- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi lostradamus
-
En son 0,75 ti. Bilmiyorum belki içinde bulunduğum durumdan dolayı ama telefonu gözüme sokması beni çok rahatsız ettiYanlış anlama ama cidden abartmışsın. Eşin sana kötü bir şey dememiş ki. Gözün kaç derece bozuk?
İşte ben kırıcı olamıyorum. Yapamıyorum bu şekilde. O ağır da konuşsa , ki konuştuğu zamanlar oluyor tartışırken. Ben aynısını yapmıyorum çünkü kendime yakıştırmıyorum.Aynı şekilde onunda sıkıntılı olduğu konularda sende onun yüzüne yüzüne çarp...
Anlar belki bir ihtimal...
İşte ben kırıcı olamıyorum. Yapamıyorum bu şekilde. O ağır da konuşsa , ki konuştuğu zamanlar oluyor tartışırken. Ben aynısını yapmıyorum çünkü kendime yakıştırmıyorum.
haklısınız. Teşekkür ederimBelki yaptığı şey çok hos degil ama ben kötü niyetle yaptığını düşünmedim valla. Biraz daha anlayışlı olmaya çalışın hassas bi donemdesiniz. Burada neler okuyoruz, allah başka dert vermesin
En son 0,75 ti. Bilmiyorum belki içinde bulunduğum durumdan dolayı ama telefonu gözüme sokması beni çok rahatsız etti
Çoğu konuda direkt söyler mesela. Yapamadın sen der. Ya da bilmiyorsun der. Hani kelimeleri yumuşatmaz. Bi erkek arkadaşına nasıl söylüyorsa öyle söyler. Bende 345678 kez. Ben senin iş arkadaşın değilim derim :)Eşin de abartmış. 0.75 göz bozukluğu sayılmaz bile :)) benim 2.00 idi, çizdirdim dünya varmış dedim, 6 olanları düşünemiyorum...
Sen de onun eksik olduğu noktaları çarp yüzüne. Eşinde biraz odunluk var herhalde :) düşünememiş sanki.
Başka bir konu olsa belki üzülmezdim ama sağlık problemi ve zorlandığım bir konu
En son 0,75 ti. Bilmiyorum belki içinde bulunduğum durumdan dolayı ama telefonu gözüme sokması beni çok rahatsız etti
Kesinlikle katılıyorum arkadaşa sende ona yap bida yapmazO duyguyu onada tattırmalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?