• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü, çiçek, çikolata

ayıp olur göndermeyin ne gereği var nezaket etmişler bir umut getirmişler.

Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?

İşin doğrusu o çikolatayı getirenlere nezaketen ikram etmeniz gerekiyordu. E açılmış çikolata da geri gönderilmez. Siz sanırım o kadar itici bulmuşsunuz ki kendi getirdikleri çikolatayı ikram etmemişsiniz :)

Bu arada, çikolatanın paketi açılmamış olsa da geri gönderilmez. Çok ayıp olur.

Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?

kırıcı bir hareket olur

ayıp olur oturun yiyin çikolatayı

Bu zamanda kız bakmaya eve gelmek çikolata çiçekle birlikte biraz garipsediğim bir durum.
Çikolatanın da hesabı olmaz.Geri de gönderilmez.

Back
X