görücü geldi!!! :/

Amann boşver arkadaş vardır bir yerden kuyruk acıları egolarını yükseltmek için gelmiştir görgüsüzler...)))

bazı teyzelerin istihbaratları nedense yanlış yönlendiriyor
1 senelik evliyken bana görücü gelmişti..
bu tip teyzelerin ilginç tarafıda geldikleri kişiler uygun değilse
buralarda başka kız var mı? gibi pişkin soruyu anında sormaları
birde anlamadığım kısım neden bu teyzeler hep öğleden önce gelirler?????

hazırlıksız yakalamak için tabii ki :)
başardılar da :)):52:

Bana bugüne kadar hiç görücü gelmedi, heralde seksilikte kendimi aştım başka bir şey oldum. :23: :9:

yarın görücü gelıyor ve ben evde olmıcam =) aılemede dedım ben yokum sızı görsünler ahaha

Bana da gelseler yapacağım şey kesinlikle ve kesinlikle bu olurdu. Sana mı sormuşlar gelmek için? Çok itici! :41: Ben olsam eve kabul bile ettirmezdim.

Son düzenleme:
benim takıldığım şey ayran lekesi oldu yani anlamadım:44:
şimdi ayran lekesi kadın gelmeden mi vardı silmeyi unuttunuz sehpadan yoksa ayran lekesi bıraktı da kadın bir anlamamı geliyor:9::26::44:

benim takıldığım şey ayran lekesi oldu yani anlamadım:44:
şimdi ayran lekesi kadın gelmeden mi vardı silmeyi unuttunuz sehpadan yoksa ayran lekesi bıraktı da kadın bir anlamamı geliyor:9::26::44:

kadın gelmeden önce ayran lekesi varmış, kadın onu mu gördü de öyle davrandı gibi bir düşünceye kapılmış sanırım konu sahibesi. çünkü cümlenin içinde "ayıptır söylemesi" demiş. :26:

bi defasında hatırlıyorum bana da geliceklerdi ailemde istiyordu ha sonra ben dedim aileme ben çıkmam onların karşısına falan istemeye gelsinler kahve bile yapmam odama saklanırım dedim (çünkü sevgilim vardı çok seviyordum yani)sonra babam bir sinirlendi vaarya işte nasıl çıkmazmışsın sen benim istediğim kişileri nasıl istemezsin bilmem ne eğer bi gün birini seviyorum baba diye bir gel seni vermem bilmem ne:9:
vay be ne aşık olurmuşum babama bile kafa tutmuşum aşkım senin için sen duyamasanda yazdıklarımı hihihohoho:27:

Son düzenleme:
Hala bole gelip kiz bakmak begenip begemmemek falan varmi yaw:9:
Bu sexy kadin degilmi
Madem bu kadar sexysin niye kaynana seni begnmedi acaba
Yada bu sexylikle gorucu usulunemi kaldin vah vah

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala bole gelip kiz bakmak begenip begemmemek falan varmi yaw:9:
Bu sexy kadin degilmi
Madem bu kadar sexysin niye kaynana seni begnmedi acaba
Yada bu sexylikle gorucu usulunemi kaldin vah vah

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/549183-sevimli-sexy.html

bu konu senin değil mi kızım ?? orda bazı üyler de kendimi seksi görüyorum, insanlar da beni öyle görüyor falan demiş
benim seksilikle ilgili açtığım bi konu yüzünden benmle dalga geçen bi akıllının da bakın benzer bi konusu var. ama orda seksiyim diyenlere laf yok. bana gelince aşağılamalar, dalga geçmeler...
yeter yaaa bu ne siz kim olduğunzu sanıyosunuz da benm konularımla dalga geçiyosunuz

amacın ne senin millete uyup dalga geçiyosun

aaa bu kız böyle bi konu açmış ben de bi iki bişey yazayım bunnla ilgili diye düşünmek niye

zaten forum yöneticisine şikayette bulundum
umarım en kısa zamanda ceza alacaksınız

tabiki şu maddeye dayanaklı olarak ceza alacaksınız

I) Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

umarım ve inşallah ceza alacaksınız

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/549183-sevimli-sexy.html

bu konu senin değil mi kızım ?? orda bazı üyler de kendimi seksi görüyorum, insanlar da beni öyle görüyor falan demiş
benim seksilikle ilgili açtığım bi konu yüzünden benmle dalga geçen bi akıllının da bakın benzer bi konusu var. ama orda seksiyim diyenlere laf yok. bana gelince aşağılamalar, dalga geçmeler...
yeter yaaa bu ne siz kim olduğunzu sanıyosunuz da benm konularımla dalga geçiyosunuz

aaa bu kız böyle bi konu açmış ben de bi iki bişey yazayım bunnla ilgili diye düşünmek niye

I) Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

Sen ogretmen degilmisin o konuyu bi daha oku anlayamamissin sanirim ordaki amac kendinizi nasil goruyorsunuz kimse dertliyim cok sexyim yazmamis bi daha bakarsan...

Sen ogretmen degilmisin o konuyu bi daha oku anlayamamissin sanirim ordaki amac kendinizi nasil goruyorsunuz kimse dertliyim cok sexyim yazmamis bi daha bakarsan...

size ne ya da sana ne böyle bi derdim varsa. dalga geçmek, aşağılamak niye
sen kim oluyosun yaa , Allah akıl fikir versin sana e mi
burda konu sahipleyiyle uğraşacağına git evinle ilgilen başka işin yok mu senin

ama ceza alınca akıllanacaksın İNŞALLAHHH

size ne ya da sana ne böyle bi derdim varsa. dalga geçmek, aşağılamak niye
sen kim oluyosun yaa , Allah akıl fikir versin sana e mi
burda konu sahipleyiyle uğraşacağına git evinle ilgilen başka işin yok mu senin

ama ceza alınca akıllanacaksın İNŞALLAHHH

Senin amacın ne?

Burda insanları çileden çıkarıp ceza almalarını sağlamak mı?

Bu konundada,bir öncekindede laf olsun diye konu açmışsın.Sana görücü olarak gelen kadının oğlunu bile tanımıyorsan,seni tekrar aramalarını niye önemseyeceksin?Seninle dalga geçen yok ,cevap veriliyor.

Sen kendini sexi buluyor olabilirsin,herkes öyle görmek veya seni beğenmek zorunda değil.Kadın beğenmemiş ve aramamış hepimizin söylediği bu.

''En mükemmel insan,sözlerinde mütevazi icraatlerinde aşırı olandır''

Bence siz dalga geçiyorsunuz. Konularınıza bakınca öyle anlaşılıyor. Önce benim de derdim seksi olmak, sonra görücü geldi bir şey demeden gittiler, sehpanın üzerinde de ayran lekesi vardı. :100:

Senin amacın ne?

Burda insanları çileden çıkarıp ceza almalarını sağlamak mı?

Bu konundada,bir öncekindede laf olsun diye konu açmışsın.Sana görücü olarak gelen kadının oğlunu bile tanımıyorsan,seni tekrar aramalarını niye önemseyeceksin?Seninle dalga geçen yok ,cevap veriliyor.

Sen kendini sexi buluyor olabilirsin,herkes öyle görmek veya seni beğenmek zorunda değil.Kadın beğenmemiş ve aramamış hepimizin söylediği bu.

''En mükemmel insan,sözlerinde mütevazi icraatlerinde aşırı olandır''

Dikkat ettiysen cvp vermedim beni gaza getirecek aklinca ceza aldiracak ...kisi hakkindaki dusuncem belli

geldi gelmesine de görücü kadın pek oralı değildi sanki,hiç muhabbeti yoktu. giderken de görüşürüz falan demediler,numara istemediler ama yanında gelen diğer kadınla annem çok eskiden beri tanışıyorlarmış.böyle bişey yaşayan var mı yani görücünün bu tavırları 'sizi beğenmedik' manasına mı geliyor. bir de söylemesi ayıp kadının oturduğu koltuğunun yanındaki sehpada ayran lekesi vardı :)))

kısmette varsa ayran lekesi falan geçemez önüne rahat ol. ''siz kaybettiniz' tavrından da asla vazgeçme:))

Bu dert forumunda,

Orantılı boy kilo verip üzülenler, güzel olduğu için yakınanlar, seksilikten şikayetçi olanlar,minyon diye ağlayanlar vs vs vs...
Ego tatmini yaşamak isteyen komik duruma düşen bir çok kişiden sonra

Bu konuyu ilk okuduğumda dedimki bravo ya kıza bak ne güzel tiiye almış açık açık gocunmadan yazmış
Dedim kiiii :)))))))) Seksi muhabbetinin döndüğünü gördüm

Farkeden ve yakalayanları tebrik ediyorum.Dedektif gibisiniz maşallah :DDDDDDDD

Yazılanlara ve yorumlara da bayıldım bana birşey kalmamış :DDDDDD

vayy tehdit haa... bu maddelerin hepsinden ceza almış biri olarak söylüyorum ki sende ceza alacaksın:ssz:

konu sahibi hem seksi hemde zeki kızlar bizi aşıyo yani:ssz:

Son düzenleme:
Demek ki sehpa üzerindeki ayran lekesi senin seksiliğini bastırmış..
Bir daha gelmemeleri ve numaranızı almamaları annesinin seni bğenmediği anlamına geliyor..

Back
X