Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen biri bazen de diğeri mantıklı geliyor..
hırsız ugursuza asık olursan olmaz tabı bırazda mantıgına yatmalı.. ask gecıcı falanda degıl artan bırsey... herkesın askına gorede degısır. o bıter dıyenler aslında asık olduklarını sananlar.. ask bıtmez
herkes gorucu usulu ewlnsın o zaman ben ılk gorste asık olup ewlndım cokta memnunum harıka bı karar almısım. sımdı ask ewlılıklerıne bole camur atılıcaksa bnmde goruculere atıcak cok camurum olur tatlımgörücü usulü evlilikte mantık vardır ama aşk evliliğinde mantık bir adım geride kalıyor ve ewet katılıyorum görücü usulü evlilikler daha uzun sürüyo aşk evlilikleri çabuk bitio
aşkı bitirmiyceksin ben yeniden sürekli aşık oluyorum sevdiğiime 5 sene oldu
aşk kesinlikle
göürücü usulü banada tuhaf geliyo şurda bu çocuk burda bu kız var bak bunlar anlaşır tanıştıralım deniyo.en başta başkaları zaten hayatını çiizyo gibi bişey :44:
ama aşk pat diye çarpılıyosun aaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaah![]()
ben şuan aşığım =) ve inşallahta aşk evliliği yapacağız =)
Ama çevremde görücü usulü evlenenler var,önceden insanlar eşlerini gerdek gecesi görüyorlarmış.Bu zamanda öyle şeylere pek rastlanılmıyor...Görücü usulü ama yinede dışarı çıkıyorsun,tanışıyorsun,görüşüyorsun bu zaman içerisinde ona aşık olabilirsin sevebilirsin.Eee o zaman da bence sokakta,işyerinde,okulda tanışmaktan farklı değil bu zamanlarda bu şekilde olan görücü usulü...
İnşallah herkes sevdiği ile evlenir...
herkes gorucu usulu ewlnsın o zaman ben ılk gorste asık olup ewlndım cokta memnunum harıka bı karar almısım. sımdı ask ewlılıklerıne bole camur atılıcaksa bnmde goruculere atıcak cok camurum olur tatlım
onlar asık olduklarını sananlar hayatım. gorucu usullerıde benm gordugum sonradan baskasına asık olup araya reklam alıyor... ıyısıde kotusude var demekkıallah mutluluğunu daim etsin istisnalar kaideyi bozmaz çevremde gördüğüm aşk evlilikleri kısa belkide bu hayatımızın en büyük kumarı
Her ikisi uygun çünkü ruhun sınırları yok
Bence aşk evliliği...16 sene oldu tanışalı 11 senelik evliyiz ama ikimizde hiç pişman olmadık.Biz birbirimiz için yaratılmışız![]()
Bence görücü usulüde değil aşk da değil bence mantık evliliği olmalı ki karşılaştırma yaparsan en uzun süreni mantık olanı en kısa süreni aşk evliliği
dayatmalarla ask mı olur..ask pat dıye gelır...Bence görücü usulü tanışıp sonradan aşka dönüşen evlilik![]()