- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
- Konu Sahibi minikkurba
-
Valla kısmet dedikleti bu heralde..benim istememle yada uyumlu olmaylada ilgisi yok.millet nasıl evleniyor gerçekten hayret ediyorum.
İnşallah vardır.yoksa bu görücü usulü kimseyle baş göz olamıycaz bizVardır sizinde nasibiniz biyerde öyle düşünmeyin kısmet bu:)
Sukret nikah masasina kdr gitmemissiniz :)Ooo siz yine oturup lahve icmissiniz sonra aramamis benimki telefonla aradi davet etti davet gunu sirra kadem basti
Gorse begenmedimi diyecegim niye kacti hala cozemedim
İnşallah vardır.yoksa bu görücü usulü kimseyle baş göz olamıycaz biz
30 yaşındayım yaş gidiyor..Kaç yaşındasınız
30 yaşındayım yaş gidiyor..
Yok yok :))hep elenmedik biz de eledik çok zaman ,ama o otuz psikolojik bi baskı yaratıyor yalan değilYaş gidiyor diye yanlış kararlar vermeyin acele edip aman diyim:)
Yok yok :))hep elenmedik biz de eledik çok zaman ,ama o otuz psikolojik bi baskı yaratıyor yalan değil
Aynen. baba evi iyi hoş ama artık aileyle de artık anlaşamayınca ufak ufak evlenmek cazip geliyor.siz evlimisinizİnsan istiyor bide tabi kendi evi olsun düzeni olsun
Yok bende evli değilim 28 yaşındayım:) arzu ediyor insan babaevi aşırı rahat ama işte olsa fena olmazAynen. baba evi iyi hoş ama artık aileyle de artık anlaşamayınca ufak ufak evlenmek cazip geliyor.siz evlimisiniz
O zaman sizede hayırlı iyi bir kısmet nasip etsin Allah bana da tabi:)Yok bende evli değilim 28 yaşındayım:) arzu ediyor insan babaevi aşırı rahat ama işte olsa fena olmaz
O zaman sizede hayırlı iyi bir kısmet nasip etsin Allah bana da tabi:)
Aaa ne güzel olmuş öyle ya:))valla resmen kader birleştirmiş sizi . İşte bende öyle diyorum ne diyim kısmet olsa olurdu diyorum.erkek olsam istediğim kızı alırdım bazen erkek olaydık diyorum ya:))kızsın işte arayıpta ben sizi beğendim diyemiyosun:)işin şakası tabi hayırlısı olsunİlk görüşme sonrası on gün eşimden de benden de ses çıkmadı,sonra onun yakın arkadaşı eşime sürpriz doğum günü yapmak istemiş ve sırf kalabalık olsun diye beni de cagırmış,rezillikben de arkadaşı beni çagırdıysa benden hoşlanıyor dedim bi şans vereyim bakayım,gittim,o da doğum gününde beni görünce benden hoşlanıyor heralde geldiğine göre bari bi şans vereyim demiş,velhasıl o gün aramızda bi elektrik oldu,o elektrikle onbir yıldır beraberiz
Mevzunun özü kısmetse su akar yolunu bulur canım,sen kendini suçlama sakın
Çocuğun numarası varsa sizde bi bahaneyle bişe sorun ,birinden etkilendiyseniz bence minik bi adım atılabilir ,mesleğiyle ilgili olur ya da başka bişeAaa ne güzel olmuş öyle ya:))valla resmen kader birleştirmiş sizi . İşte bende öyle diyorum ne diyim kısmet olsa olurdu diyorum.erkek olsam istediğim kızı alırdım bazen erkek olaydık diyorum ya:))kızsın işte arayıpta ben sizi beğendim diyemiyosun:)işin şakası tabi hayırlısı olsun
Aradan baya zaman geçti ya..ben yazmayı gururuma yediremedim niyeyse.şu anki psikolojide olsam yazardım ama numarasını sildim ondan ses çıkmayıncaÇocuğun numarası varsa sizde bi bahaneyle bişe sorun ,birinden etkilendiyseniz bence minik bi adım atılabilir ,mesleğiyle ilgili olur ya da başka bişe
Sizi uzmek istemem ama karsi taraf donus yapmadigina gore sizden etkilenmemis demektir.bende gorucu usulu evlendim esimle ilk gorusmemizin sabahina kayinvalidem aramisti kabulediyormu diye.ama esimin beni isteyecegini cok iyi biliyordum cunku titriyordu karsimda.ve gelecekten bahsetmeye baslamisti ben anlamistim olumlu oldugunu bende ondan cok etkilenmistim o da biliyormus tamam diyecegimiArkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..
Yok üzülecek bir durum yok,ben emin olamadım benden mi kaynaklı ondanmı diye.oda gelecekten bahsetti konuşma gayet oldu bu iş tarzında geçti.bende onun için şaşırdım ses çıkmamasına.ama kalkarken benim olumsuz düşündüğümü sandı o kafamı kurcaladı hep.ama işte olmadıSizi uzmek istemem ama karsi taraf donus yapmadigina gore sizden etkilenmemis demektir.bende gorucu usulu evlendim esimle ilk gorusmemizin sabahina kayinvalidem aramisti kabulediyormu diye.ama esimin beni isteyecegini cok iyi biliyordum cunku titriyordu karsimda.ve gelecekten bahsetmeye baslamisti ben anlamistim olumlu oldugunu bende ondan cok etkilenmistim o da biliyormus tamam diyecegimi
Buluşmaların ardından eğer olumlu düşünceniz varsa bu gün için teşekkür ederim gibi mesajlar atarak ilk adımı atabilirsiniz görücü usulü olduğu için adamlar çekiniyor olabilirlerArkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..
Haklısınız hep bu iletişimsizlik bitiriyor başlamadan herşeyi.aslında yazılabilirdi en azından kafamda soru işareti kalmazdı.eğer istemiyorsa oda teşekkür eder kapatırdı konuyuBuluşmaların ardından eğer olumlu düşünceniz varsa bu gün için teşekkür ederim gibi mesajlar atarak ilk adımı atabilirsiniz görücü usulü olduğu için adamlar çekiniyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?