- 1 Ocak 2022
- 5.468
- 20.460
- 298
Yanlış ,ismini sosyal platformda paylaşımlarını takip ettiklerini önceden görmeniz gerekir Devlet sırrı gibi numara verilip ,uzay boşluğuna bırakılmaz .Siz ön araştırma yaparsınız kafanıza uyar karşıdan buluşma teklifi alırsanız oturur konuşursunuz karşıdaki ayımı kurtmu kuzu mu hiç bir bilginiz yok.Aracı açıp profil fotosu siz istemeseniz bile göstermeliydiben bu konuyu açana kadar görücü usulu görüşmeyen bir ben kaldım sanıyordum :/ yaşlarımız statülerimiz vs. denklik olunca ben de görüşeyim gitsin diye düşündüm. sonuçta bazen yakışıklı olmayan birinin konuşmasından bakışından harketinden vs etkilenebiliyoruz o yüzden istemedim.
Kızlar ben tam anneme vazgectim görücü bana göre değil dedim o arada adam mesaj atmış. Ben ayip olmasın diye evlenicem galiba
Telefon numarasindan bulduysaniz muhtemelen kendisidir, foto paylasimi olmamasina sasirdim acikcasi.Kızlar merhaba,
Hayatımoda ilk kez biriyle görücü usulu tanisacagim, 29 yaşındayım. Benim numaram karşı tarafa verilmiş bunun dışında fotoğraf paylaşımı olmadı. İlk gorusme arama şeklinde mi yoksa mesajla mı oluyor? Ararsa ne konuşulur? Ben bir profil buldum onun adına ait ama emin değilim o kişi mi diye ve bulduğum profili beğenmedim. Eger görüştüğümde o kişi olduğuna kanaat getirirsem begenmedigimi nasıl ifade edeceğim?
Ne demiş???Kızlar ben tam anneme vazgectim görücü bana göre değil dedim o arada adam mesaj atmış. Ben ayip olmasın diye evlenicem galiba
Kuzenimin mevludunde gören bir kadın aracı. Yani olayda kimse kimseyi tanimiyorTelefon numarasindan bulduysaniz muhtemelen kendisidir, foto paylasimi olmamasina sasirdim acikcasi.
Gorucu derken, aileler mi tanistiriyor arkadaşlar mi?
Foto paylasilmamasi bana ilginc geldi, adamin bir eksigi gedigi var herhalde, yoksa foto kesin paylasiliyor boyle durumlarda.Kuzenimin mevludunde gören bir kadın aracı. Yani olayda kimse kimseyi tanimiyor
Kuzenimin mevludunde gören bir kadın aracı. Yani olayda kimse kimseyi tanimiyor
Çünkü çoğu zaman adamların bu olaylardan haberi dahi olmuyor. Adama, kadının sosyal medya hesabından fotoğrafını gösteriyorlar. Adam beğenirse, arıyor.Foto paylasilmamasi bana ilginc geldi, adamin bir eksigi gedigi var herhalde, yoksa foto kesin paylasiliyor boyle durumlarda.
Hep reddettiğimden bu sefer görmüş bari modunda bir teklif oldu. Annem de çok acemi abla teyze falan gibi bir profil olmadigi için cevremdeAnneniz nasıl razı oldu bu saçmalığa?
Hep reddettiğimden bu sefer görmüş bari modunda bir teklif oldu. Annem de çok acemi abla teyze falan gibi bir profil olmadigi için cevremde
Yuz yüze görüşüp konuşursunuz begenmezseniz, görüşmeden ayrılınca elektrikli alamadım dersiniz. İlk dış görünüş etkiler bizi ama konuşup sorular sorarsiniz günlük hayattan konuşmalar vs olur. Hiç görücü usulü tanımadım ama bence bu sekilde olur ve ilk görüşmede sadece dış görünüş üzerine karar verilir. Bence insanlar tanıdıkça sevilirNikah kıymaya gidiyorum demedim. Bunların öğrenmek için tanışacağız ya zaten. Sadece bu süreç nasıl başlıyor onu soruyorum. İnsanları kirmadan olumsuz olsa nasıl söylenir onu soruyorum.
Ben mimarım o da avukatmış. Aynı şehirdeyiz yaşlarımiz da yakın. Gerisini siz konuşun minvalinde bir teklif olduİyi de yani sizin canınız bu kadar ucuz mu anneniz için ki tek bir kriterini bilmediği herifi hem de tanımadığı bir aracılı tarafından kabul ediyor. Hiç mi kızının kriterleri olabileceğini ve kızına dengi yakışacağını düşünmemiş?
Ben mimarım o da avukatmış. Aynı şehirdeyiz yaşlarımiz da yakın. Gerisini siz konuşun minvalinde bir teklif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?