- Konu Sahibi sevimlikartanesi
fazla seksilik de iyi değilmiş demekki bu konudan bunu çıkartıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı teyzelerin istihbaratları nedense yanlış yönlendiriyor
1 senelik evliyken bana görücü gelmişti..
bu tip teyzelerin ilginç tarafıda geldikleri kişiler uygun değilse
buralarda başka kız var mı? gibi pişkin soruyu anında sormaları
birde anlamadığım kısım neden bu teyzeler hep öğleden önce gelirler?????
yarın görücü gelıyor ve ben evde olmıcam =) aılemede dedım ben yokum sızı görsünler ahaha
benim takıldığım şey ayran lekesi oldu yani anlamadım:44:
şimdi ayran lekesi kadın gelmeden mi vardı silmeyi unuttunuz sehpadan yoksa ayran lekesi bıraktı da kadın bir anlamamı geliyor:26::44:
kadın gelmeden önce ayran lekesi varmış, kadın onu mu gördü de öyle davrandı gibi bir düşünceye kapılmış sanırım konu sahibesi. çünkü cümlenin içinde "ayıptır söylemesi" demiş. :26:
Hala bole gelip kiz bakmak begenip begemmemek falan varmi yaw
Bu sexy kadin degilmi
Madem bu kadar sexysin niye kaynana seni begnmedi acaba
Yada bu sexylikle gorucu usulunemi kaldin vah vah
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/549183-sevimli-sexy.html
bu konu senin değil mi kızım ?? orda bazı üyler de kendimi seksi görüyorum, insanlar da beni öyle görüyor falan demiş
benim seksilikle ilgili açtığım bi konu yüzünden benmle dalga geçen bi akıllının da bakın benzer bi konusu var. ama orda seksiyim diyenlere laf yok. bana gelince aşağılamalar, dalga geçmeler...
yeter yaaa bu ne siz kim olduğunzu sanıyosunuz da benm konularımla dalga geçiyosunuz
amacın ne senin millete uyup dalga geçiyosun
aaa bu kız böyle bi konu açmış ben de bi iki bişey yazayım bunnla ilgili diye düşünmek niye
zaten forum yöneticisine şikayette bulundum
umarım en kısa zamanda ceza alacaksınız
tabiki şu maddeye dayanaklı olarak ceza alacaksınız
I) Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.
XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.
umarım ve inşallah ceza alacaksınız
Sen ogretmen degilmisin o konuyu bi daha oku anlayamamissin sanirim ordaki amac kendinizi nasil goruyorsunuz kimse dertliyim cok sexyim yazmamis bi daha bakarsan...
size ne ya da sana ne böyle bi derdim varsa. dalga geçmek, aşağılamak niye
sen kim oluyosun yaa , Allah akıl fikir versin sana e mi
burda konu sahipleyiyle uğraşacağına git evinle ilgilen başka işin yok mu senin
ama ceza alınca akıllanacaksın İNŞALLAHHH
Senin amacın ne?
Burda insanları çileden çıkarıp ceza almalarını sağlamak mı?
Bu konundada,bir öncekindede laf olsun diye konu açmışsın.Sana görücü olarak gelen kadının oğlunu bile tanımıyorsan,seni tekrar aramalarını niye önemseyeceksin?Seninle dalga geçen yok ,cevap veriliyor.
Sen kendini sexi buluyor olabilirsin,herkes öyle görmek veya seni beğenmek zorunda değil.Kadın beğenmemiş ve aramamış hepimizin söylediği bu.
''En mükemmel insan,sözlerinde mütevazi icraatlerinde aşırı olandır''
geldi gelmesine de görücü kadın pek oralı değildi sanki,hiç muhabbeti yoktu. giderken de görüşürüz falan demediler,numara istemediler ama yanında gelen diğer kadınla annem çok eskiden beri tanışıyorlarmış.böyle bişey yaşayan var mı yani görücünün bu tavırları 'sizi beğenmedik' manasına mı geliyor. bir de söylemesi ayıp kadının oturduğu koltuğunun yanındaki sehpada ayran lekesi vardı :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/549183-sevimli-sexy.html
bu konu senin değil mi kızım ?? orda bazı üyler de kendimi seksi görüyorum, insanlar da beni öyle görüyor falan demiş
benim seksilikle ilgili açtığım bi konu yüzünden benmle dalga geçen bi akıllının da bakın benzer bi konusu var. ama orda seksiyim diyenlere laf yok. bana gelince aşağılamalar, dalga geçmeler...
yeter yaaa bu ne siz kim olduğunzu sanıyosunuz da benm konularımla dalga geçiyosunuz
amacın ne senin millete uyup dalga geçiyosun
aaa bu kız böyle bi konu açmış ben de bi iki bişey yazayım bunnla ilgili diye düşünmek niye
zaten forum yöneticisine şikayette bulundum
umarım en kısa zamanda ceza alacaksınız
tabiki şu maddeye dayanaklı olarak ceza alacaksınız
I) Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.
XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.
umarım ve inşallah ceza alacaksınız