görücü mevzusu :) :(

Kızlar benim kendime güvenim yok :KK61: .
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim :KK45: (niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı :KK51::KK51: . Bende güzel sayılırım süslenince :KK48: yoksa tırt :KK53: . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı :KK48: ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim :KK48::KK48:) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben o_O çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten :KK61:
Çin'de bir olay yazılıydı yanlış hatırlamıyorsam makyajını silince kız çocuk boşanma davası açmıştı ertesi gün düğünden :KK76:bu benzetme yapmak için değil sizin yazdığınız yorumda da anlaşıldığı gibi gayet kendinizle barışıksınız kendinize espiri yapabiliyorsunuz benzetmelerle örnekler veriyorsunuz hükümet kadınını izlemişler arasında olan bir kişiyim kahve sahnesi aklıma geldi yazınızdan çok güldüm :KK70:bunda korkacak endişe edecek bir şey yok hayırlısı diyip çıkın yola :KK66:

Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim :KK45: (niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı :KK51::KK51: . Bende güzel sayılırım süslenince :KK48: yoksa tırt :KK53: . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı :KK48: ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim :KK48::KK48:) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben o_O çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten :KK61:
Ay canım cok tatlı anlatmıssın o kadar hosuma giderek okudum ki..
Tatlı dil kadar baska hicbir sey seni bu kadar güzel yapamaz emin ol.
Yarın yine süslen git ne olacak, adamı aldıktan sonra gerisi bos :KK53:

Ya neden bu kadar olumsuz bakıyorsun ki. Leyla ile Mecnun gibi bazen bütün kusurlar kapanır ve karşıdaki insanı çok güzel görür. Ablam nişanlıyken eniştemin kel olduğunu farketmemişti. Eniştem bildiğin kel. Allah güzel gösteriyor.

Bunların hepsini kendin için yapsan daha Mutlu olursun bence.
Saç boyamak , diş , kilo bunlar kendimiz için önemli , hepsi de bizim elimizle değiştirebileceğimiz şeyler.

Bence asıl evlendikten sonra daha da önemli, çünkü neredeyse sürekli berabersin.

Kendi bedenine saygından yap zaten kimse için değil.
Saçta beyazı severim ben ,henüz bende yok ama olsada boyamam sanki.

Tertemiz, mis gibi kokan bir kadını , boya küpüne düşmüş bir kadına tercih eden çok emin ol.

Umarım hayırlı bir kısmetin çıkar, çok Mutlu olursun.

kendini bukadar küçük adamıda bukadar büyük görme.

makyaj yapınca güzel okuyosan demekki altyapı var yoksa sokağa öık bak kaç tane makyajlı kadından kaç tanesi güzel ?

saçların beyazlayacak tabi veba mı bu saklayasın?

Bakımlı olmaya çalışıyorum ama ne kadar bakımlı olsamda o beyazlar bigün görünüyor. Yakışıklı olduğunu hissettiremmeye çalışırım. Bunca yıldır görücü geliyor hep benden kısa, çirkin yada orta haldekiler geldi ilk defa bu kadar yakışıklı biri geldi bende şaşırdım :)
Belki de kaderinde bu yakisikli adam oldugu icin diger cirkin adamlarla gorusmeler olumsuz sonuclanmistir. Ama bu saatte uyuyor olman lazim. Gozlerin sismesin

Kusura bakmada sacinda beyaz var, anca suslenince kendini güzel bulabiliyorsun, 31yasinda bir kadın olarak sana görücü gelmesine izin veriyorsun. Garip

Çocukta belliki seni beğenmişki görücü gelmişler, gerisini boşver, hem görsellik geçici önemli olan iç güzellik canım, Allah bahtını güzel etsin, hayırlı ise olsun demelisin. Gerisi boş

Konu sahibesi, ne olur bana kızmayın. Ama hayal kurmakta acele ettiğinizi düşünüyorum. Yetişkin 30 yaşını doldurmuş bir kadınsınız. Ancak talibin yakışıklılığından etkilenip, aman selülitlerimi görecek diye düşünmeye başlamışsınız. Bir görüşün, belki olmayacak. Bu şekilde çok üzülürsünüz.

Öyle düşünmeyin. Her şeyden önce karakter önemli bunu unutmayın. Kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin. Güzel olduğunuzu düşünün güzel görünürsünüz. Mutlu kadın güzeldir ayrıca. Umarım hep Mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Görücülerinizin yöntemi biraz tuhaf geldi, ama sizin anlatış tarzınız tatlı dayanamadım.
Görsellik önemli evet ama inan çok önemli değil.
Ben tombul bir insanım ve selülitin şahı var her yerim de sık kilo alıp verdim bir dönem. Beyazsa dolu beyazım da var. Ama seven insan her tür seviyor görmüyor da zaten kusurunu.
Kimi insanın tatlı dili kimi insanın konuşma tarzı kimi insanın kültürü fiziğin önüne geçer ve çok etkileyici gelir emin ol. Sadece kendin ol bence gördüğüm kadarıyla tatlı bir kadınsın sadece biraz özgüvenle zaten etkileyici olursun ;)
Olmasa bile de dert değil. Bu tip olumsuzluklarda da her zaman aman çok da güzel olsa kendi bulurdu hıh der geçerim ben olsam ;) (beni beğenmeyene p.k atma huyum var evet ama hep morali yüksek tutar öneririm)
Umarım mutlu edecek insan en tez zamanda çıkar karşına

Çok yakışıklı adam sevmem.Ay ben uğraşamam onun bakanıyla edeniyle huzur muzur kalmaz bende. Neyse olsun sen genede süslen git olursa zamanla zamanla önce ruj sürmezsin sonra eyeliner çekmezsin derken zamanla alıştırırsın hahahaha :D Biz sevgilimle dört yıl önce ilk tanıştığımızda ben incecik bir bayan,yüksek topuklu ayakkabıdan başka bişey giymemeler,belime kadar saçlar, takma kirpikler. Önce kirpikleri çıkardım sonra topukluları derken şimdi kot tişört +5 kilo var bide tabi. Mutluyuz :D:D: hahaha :D

Ya o kadar tatlı anlatmışsınız ki valla ne görücü usulu mü diye bile soramıyorum.inş Hakkınızda hayırlısı olur :) saçlar beyazsa nolmış bendede var ve daha küçüğüm sizden ama ben seviyorum onları :) selülit falanda allah başka dert vermesin.çözümsüz bir şeymiş gibi düşünüp takmayın kafaya:)yarına odaklanın enerjiniz pozitifse yeterli önemli olan o :)

Bugun seni bu sekilide begenip numaranida aldiysa yarin icin neden sacini boyattin cnm onu anlamadim.
ama yinede bakimli olmak lazim. bence kaderde varsa olur.boy, yas ,sus hic onemli degil.
o da surekli o sekilde kalmayacaktir elbetteki yas alacak cokecek.bu isler hic belli olmaz.
ona cazibeli gelen ya marifetin, ya konusman, ya edebin olacaktir.hersey goruntu degildir.

ayrica benim esiminde bana yakismadigini soyleyenler oluyor.fakat benim gozumde dunyadaki tek erkek "ESIM"

ferhat daglari delmis sirin icin.sirini gorenler sormus ferhata sen bunun icinmi bu kadar ugrastin?
demiski siz bide gelin onu benim gozumden gorun.
insallah hakkinda hayirlisi o kisi ise ;onun gozune dunyanin en guzel kadini gibi gorunursun.
HADI BAKALIM ELEKTRIGINIZ BOL OLSUN...:KK66:

Back
X