyorum. Demekki cok duymaktan aliskanlik yapti yadirgamiyorlar ne diyeyim.

Adam hakli hakaret etmemis diyenleri bende agzim acik okuyorum. Demekki cok duymaktan aliskanlik yapti yadirgamiyorlar ne diyeyim.
Ben de aynen böyle düşünüyorum.

Demek ki kadınlar hangi şartlarda, hangi hakaret ve küfürlerle yaşıyor ki bunları normal buluyor. Çok şaşkınım. Ben herkesi kendim gibi zannediyordum.

Allah bu durumları bana normal bulmayı nasip etmesin.

Çoğu kişi panik halindeyken ve meşgulken konu sahibinin "seninle ugrasamam" dediğini farketmemis heralde... Siz yanlış birşey yapmamissiniz, birey aşırı stresliyken hiç suçu olmayan insanlara bile bagirip çağırabilir, karşıdaki de kişinin ruhsal durumunu göz önünde bulundurup anlayış göstermeli. anlamıyorum teletabi diyarında mi yaşıyorsunuz canım, hic mi zor dönemlerden geçerken çevrenizdekilere olumsuz tepkiler vermediniz, hic mi ayni durumdaki yakinlariniza anlayış gostermediniz. Bence konu sahibi iyi demiş, beni de öyle müsaade istediğim halde 20 kere arayıp darlasa biri, seninle ugrasamam demem, " daha sonra anlaticam dedim beynin almiyo mu 20 kere ariyosun" derim. Hatta mesguliyetim bittikten sonra arar bidaha haşlarim.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.

Demek ki kadınlar hangi şartlarda, hangi hakaret ve küfürlerle yaşıyor ki bunları normal buluyor. Çok şaşkınım. Ben herkesi kendim gibi zannediyordum.

Allah bu durumları bana normal bulmayı nasip etmesin.
Amin insallah...

ya bu olaya ben de sinir oluyorum. benim eşim de off çok kötü bişey oldu yazar. ben on dk ecel terleri dökerim, sonra meğer çok da önemli olmayan bir durummuş. en en en sinir olduğum şeylerden biridir. senle uğraşamam demeniz de çok ayıp ve yersiz olmuş. kalan kısma yorum yapamıyorum bence uslüp hoş değil ama.
Siz evlendiniz mi ?
Hayırlı olsun :)

Back
X