- 1 Haziran 2012
- 7.185
- 24.828
- 598
- Konu Sahibi lostradamus
-
Şu hassas dönemden geçme olayınada ayrı bir hayranım. Kime sorsan yaptığı şeyin kılıfı aynı, 'hassas dönemden geçiyorum'.
Abartmışsınız, yani ne gerek varda boyle şeylere takılıyorsunuz hemde yok yere.
Aynısını onada tattır yüzüne çarp diyen tipler dahi var, yani bunlarin amacı ne o da muamma, insanlarin boyle sacma sapan seyler yuzunden huzuru bozulunca bu tiplerin galiba başı göğe eriyor! Kaldıki su konuyu bir erkek kişi açmış olsa aynisini ona tattır çarp yuzune diyen tip bu sefer aman canım kadıncagiz ne demis sanki bu kadar abartiyorsun diyecek...
Hayır ben hiç bir zaman duygusal anlamda hassas bi dönemden geçiyorum aman şöyle böyle diye lohusalığın ya da hamileliğin arkasına sığınmadım. Abartmış olabilirim de dedim. Yapı olarak güçsüz narin biri değilim. Çok rahat geçirdim hamileliğimi de lohusalığımı da ama buna alındım sadece. Belki fazla inçe düşünceliyim ve bu bana tamamen zarar. Göz derecemle ilgili de açıklama yapayım en son 0.75 ti şu an 2 yi geçmiş olabilir.Yanı gerçekten şuraya yazmaya bile değmeyecek bir konu.
Gözüm 3numara 0.75 göz kusuru bile değil bana göre.
Muhtemelen siz abartan bi tipsiniz eşinizde bu sebeple gözünüze sokmuştur.
Ne var yahu görmüyorsun ya demekte?
Küfür mü hakaret mi ?
He yav körüm hehe diyip dalga geçerdim ben olsam.
Ayrıca bi yerde yazmışsınız her şeyi direk söyler vs.diye.
Zaten tüm erkekler böyledir bunda bi gariplik yok laf soksa lafı dolandırsa daha mi iyi?
Içindeki neyse dilinde demek ki adamın.
Acilen bu ben lohusayim kirginim hassasim tirplerinden çıkın bence.
Ha sahiden bi öküzlük yapar kafasını kırın diye tavsiye verir desteklerim sizi ama şu anlattıklarınız fazla alınganlık gibi göründü buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?