Görücü usulü tanışanlar, nasıl tanışıyorsunuz ????

Gerçekten nasıl emin oldunuz yani eşinize karqr verirken
Yani insan tedirgin oluyor düşününce...sanki çok daha uzun görüşmek gerekiyormuş gibi hissediyor insan tanımak için
Bu arada maşallah evliliğinize

Ben görücü usulü evlenmedim ama genelde telefonda önce konuşup fikir olarak uyup uymadıklarını belirliyorlar.
Sonrasında da eğer uygunsa yüzyüze görüşüyorlar.
Oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor.

Var mı gündemde böyle bir görüşme. Yada kaç kişi ile görüştünüz daha önce bu şekilde. Sanki sürekli birileri ile bu yolla tanışıyor gibi yazmışsınız.
Birisi ile anlaştığınız zaman, ortak paydalar, ortak zevkler olduğu zaman konuşma kendiliğinden gelişir.

iletişim problemim olduğunu sanmıyorum. Herkesle çok güzel iletişim kurarım, saatlerce sohbet edebilirim. Ama bu olayda olmuyor.

Yaşım 40 a geliyor. Kimseye içim sinmiyor. Ne olacak diye düşünüyorum.
Ama hemen bir saatte ısınamazsınız ki..
Bu gerçek-dışı bir beklenti bence..
Çünkü ilk görüşte inanılmaz etkilenecek yaşları geçtik. O yaşlar 18-23 arasıydı. O yüzden ben ciddi irite olunmadıysa bir iki buluşma daha olması taraftarıyım.

Bence bir kere daha buluşun.. iyice emin olursunuz..

Görücü usulü evlilik ilk görüşte aşka da dönüşebiliyor
Görücü usulü olarak geldiler
Ama ben eşim kapidan girer girmz icim isinda ilk görüşte aşk yaşadım
Nasıl oldu hiç hatrlamiorm
Şuan da 7 yıllık evli iki çocuğumuz var

Eğer biri olacaksa içiniz ısınıyor
Sohbet hiç bitmiyor :)

Walla ben de ilk anda öyle iç ısınması olmadı maalesef. Daha önce de bir kaç kişiyle görüşmelerim olmuştu. Aynı şey olmuştu. Yine zoraki bitirdim süreyi ve hemen kalktım.

Görücü usulü demek sevmeden evlenmek demek değil ki.
Görücü usulü tanışınca da hemen evlenmiyorsun. Bir süre konuşup anlasirsan seversen evleniyorsun. Yoksa ayrılıyosun zaten.

Görücü usülü evlendim o beni görmüş beğenmiş annesine söylemiş sonra niyetini belli ettiler geldi birgün çay içmeye biz başka odada konuştuk sonra kardeşini gönderdi ne diyo diye EVET dedim bir hafta içinde söz kesildi bir yılda nişanlı kaldık şimdi ise 6 yıldır evliyiz

Gerçekten kısa sürede evet derken içinizde bir tedirginlik yok muydu
Yoksa kalbiniz ısındı diye mi hemen kabul ettiniz

Gerçekten kısa sürede evet derken içinizde bir tedirginlik yok muydu
Yoksa kalbiniz ısındı diye mi hemen kabul ettiniz
Yok öncesinde de uzaktan uzağa birbirimize ilgi duyuyorduk bn onun ilgisini biliyordum balkonda benim ismimle ilgili şarkılar söylerdi ama bir yıl nişanlılık süresini dolu dolu geçirdik bide sözden sonra bna telefon almış hediye heyecandan kendi numarasını yanlış kaydetmiş aradığında kimsin diye açmıştım

sesli güldüm canım ya yanlış kaydetmiş...ey aşk sen nelere kadirsin ki kendi numaranı bile yanlış kaydettiriyosun

Walla ben de ilk anda öyle iç ısınması olmadı maalesef. Daha önce de bir kaç kişiyle görüşmelerim olmuştu. Aynı şey olmuştu. Yine zoraki bitirdim süreyi ve hemen kalktım.
Zaten isinmadiginiz bir insanın yanında durmak bile istemez insan hissederdin yoksa belgendeydin ben 6 yıldır evliyim hâlâ sarıldığı zaman bile heyecanlanıyorum nefes almakta zorluk çekiyorum

Zaten isinmadiginiz bir insanın yanında durmak bile istemez insan hissederdin yoksa belgendeydin ben 6 yıldır evliyim hâlâ sarıldığı zaman bile heyecanlanıyorum nefes almakta zorluk çekiyorum
Maşallah evliliğinize evlilikte ilk günkü heyecan kalıyor mu yaa ... öylesi de ( eşlerin birbirine heyecan duyması) bizi bulmaz..

Allah'ım ya
Ama canım siz önceden de birrbinize karşı hisleriniz varmış
Bende okuyunca kaldım öyle ilk görüşte hemen kabul etmek hemen ısınmak mümkün mü diye
Bizim çevremiz görücü usulü diyor hatta daha sözlü değildik bu kulaklıkla uyuya kalmış arkadaşları geldiler nerdeyse kapıyı kiracaktilar yine de nasıl uyumuşsa ben odamda ağladım çocuğa bişey oldu doğal gazdan zehieledi dedim

Yine sesli güldüm canım ya
İnsan tedirgin oluyor o durumlarda ama

Benimde çok irrite olduğum görüşmelerim oldu tamamen karşınızdaki insanla frekansınızın tutmasıyla alakalı genelde bir saat kadar otuduklarım olumlu geçmedi. Şu anki nişanlımla 2, 2.5 saat kadar oturmuştuk ve sanki uzun zamandır tanıyordum gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…