Görmüyorsun ya?

Çok abartmışsınız.
0.75 gözün neyinden zorlanıyorsunuz onu hiç anlamadım.Yani çoğu insan o dereceleri hissetmez bile.Neyse.
Bende de uzak sorunu var hem de sizinkinin katları kadar.İnsanlar bana görmüyorsun dediğinde alınmıyorum çünkü gerçekten görmüyorum.Adam ne bilsin siz ne derece uzağı görüyorsunuz.

İki gözümün toplamı 10’u buluyor. Dert ettiğin şeyle kendimi özdeşleştiremedim bile. 0.75’le elinden bi uçanla kaçanın kurtulması lazım. Kartal gibi görüyor olman lazım.

Bazen gözlüğümü bulamıyorum, lenslerimi de takmak istemiyorum kuruluk yapıyor. Eşim gözlüğümü bulmama yardım etmediği gibi evin diğer ucundan bana ne olduğunu göremediğim bi şeyi gösterip “baksana bu kirli mi” diye soruyor. Keşke seninki gibi gözümün içine soksa da görsem.

Bu konuyu bu kadar dert ettiginize gore buyuk sorunlariniz yok sanirsam.Hamilelikten galiba.Niyeyse hamileyken cok gergin olan insanlarin bebeginin de gergin,huysuz oldugunu dusunuyorum etrafimdaki orneklerden.Sen gevsemeye bak bunlari kafana takma canim.

Her insanın düşünceli olma anlayışı farklı oluyor eşiniz kötü niyetle dememiş bunu bence.

Katiliyorum. Kadinlarin acilen "ben hassasim, narinim" olaylarindan çikmali. Hayir yani bu kadar mi zor kahkaha patlatarak "ya askim biraz abartmamişmisin? Yaşli nine değiliz henüz. Neyse haber neydi? " diyerek sohbete devam etmek.

Bu şekilde erkekler içinde hayat yaşanilmaz hale geliyor. Herşeyden nem kapmayin hanimlar.

Eşimde aynen böyleydi bir zamanlar şimdi kendini geliştirdi ve düzeldi bazı insanlar istemsizce hangi kelimeyi kullanacaklarını bilemiyorlar.

Görmuyorsun ya dediginde savunma yapmak yerine insan gibi tutsan görürüm deseydin

Çok ince düşünen bir insansınız ama ben kötü bir niyet alınganlık yapılcak birşey göremedim.

Yanı gerçekten şuraya yazmaya bile değmeyecek bir konu.
Gözüm 3numara 0.75 göz kusuru bile değil bana göre.
Muhtemelen siz abartan bi tipsiniz eşinizde bu sebeple gözünüze sokmuştur.
Ne var yahu görmüyorsun ya demekte?
Küfür mü hakaret mi ?
He yav körüm hehe diyip dalga geçerdim ben olsam.
Ayrıca bi yerde yazmışsınız her şeyi direk söyler vs.diye.
Zaten tüm erkekler böyledir bunda bi gariplik yok laf soksa lafı dolandırsa daha mi iyi?
Içindeki neyse dilinde demek ki adamın.
Acilen bu ben lohusayim kirginim hassasim tirplerinden çıkın bence.
Ha sahiden bi öküzlük yapar kafasını kırın diye tavsiye verir desteklerim sizi ama şu anlattıklarınız fazla alınganlık gibi göründü buradan.

Hayır ben hiç bir zaman duygusal anlamda hassas bi dönemden geçiyorum aman şöyle böyle diye lohusalığın ya da hamileliğin arkasına sığınmadım. Abartmış olabilirim de dedim. Yapı olarak güçsüz narin biri değilim. Çok rahat geçirdim hamileliğimi de lohusalığımı da ama buna alındım sadece. Belki fazla inçe düşünceliyim ve bu bana tamamen zarar. Göz derecemle ilgili de açıklama yapayım en son 0.75 ti şu an 2 yi geçmiş olabilir.
Geçmişimdeki yaşadığım atlattığım dönemleri İnan’ın konu açsam neler yaşamış dersiniz. Dediğiniz gibi demek ki Abartmış ya da alınacak yer aramışım. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Biri bin yapmamalisiniz bence. Kotu bi amacla yaptığıni sanmiyorum. Bunda kirilacak bir sey yok.. Gormediginiz icin demis ama yanlis kelime secmis sanirim hepsi bu.

Benimde gözüm bozuk bana da denilir ama hiç takmam .aksine kendim söylerim görmüyoruummm

Gerçekten buyutmussunuz lohusa olmanın verdiği bir durum muhtemelen.. yoksa benim gözüm coook bozuk ve aşırı alıngan bir oğlak burcuyum ve kırılmazdim göreyim diye yakinlastiriyor benii düşünüyor derdim :))

Burda tavrı önemli, eşim de bana diyor bazen ama gülüyoruz beraber, espriyle diyor, ben de ona diyorum bir şeyler, tavrı kırıcıysa güzelce konuşun anlatın, ben kırıldığımda öyle yapıyorum etkili oluyor. Ama sen şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun fln değil, böyle yaptığında ben şöyle hissediyorum diye konuşun, sen diliyle değil ben diliyle anlatın.

Genelde insanlar zayıf yönlerimizi kullanıyorlar.
Örn. Ben çok kısayım dersen kısalığınla dalga geçmeye çalışırlar ve bunu devamlı hale getirirler. Yada kiloluysan kendine çok şişmanım ya vs. Dersen bunu kullanırlar.
Vel hasıl gözün bozuk ya demesini abartırsan daha da kazınır ve bunu dile getirir. Yaa aşk olsun hayatım deyip şakaya al unutsun gitsin :)
Biz hanımlar herşeyin altında birşey aramaya bayılıyoruz ama erkekler bizim kadar kurgulu konuşmuyorlar

Bence abartmamışsın kocan tam bir "dağdan indim şehire"
Milletin içinde de yapıyor mu bu kabalıkları

Haklısın.Tahammülsüz davranmış.Üzulduğünü gordukten sonra birdaha yapmayacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…