- 24 Mayıs 2008
- 3.718
- 5.922
- 683
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Nasip rabbim sizede iyi bir eş nasip etsin inşallahMaşallah evliliğinizeevlilikte ilk günkü heyecan kalıyor mu yaa ... öylesi de ( eşlerin birbirine heyecan duyması) bizi bulmaz..
Amin canım TeşekürlerNasip rabbim sizede iyi bir eş nasip etsin inşallah
Yalnız ne cesaret onu demişsinizGorucu usulu evlendi esim pek suskun bi tipti, ben ise daha espirili eglenceli biriydim.
Babalar konustu disari cikip oturun birbirinizi taniyin dendi. Cafeye gittik konusmuyor, onune bakiyor.
"Konusma ha konusani dovuyorlarmis burada mazallah basina bisey gelir anan baban benden bilir" dedim. Sonra baktim o suskun adam bi acildi bi acildi.guzel yani memnunum
Neden cesaret etmeyim ki karsim da ki de insan bende insanim benden ustun hic bir yani yok :)Yalnız ne cesaret onu demişsiniz
Bu başlıkta bu akşam çok güldüm gerçekten buna da sesli güldüm.
Estağfurullah canım Tabiki öyleNeden cesaret etmeyim ki karsim da ki de insan bende insanim benden ustun hic bir yani yok :)
Kadinlarimiz tuttugunu koparan cesaretli tipler olsun minnetiniz olmasin kimseye hanimlar bastan kim oldugunuzu belli edinEstağfurullah canım Tabiki öyle
Sadece o dediğini herkes diyemeyebilr diye dedim.
Benimkide öyle diyo sanki kadir gecesi doğmuşsun oğlum sözünden cikmiyorKadinlarimiz tuttugunu koparan cesaretli tipler olsun minnetiniz olmasin kimseye hanimlar bastan kim oldugunuzu belli edinsonra kaynanalar soyleniyor basta hanim hanimcikti sonradan cildirdi diye halka seslenisim bj kadar da hadi iyi yillar
Benim şu ana kadar 3-4 defa birileriyle oturup çay içmişliğim oldu. Hepsinde de aynı şey oldu. Ben de böyle klik diye olmuyor sanırım. Hepsinde de 1 saati zor geçirdim. Yani üzerimde bir ağırlık, ne bileyim bir sıkkınlık. Bilemiyorum yaniBen eşimle görücü usulü tanışarak evlendim. İlk tanıştığımızda çarpılmış gibi olmuştukhiç ayrılmak istemedik. Ben kolay samimiyet kuramam insanlarla ama onunla yıllardır tanışıyor gibiydik. Çok kısa sürede evlendik zaten. Onunla tanışmadan önce başkalarıyla da görücü usulü görüşmüştüm. O insanları kırmamaya çalıştım ama aşırı sıkılıyordum. Yani mesele tanışma şekli değil adamı sevip sevmemekle ilgili
Evleneceğiniz insanla tanışmanıza daha zaman vardır. Onlardan biri doğru adam olsa böyle hissetmezdiniz muhtemelen. Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşaallahBenim şu ana kadar 3-4 defa birileriyle oturup çay içmişliğim oldu. Hepsinde de aynı şey oldu. Ben de böyle klik diye olmuyor sanırım. Hepsinde de 1 saati zor geçirdim. Yani üzerimde bir ağırlık, ne bileyim bir sıkkınlık. Bilemiyorum yani
Arkadaşlar gerçekten merak ettiğim bir konu. Nasıl görüşüyorsunuz. Yani ben hiç tanımadığım biriyle bir masaya oturunca bile geriliyorum, modum düşüyor. İşim bir an evvel bitsin de gideyim diyorum. Zaten en fazla 1 saat oturabiliyorum. Sonra kalkıyorum, adam da bozuluyor tabi.
Yani yalnızken hemen hemen herkes hissettiklerini hisseder.Ben eşimle ilk görüştüğümde abimde vardı rahattım bu sebepten.Arkadaşlar gerçekten merak ettiğim bir konu. Nasıl görüşüyorsunuz. Yani ben hiç tanımadığım biriyle bir masaya oturunca bile geriliyorum, modum düşüyor. İşim bir an evvel bitsin de gideyim diyorum. Zaten en fazla 1 saat oturabiliyorum. Sonra kalkıyorum, adam da bozuluyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?