görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela böyle işte…
Bana da 10 gün önce profilime yazdığım yazı üzerinden saldırmış.
Tepki geç geldiğine göre jetonun düşmesi oldukça uzun sürmüş anlaşılan.
Daha önce de dediğim gibi okumak gerek... hem ne dendiğini anlamak hem de küfretmeden doğru düzgün kendini ifade edebilmek için.

Son düzenleme:
hayır sanırım yanlış gördünüz ben size cevap vs yazmadım . Benimle aynı görüşte olmayabilirsiniz ve öğretmen düşmanı olabilirisiniz saygı duyarım ama rica ediyorum iftira atıp saldırmayın hiç yakışmıyor.

hı-hı, iftira..evet

Öğretmene sizden daha düşman birini göremedim bu konuda.

Son düzenleme:
Ya bi kere hem oğluna hem kayninin oğluna tavsiye olur mu? Onlar kuzen bu hoş değil. Fotoğrafta beğendiniz ama kişiliği nasil berbatsa ortada vs kalmak saçma yani biraz mantıklı düşünür müsünüz?

Ahh onların verilmiş sadakası varmış da, ya dersine girdiği öğrencilerin vay haline.
Evlerden ırak ya. Böylelerinin tespit edilip öğretmenlikten atılması lazım.

öğrencilerim beni çok sever bakanlık tarafından da başarı belgem var neden böyle düşündünüz
Bi söz var, ben sana müdür olamazsın demedim, adam olamazsın dedim...

Bu duyguyu en son ben 16 17 yaslarindayken hissetmiştim
biraz gerçekçi olun ya. Bir tane foto gördün diye bu kadar anlam yüklemeyin. Erkek kıtlığı mı var. Bide ortad kaldım sanki sana o adam umut verdi. Belkide haberi bile yoktur fotosunun sana gosterildiginden.

Margaret Hale ye yazdığınız kaliteli cümlenizden
Değiştirmiş onu, aynştayn.
Evlerden ırak ya. Böylelerinin tespit edilip öğretmenlikten atılması lazım.

Bi söz var, ben sana müdür olamazsın demedim, adam olamazsın dedim...
Başarı belgesi almak için bir başarı gerekmiyor. Bakanlık bir kere öylesine bile dağıttı herkese birer tane. Göstermelik bir proje danışmanlığı, veli ziyareti, fidan dikme etkinliğine katılma vs. bile başarı belgesi almak için yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…