- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- 23
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ben cevremdeki insanlari dis gorunusune gore secmiyorum onemli olan tatli dil diksiyonunuz duzgunse cevreniz cok olur benim icin onemli olan dertlestigim zaman beni anliyan bir insan gerisi olmasada olur cocuklarimi buyutuyorum onlar bile yeter banaYasadiklariniza cok uzuldum neyseki gecmis o gunler insallah hersey daha iyi olur
Cok sukur sagligim yerinde gercekten elimdeki en buyuk nimetim sagligim Allah olunceye kadarda kimseye muhtac etmesin
Ama inanin yasadiklarinda ruh sagligimi bozuyor hani sey diyorlar ya ilk karsilastiginiz insanlar tabi mesafeli olur diye inanim öyle olmuyor bi ortama benle beraber ilk defa giren bi kac kisi olsun
Guzellerse cok fazla onwmseniliyor ilgileniliyorlar
Aslinda tanimak isteseler dis gorunese bakmadan degeelendirseler bwlki gercekten sevecekler ama yok hersey goruntu olmys çoğunlukta
Diksiyonumun genelde iyi oldugunu soylerlerBen cevremdeki insanlari dis gorunusune gore secmiyorum onemli olan tatli dil diksiyonunuz duzgunse cevreniz cok olur benim icin onemli olan dertlestigim zaman beni anliyan bir insan gerisi olmasada olur cocuklarimi buyutuyorum onlar bile yeter bana
Ben cevremdeki insanlari dis gorunusune gore secmiyorum onemli olan tatli dil diksiyonunuz duzgunse cevreniz cok olur benim icin onemli olan dertlestigim zaman beni anliyan bir insan gerisi olmasada olur cocuklarimi buyutuyorum onlar bile yeter bana
Sen böyle hissedince hep eziliyosun görünmez olmak istiyosun.Valla cok guzel anlatmissiniz ben aynaya baktigimda hic kendimi gormuyorum ki
Artik kimseyle karsilasmayayim istiyirum tum gun evdeyim sıkıldıkca ekmek yiyorum
Fil gibi oldum ciktim
Dolabimi acsam baksam zaten hepi topu 3-5 kat bisey oda derseniz hangisini sevrek alsi tek bir tanesini gosteremem hepsi mecburiywtten alinmis o zaman alabilecegimin en iyisi olan seyler
Ama gercekten kim ne derse desin ortamlarda insanlarin etiketleriyke karsilandigina eminim kimse bekleyeyimde iki kwlime konussun aslinda disi degilde ici nasil diye umursamiyor
Her yakinim bisey soyluyo yorum yapan cok en yakinimdaki insanlar bile halimden anlamiyor
Bazen oldugum odadan dahi cikmak kimseyi gormek istemiyorum
Inanin biseyleri degistirmek icin o kadar cok cabaladim ki neredeyse 10 yilim belkide daha fazlasi cabakamakla gecti baktim bi arpa boyu yol almisligim yok cektigim sıkıntılarda canasi artik cSen böyle hissedince hep eziliyosun görünmez olmak istiyosun.
Bunu herkesin yaşayabildiğini gelip geçici zor bi süreç olduğunu düşün(maddi anlamda) ve bundan utanma.
Özgüvenini kaybetme dış görünüşede bukadar takma
Herkes sandığın gibi insanları görüntüsüyle etiketlemiyo.
Kendinle barışık ol ve bulunduğun şartlarlada mutlu olmayı öğren.
Aslında imkanın varsa en güzeli şartları değiştirmek için çabalamak.
Rica ederim tüm samimiyetimle yazdım.Inanin biseyleri degistirmek icin o kadar cok cabaladim ki neredeyse 10 yilim belkide daha fazlasi cabakamakla gecti baktim bi arpa boyu yol almisligim yok cektigim sıkıntılarda canasi artik c
Vazgecrim gucumde kalmadi
Insalkah birseyler degisir
Yazdiklarini icin ayrica tesekkur ederim insanin kendisini anlayan biri olmasi guzel biseymis
Böyle şeyler okudukça bende üzülüyorum. İnşallah bu bahar mevsimiyle beraber sizin yaşamlarınızıda bahar gelir. Sonu olan yaşamın sonsuz derdi olmaz. İnşallah gelecek güzel güneşli günler... Size de tanımadığım ama öyle olduğunu düşündüğüm güzel kalpli konu sahibine de...Guzel oldugumu herkes soyler ama bana sorsalar guzel bir hayat mi istersin guzel bir beden mi guzel bir hayat derim.O kadar kotu seyler yasadim ki hergun agladigimi bilirim artik insanlarin iltifatlarin hic etkilenmiyorum biliyor musun(( Allahim diyorum artik sadece nbiraz mutlu olayim baska bi sey istemiyorum ya surda 10 sene sonra guzellikte kalmayacak belki sadece mutlu,huzurlu bir hayat istiyorum.Hayatta insanin basina gelebilecek cogu kotu seyleri yasadim ve artik cok yorgunum bazen erken ôlsem diye hayal ediyorum.Ayrica her ortamda da gozde felan olmuyorsun onu nerden cikardin o sadece ilk basta oluyor.
Tesekkur ederim canim moral oldun insallah Allah seninde gonlune gore verir kotuluklerle karsilasmazsin ,huzurlu bir hayatin olur ve tum guzel kalpli insanlar icin diliyorumBöyle şeyler okudukça bende üzülüyorum. İnşallah bu bahar mevsimiyle beraber sizin yaşamlarınızıda bahar gelir. Sonu olan yaşamın sonsuz derdi olmaz. İnşallah gelecek güzel güneşli günler... Size de tanımadığım ama öyle olduğunu düşündüğüm güzel kalpli konu sahibine de...
Kaçtır eplencesine adamlar peşimde.Evlisi bile..Amaç güzel diye götürmek.Evlenmek değer vermek sevmek depil.Güzel olup özgüvensiz olursun anlam ifade etmez .Orta halli olup özgüvenli olursun ozaman star sen olursunYasiniz kac ? Ergen sikintilari bunlar. Güzellik o kadarda onemli degil.Bi ortama girdiğinizde saçma sapan adamların yılışmalarina maruz kalmak sizi rahatsız etmeyecek mi mesela ? Yada bazı kadınların size tavır almasi ? Cok guzel olsaydiniz bi topluma girdiğinizde mutlaka bunlarla karşılaşırdinız. Eminim şuanki durumunuz bunlara katlanmaktan cok daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?