görücü usulü ilk buluşma

Karsi taraftan ses cikmadigina gore olumsuz galiba..

Nezaketende olsa siz ordan ayrıldıktan sonra bi msj atmadımı eve vardınmı dıye. Yada gorusme nası gectı ne dusunuyosun dıye sormadmı. Tam bı odun gıbı geldı bana.hiç ses etmeden nası durur

Nezaketende olsa siz ordan ayrıldıktan sonra bi msj atmadımı eve vardınmı dıye. Yada gorusme nası gectı ne dusunuyosun dıye sormadmı. Tam bı odun gıbı geldı bana.hiç ses etmeden nası durur
Herhangi dönüş yapmadı.sorabilirdi fikrin ne diye bende cevabımı verirdim

canm ciddi niyetle gelen erkek sirf kalkalim dedin diye aramamazlik etmez. sonucta biri ilk olark kalkalim diyecek bu kesin. olumsuz olmus sanki

Bende görücü usulü evlendim eşimle ilk görüştük ben dedim kalkalım diye tam giderken numaranı vermeyecek misin sana nasıl ulaşabilirim dedi numaramı verdim bırakmadı işin Peşini öyle olur bu tür şeyler numara istemediyse aracı olan kimse onunla haber göndermesi lazımdı onun açısından olumsuzdu demekki

Numara vardı biz buluşmaya gitmeden benim numaramı vermişlerdi ona.farketmiyor konuşmadık yani bidaha hiç

Erkekler senin gibi iyi aile kızlarıyla evlenmek isterler ama nedense beğenmezler buluşmalarda. Kuzenim nerdeyse on kızla görüştürüldü hepsi eğitimli güzel kızlar ama gitti kendisinden yaşça büyük dövmeli, piercingli bir kız buldu geldi. Halam yerlere attı kendisini halamın bulduğu kızlar her anlamda daha üstün ama bu neşeli, komik, sıfır ego, rahat bir kız. Böyle kadınla hangi namus hangi güzellik yarışabilir? Lafta ben aile kızıyla evlenirim diyordu ama halama rağmen nişan nikah oldu, düğün de bu yaz. Demem o ki erkekler çok değişti, babam annemi görmemiş bile görücü usulu, görmeden uygun demiş,öğretmen ve aile kızı diye. görüşme uyduruktan olmuş. Şimdi bunu akıl almıyor değil mi?

Demek ki sizin için hayırlısı değilmiş .Yaşınızı kafanızı takıp yanlış kararlar vermeyin.Sizi mutlu edecek kismetiniz daha karşınıza çıkmamış.:)

Kısmet değilmiş,hakkınızda hayırlısı olsun.Benim bildiğim de bu tarz görüşmelerde olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılır.Hatta benim çevrem bu konuda çok hassastır özellikle olumsuzsa hemen söylerler karşı tarafa uzatılmaz umut verilmez.Olumluysa da biraz düşünelim denilir birkaçgün içinde haber verilir.

Valla benimde erkek kardeşim var.iki yaş var aramızda oda çok seçici aslında erkeklerin düşüncesinide az çok biliyorum kardeşimden.ona gösterdiğim kızları hiç beğenmiyor.görüşmüyor çoğuyla bile.ama görücü usulü evlenen bir arkadaşım var güzel diyemem ama sempatik ve pozitif bir kız bütün görüşmelerden olumlu yanıt aldı.ve öylede evlendi.güzellikle alakalıda diyemiyorum ben bu işe.

Olumsuz olunca olmadı beğenmedik diyemez şimdi kimse,ayıp olmasın diye demiyolar. Sanırım

Güzellik ile alakası kesinlikle yok, adamı güldürecrksin, onun şakalarına güleceksin, ev mev, para konuşmayacaksın, ortak nokta hacı bakkaldan alışveriş yapmak ise onu konuşacaksın. Zaman çok değişti artık. Benim tüm sülalem görücü usulü evlenmiş, eskisiyle bugünkü anlayış çok farklı.

yok aramasını beklemiyorum.görücü usulü ile ilgili fikirleri almaktı konuyu açmaktaki amaç

Ya tabi insanın kısmeti nerden çıkar belli olmaz. Ama ben biraz ısmarlama buluyorum görücü usulünü. Yaşlar,meslekler, aileler etkili oluyor öncelikle. Sonra görüştürüp dış görünüş, karakter kısımlarına geliniyor. Ama karşındaki ile baştan amaç belli ya hani çalkantılı, heyecanlı bir durum oluşmuyor. Aşk yok yani. Mantık+beğeni var.

Adamla görüşmenizin üzerinden 6ay geçmiş. Sizi düşündüren görücü usulü evlilik şekli. Bence kısmete inanın ve ısmarlama degil bir anda aşık olacağınız birini bekleyin derim. Sizi yoruyor bu durum baksanıza. Kafanızı rahatlatıp, görücü usulü görüşmeye son verin bir süreliğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…