Görselde denk olmadigim bir erkekle evlilik düşünüyorum aramizdaki fark evliligi etkiler mi acaba fikirlerinize ihtiyacim var

Simurg 49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
5
0
1
49
Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var

Görselde denk değilim diyorsanız demek ki begenmiyorsunuz o yüzden olmaz
Eğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadım

O kişi ancak sizin için iyi bir arkadaş, dost olabilir. Sevgili, eş olarak mutlu olamazsınız.

Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin bakarken "ne kadar çirkin" demeyeceğiniz biriyle olmanız gerektiği gibi karşınızdaki de kendisini çekici bulan biriyle olmalı.
Bence şimdiden bunu düşünüyorsanız olmaz ama bu vakte kadar nerdeydiniz? İş evliliğe gelinceye kadar neden sorun etmediniz

konuyu anlamadim ama daha mi guzelsiniz adamdan?
eger boy farkı falan yoksa cok sallamayin zaten 49 yasindaymissiniz. elliler ile birlikte siz de bu güzelliğinizin bir kismini kaybedeceksiniz, doganin kanunu geregi. bir yerde esitlenirsiniz.
benim ananemin gençlik fotolarina bak, üzülürsün ay gibi parlak, cakir gözlü bu güzel kızı bu ecik bücük kara oglana kim verdi diye.
ama benim onlari tanidigim zaman yani yasliliklarinda bu farklari coktan kaybolmustu, gayet de yakisan iki tonton ciftti.

Karşıdaki kişiyi ne zamandır tanıyorsunuz? Bence o önemli. Normalde dışını beğenmediğiniz insanın içinide merak etmezsiniz diye bir söz var ve bu doğrudur. Fakat benim bir tecrübem şöyleydi; beğenmediğim bir erkek bana bayağı bir ilgi gösteriyordu. Ben de şey düşünüyordum yani yakışıklı değil, aramızda statü farkı da var yani bu heyecanın altinda umutta var, belli diye sasiriyordum. Sonra onun o masum heyecanı beni etkiledi ve hoslandim, aslında yakışıklı olduğunu düşündüm yani belki de süreçte fikriniz değişebilir. Ama değişmeyecekse tabii ki fiziksel çekim olmazsa cok zor

Canım yengemin bir lafı var ; "madem aşk aşk diyorsunus gece uyandığınızda korkmayacağınız adamlara aşık olun"

Demek ki yeteri kadar sevmiyorsunuz, gerçekten sevmiş olsaydınız aklınızın ucuna bile gelmezdi bu.
Şimdiden sizin için sorunsa evlendikten sonra sizin için daha çok sorun olur.

Kilo gibi değişebilecek bir özelliği ise takılmayın derim ama yanınızda iken rahatsız hissedeceğiniz bir fark varsa hiç bulaşmayın

Daha önce yaşamışsınız, olmamış. Şimdi yine niye aynı hataya düşüyorsunuz

Ne oldu sana kız? Burada en hayat dolu, en insanların en iyisini hakettiğini savunan, en olumlu bakan, en hümanist kişi sendin.bir kaç gündür hayattan acımasız gerçekleri sonunda seni de ele geçirmiş.ee normali buydu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…