Görücü görüşmesi

Yanlış ,ismini sosyal platformda paylaşımlarını takip ettiklerini önceden görmeniz gerekir Devlet sırrı gibi numara verilip ,uzay boşluğuna bırakılmaz .Siz ön araştırma yaparsınız kafanıza uyar karşıdan buluşma teklifi alırsanız oturur konuşursunuz karşıdaki ayımı kurtmu kuzu mu hiç bir bilginiz yok.Aracı açıp profil fotosu siz istemeseniz bile göstermeliydi

Telefon numarasindan bulduysaniz muhtemelen kendisidir, foto paylasimi olmamasina sasirdim acikcasi.

Gorucu derken, aileler mi tanistiriyor arkadaşlar mi?

Hep reddettiğimden bu sefer görmüş bari modunda bir teklif oldu. Annem de çok acemi abla teyze falan gibi bir profil olmadigi için cevremde

İyi de yani sizin canınız bu kadar ucuz mu anneniz için ki tek bir kriterini bilmediği herifi hem de tanımadığı bir aracılı tarafından kabul ediyor. Hiç mi kızının kriterleri olabileceğini ve kızına dengi yakışacağını düşünmemiş?

Nikah kıymaya gidiyorum demedim. Bunların öğrenmek için tanışacağız ya zaten. Sadece bu süreç nasıl başlıyor onu soruyorum. İnsanları kirmadan olumsuz olsa nasıl söylenir onu soruyorum.
Yuz yüze görüşüp konuşursunuz begenmezseniz, görüşmeden ayrılınca elektrikli alamadım dersiniz. İlk dış görünüş etkiler bizi ama konuşup sorular sorarsiniz günlük hayattan konuşmalar vs olur. Hiç görücü usulü tanımadım ama bence bu sekilde olur ve ilk görüşmede sadece dış görünüş üzerine karar verilir. Bence insanlar tanıdıkça sevilir

Ben mimarım o da avukatmış. Aynı şehirdeyiz yaşlarımiz da yakın. Gerisini siz konuşun minvalinde bir teklif oldu

İlk konuşma mesajla başlamalı bence suan senı arasam ne konuşabilirim ki mesela en azından mesajda bir iki cart curt sohbet açılır yavaştan .

Begenmezsenız de numaramı size vermısler ama hani direk reddetmek yerıne nezaketen bişey diyemedim ama ben size ısınamadım der yollarsınız

Artık görücü şu şekilde oluyor kızın sosyal medyası erkeğe veriliyor erkek mesaj atıyor benim çevremde böyle arkadaşım bu şekilde tanışıp evlendi ama oldukça muhafazar bir kız tesettürlü evlendiği kişi de öyle. Biz muhafazakar bir aile değiliz akrabamı düğünde beğenmişler orada da erkek mesaj atmıştı sosyal medyadan. Foto görmeden görücü olmaz belki çok kısa cılız bi adam belki kel ya da obez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…