- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Gerçekten nasıl emin oldunuz yani eşinize karqr verirkenben ilk etapda 1satt görüştüm tabi öncesinde a dan zye bicok sey akkında bilgi saıbı oluyosun oturup konustumu olumlu yönleri varsa değerlendirip bidaa görüştüm sonrası ilerledi aile goruşmesi falan eşimle isteme öncesi 3kere görüştüm ama hayatta vediğim en dogru karar 4 yılı aştı evliliğim çok şükür(maşalla deyin :) .) çok mutluyuz...
Var mı gündemde böyle bir görüşme. Yada kaç kişi ile görüştünüz daha önce bu şekilde. Sanki sürekli birileri ile bu yolla tanışıyor gibi yazmışsınız.Arkadaşlar gerçekten merak ettiğim bir konu. Nasıl görüşüyorsunuz. Yani ben hiç tanımadığım biriyle bir masaya oturunca bile geriliyorum, modum düşüyor. İşim bir an evvel bitsin de gideyim diyorum. Zaten en fazla 1 saat oturabiliyorum. Sonra kalkıyorum, adam da bozuluyor tabi.
iletişim problemim olduğunu sanmıyorum. Herkesle çok güzel iletişim kurarım, saatlerce sohbet edebilirim. Ama bu olayda olmuyor.Aynı frekanstan konuşabileceğiniz biri denk geldi mi gayet muhabbet tutturuluyor. Biz üç saat oturduk ilk buluşmamızda. Sizin iletişim probleminiz olabilir? Beni hic ortak noktamiz olmayan biriyle ayni masaya oturtuk gayet muhabbet acabilirim iki uc saat oturabilirim.
Ama hemen bir saatte ısınamazsınız ki..Yaşım 40 a geliyor. Kimseye içim sinmiyor. Ne olacak diye düşünüyorum.
Görücü usulü demek sevmeden evlenmek demek değil ki.ben de görücü usulü evlilikleri anlayamıyorum, insan gerçekten sevdiği biriyle bir ömür geçirir. düşünsene her dk berabersin.. kirli donunu yıkıyorsun ya düşün.. bana mantık evliliği gibi geliyo daha çok, görev icabı. ya da Allah'ın emri falan gibisinden. gerilirsin tabi.. düşün 1 saatte nasıl gerildin, bir ömür nasıl olacak? neyse felaket tellallığı yapmayayım, görücü usulü evlenip çok da mutlu olan var. Allah hayırlısını versin
Görücü usülü evlendim o beni görmüş beğenmiş annesine söylemiş sonra niyetini belli ettiler geldi birgün çay içmeye biz başka odada konuştuk sonra kardeşini gönderdi ne diyo diye EVET dedim bir hafta içinde söz kesildi bir yılda nişanlı kaldık şimdi ise 6 yıldır evliyizArkadaşlar gerçekten merak ettiğim bir konu. Nasıl görüşüyorsunuz. Yani ben hiç tanımadığım biriyle bir masaya oturunca bile geriliyorum, modum düşüyor. İşim bir an evvel bitsin de gideyim diyorum. Zaten en fazla 1 saat oturabiliyorum. Sonra kalkıyorum, adam da bozuluyor tabi.
Gerçekten kısa sürede evet derken içinizde bir tedirginlik yok muyduGörücü usülü evlendim o beni görmüş beğenmiş annesine söylemiş sonra niyetini belli ettiler geldi birgün çay içmeye biz başka odada konuştuk sonra kardeşini gönderdi ne diyo diye EVET dedim bir hafta içinde söz kesildi bir yılda nişanlı kaldık şimdi ise 6 yıldır evliyiz
Yok öncesinde de uzaktan uzağa birbirimize ilgi duyuyorduk bn onun ilgisini biliyordum balkonda benim ismimle ilgili şarkılar söylerdi ama bir yıl nişanlılık süresini dolu dolu geçirdik bide sözden sonra bna telefon almış hediye heyecandan kendi numarasını yanlış kaydetmiş aradığında kimsin diye açmıştımGerçekten kısa sürede evet derken içinizde bir tedirginlik yok muydu
Yoksa kalbiniz ısındı diye mi hemen kabul ettiniz
Yok öncesinde de uzaktan uzağa birbirimize ilgi duyuyorduk bn onun ilgisini biliyordum balkonda benim ismimle ilgili şarkılar söylerdi ama bir yıl nişanlılık süresini dolu dolu geçirdik bide sözden sonra bna telefon almış hediye heyecandan kendi numarasını yanlış kaydetmiş aradığında kimsin diye açmıştım
Aynen bide kaç yıllık numarası yani bende çok gülmüştümsesli güldüm canım ya yanlış kaydetmiş...ey aşk sen nelere kadirsin ki kendi numaranı bile yanlış kaydettiriyosun
Allah'ım yaAynen bide kaç yıllık numarası yani bende çok gülmüştüm
Zaten isinmadiginiz bir insanın yanında durmak bile istemez insan hissederdin yoksa belgendeydin ben 6 yıldır evliyim hâlâ sarıldığı zaman bile heyecanlanıyorum nefes almakta zorluk çekiyorumWalla ben de ilk anda öyle iç ısınması olmadı maalesef. Daha önce de bir kaç kişiyle görüşmelerim olmuştu. Aynı şey olmuştu. Yine zoraki bitirdim süreyi ve hemen kalktım.
Maşallah evliliğinizeZaten isinmadiginiz bir insanın yanında durmak bile istemez insan hissederdin yoksa belgendeydin ben 6 yıldır evliyim hâlâ sarıldığı zaman bile heyecanlanıyorum nefes almakta zorluk çekiyorum
Bizim çevremiz görücü usulü diyor hatta daha sözlü değildik bu kulaklıkla uyuya kalmış arkadaşları geldiler nerdeyse kapıyı kiracaktilar yine de nasıl uyumuşsa ben odamda ağladım çocuğa bişey oldu doğal gazdan zehieledi dedimAllah'ım ya
Ama canım siz önceden de birrbinize karşı hisleriniz varmış
Bende okuyunca kaldım öyle ilk görüşte hemen kabul etmek hemen ısınmak mümkün mü diye
Yine sesli güldüm canım yaBizim çevremiz görücü usulü diyor hatta daha sözlü değildik bu kulaklıkla uyuya kalmış arkadaşları geldiler nerdeyse kapıyı kiracaktilar yine de nasıl uyumuşsa ben odamda ağladım çocuğa bişey oldu doğal gazdan zehieledi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?