Merhaba ulaştın mı, günün nasıl geçti diyebilirsiniz. Bunu diyemeyecek kadar uzaksanız hiç ilerlemeye çalışmayın bence, o mesafe aşılmaz.Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Sanki iş görüşmesi gibi çok tuhaf. Son görüşmede söz nişan için tarih mi belirleyeceksiniz?Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Bence o kendisini sormami istiyor ve bunu bekliyorMerhaba ulaştın mı, günün nasıl geçti diyebilirsiniz. Bunu diyemeyecek kadar uzaksanız hiç ilerlemeye çalışmayın bence, o mesafe aşılmaz.
Bir de içinizden geldiği gibi davranın durum zaten yeterince kasıntı. Bir de şöyle yapmalıyım, böyle kendimi geri tutmalıyıma gerek yok.
Adı görücü usulü ama ben görücü usulü kurallarına göre ilerletmiycemSanki iş görüşmesi gibi çok tuhaf. Son görüşmede söz nişan için tarih mi belirleyeceksiniz?
Bir de merak ettiğim böyle tanışmalarda evlilik nasıl oluyor. Duygusal bir bağ yok sonuçta. +Aldın mı
- aldım
+ vardın mı
- vardım
Peki senin içinden geliyor mu? Onu merak ediyor musun, konuşmazsan özlüyor musun, bir sıcaklık var mı?Bence o kendisini sormami istiyor ve bunu bekliyor
Erko ne yaBeğenmediyseniz hiç uzatmayın. Adam sizi beğenmese arazi olmuştu. Erkolara şans vermemek lazım.
İlk deneyimim telefondan görüştük ve sanki yakından gorusursek anlasabilirmisim gibi geliyorPeki senin içinden geliyor mu? Onu merak ediyor musun, konuşmazsan özlüyor musun, bir sıcaklık var mı?
Görev gibi algılayacaksanız yapmayın, karşı tarafa umut da vermeyin, siz de zaman kaybetmeyin.
Dimi yaa. Erkek. Lanet gitmesin şu kullanım benim de dilime gelmiş. Hemen düzeltmem lazım.Erko ne ya
Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Sen bilirsin tabi de çok zorlama oluyor bu şekilde de. O senden bekliyor, sen ondan bekliyorsun, birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyeyim.İlk deneyimim telefondan görüştük ve sanki yakından gorusursek anlasabilirmisim gibi geliyor
Sordum şimdi benim içinMerhaba ulaştın mı, günün nasıl geçti diyebilirsiniz. Bunu diyemeyecek kadar uzaksanız hiç ilerlemeye çalışmayın bence, o mesafe aşılmaz.
Bir de içinizden geldiği gibi davranın durum zaten yeterince kasıntı. Bir de şöyle yapmalıyım, böyle kendimi geri tutmalıyıma gerek yok.
Garip yanı arada aşk ta yok ama bekliyorsun sadeceSen bilirsin tabi de çok zorlama oluyor bu şekilde de. O senden bekliyor, sen ondan bekliyorsun, birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyeyim.
Yaz bari naptın nasılsın diye.
Neyi anlamadın ki ortada devrik cümle yok ,noktalama işaretlerine de dikkat ederimYani konuyu anlayamad bile adam yazmış söylemiş işte, ne yapsın bir kez bile buluşmadığı, cevap bile yazmayan bir kadına 76544 kez mi mesaj yazsınsen de vardın mı yazarsın olur biter
Neyi anlamadın ki ortada devrik cümle yok ,noktalama işaretlerine de dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?