Eğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadımGörselde denk değilim diyorsanız demek ki begenmiyorsunuz o yüzden olmaz
O kişi ancak sizin için iyi bir arkadaş, dost olabilir. Sevgili, eş olarak mutlu olamazsınız.Eğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadım
Sizin bakarken "ne kadar çirkin" demeyeceğiniz biriyle olmanız gerektiği gibi karşınızdaki de kendisini çekici bulan biriyle olmalı.Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Karşıdaki kişiyi ne zamandır tanıyorsunuz? Bence o önemli. Normalde dışını beğenmediğiniz insanın içinide merak etmezsiniz diye bir söz var ve bu doğrudur. Fakat benim bir tecrübem şöyleydi; beğenmediğim bir erkek bana bayağı bir ilgi gösteriyordu. Ben de şey düşünüyordum yani yakışıklı değil, aramızda statü farkı da var yani bu heyecanın altinda umutta var, belli diye sasiriyordum. Sonra onun o masum heyecanı beni etkiledi ve hoslandim, aslında yakışıklı olduğunu düşündümGörselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Canım yengemin bir lafı var ; "madem aşk aşk diyorsunus gece uyandığınızda korkmayacağınız adamlara aşık olun"Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Daha önce yaşamışsınız, olmamış. Şimdi yine niye aynı hataya düşüyorsunuzEğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadım
Ne oldu sana kız? Burada en hayat dolu, en insanların en iyisini hakettiğini savunan, en olumlu bakan, en hümanist kişi sendin.bir kaç gündür hayattan acımasız gerçekleri sonunda seni de ele geçirmiş.ee normali buydu zaten.konuyu anlamadim ama daha mi guzelsiniz adamdan?
eger boy farkı falan yoksa cok sallamayin zaten 49 yasindaymissiniz. elliler ile birlikte siz de bu güzelliğinizin bir kismini kaybedeceksiniz, doganin kanunu geregi. bir yerde esitlenirsiniz.
benim ananemin gençlik fotolarina bak, üzülürsün ay gibi parlak, cakir gözlü bu güzel kızı bu ecik bücük kara oglana kim verdi diye.
ama benim onlari tanidigim zaman yani yasliliklarinda bu farklari coktan kaybolmustu, gayet de yakisan iki tonton ciftti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?