- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Beğenmiş olsaydın bir saat zor oturdum gerildim sıkıldım demezdin. Bunun görücüyle alakası yok.1 saat oturdum. Sonra kalktım. Fena bozuldu. Yüzü düştü. Anladı herhalde. Ama o bir saat bana 10 yıl gibi geldi. Bitmedi yani. Sürekli saatime bakıyordum. Belki de ona bozuldu. Ama hiç zevk almadım ne yapayım.
Görücü usulü evlilikler sevmeden yapılmıyor zaten.ben de görücü usulü evlilikleri anlayamıyorum, insan gerçekten sevdiği biriyle bir ömür geçirir. düşünsene her dk berabersin.. kirli donunu yıkıyorsun ya düşün.. bana mantık evliliği gibi geliyo daha çok, görev icabı. ya da Allah'ın emri falan gibisinden. gerilirsin tabi.. düşün 1 saatte nasıl gerildin, bir ömür nasıl olacak? neyse felaket tellallığı yapmayayım, görücü usulü evlenip çok da mutlu olan var. Allah hayırlısını versin
evet bende yaptım ama gönlüm ısınmadan evet demedim ve komikki sen sevdiğin adamın donlarınınyıkamıyorsun sanırım sevdıgın adamla her dk beraber degilsin bence ben herdk berarber olmaktan cok mutlu oluyorum herseyi yaşayıp evlenmektense yaşayarak evlenmek sevgini çoğaltarak evlenmek evet benim için en mantıklı olanı görücü usulu bi felaket değil canım birtercih meselesiben de görücü usulü evlilikleri anlayamıyorum, insan gerçekten sevdiği biriyle bir ömür geçirir. düşünsene her dk berabersin.. kirli donunu yıkıyorsun ya düşün.. bana mantık evliliği gibi geliyo daha çok, görev icabı. ya da Allah'ın emri falan gibisinden. gerilirsin tabi.. düşün 1 saatte nasıl gerildin, bir ömür nasıl olacak? neyse felaket tellallığı yapmayayım, görücü usulü evlenip çok da mutlu olan var. Allah hayırlısını versin
Görücü usulü evlilikler sevmeden yapılmıyor zaten.
evet bende yaptım ama gönlüm ısınmadan evet demedim ve komikki sen sevdiğin adamın donlarınınyıkamıyorsun sanırım sevdıgın adamla her dk beraber degilsin bence ben herdk berarber olmaktan cok mutlu oluyorum herseyi yaşayıp evlenmektense yaşayarak evlenmek sevgini çoğaltarak evlenmek evet benim için en mantıklı olanı görücü usulu bi felaket değil canım birtercih meselesi
Karşıdaki aday içinize sinmediği için bitse de gitse moduna girmişsiniz.Arkadaşlar gerçekten merak ettiğim bir konu. Nasıl görüşüyorsunuz. Yani ben hiç tanımadığım biriyle bir masaya oturunca bile geriliyorum, modum düşüyor. İşim bir an evvel bitsin de gideyim diyorum. Zaten en fazla 1 saat oturabiliyorum. Sonra kalkıyorum, adam da bozuluyor tabi.
Yaşım 40 a geliyor. Kimseye içim sinmiyor. Ne olacak diye düşünüyorum.
Karşıdaki aday içinize sinmediği için bitse de gitse moduna girmişsiniz.
Zaten normal görücü usulü kalmadı. Olanlar modern görücü usulü. Hoşlanmazsan olmaz. Yani vesile bu. Nasıl başladığına çok takılmayın. Aday önemlidir.
Sans vermişsiniz daha içinize sinen bir aday olursa daha uzun oturursunuz zaten. Siz gene olursa aday şans verin belki bir sonraki olur kısmet bu, kapıları kapatmayın.
Aynı frekanstan konuşabileceğiniz biri denk geldi mi gayet muhabbet tutturuluyor. Biz üç saat oturduk ilk buluşmamızda. Sizin iletişim probleminiz olabilir? Beni hic ortak noktamiz olmayan biriyle ayni masaya oturtuk gayet muhabbet acabilirim iki uc saat oturabilirim.1 saat oturdum. Sonra kalktım. Fena bozuldu. Yüzü düştü. Anladı herhalde. Ama o bir saat bana 10 yıl gibi geldi. Bitmedi yani. Sürekli saatime bakıyordum. Belki de ona bozuldu. Ama hiç zevk almadım ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?