- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
U
Ama şekerim siz de çok bayılmamışsınız ki aslında. Ehhh iyiceydi evlenmek de istiyorum haydi bu olsun minvalinde ilk mesajınız. Yani ayılıp bayıldınız ama adam sevmedi gibi kahırlık bir durum yok, bu adamı kaybetmek değil ama bir erkek tarafından beğenilmemek kırmış bence sizi. Ego zedelenmesi diyorum :)
Haklı olabilirsiniz ama öncesinde fotoğrafınızı falanda mı hiç görmedi eğer görmesiyle olabilir belki kafasında bir fotoğraf vardır sizi onla bütünleştirememiştir.bu sizi kötü yapmaz yanlış anlamayın hem boşverin sonrasında kötü olacağına bırakın şimdi olsun daha iyileri çıkar inşallah karşınıza :)
bende katılıyorum size.. bazı kızlar nedense kendilerini vazgeçilmez veya aşık olanacak derecede hissederler... ama kardeşim hoşlanmaz hoşlanmaz yani, bu kadar kırılacak ne var... oğlanın yaptığında ben bi abeslik görmedim.. hatta gayette saygılı davranmış, beğenmediğini hoşlanmadığını hissettiği anda görüşmeyi kısa kesip ordan ayrılıp çıkabilirdi.. adam eevine kadar bırakmak istemiş, hatta ısrar etmiş.. gaytte terbiyeli birine benziyor.. sırf sizden hoşlanmadı diye oğlanı kesmiş de kesmişsniz yani..
Elbette oda bir ihtimal hatta kuvvetli bir ihtimal olabilir bazı erkekler malum dış görünüşe gereğinden fazla takıyor armudun sapı üzümün çöpü gibisinden konu sahibinin daha önceki konularındada bu tarz konular var ordan yola çıktım ama dediğiniz gibi buda yüksek bir ihtimaliş fotoğrafla bitmiyor bence, tahminime göre oğlan elektrik alamadı , belki de konuşmalarından yada başka bişeyden hoşnut olmadı... çünkü bazen çok hoş görüntülü birini çok beğenirsin, ama tanıyınca sinir olursun .. ona benzer..
Keske anladiktan sonra yorum yapsaydiniz. Ben tercume edeyim konu sahibesinin ne demek istedigini. Bayan, kendisini vazgecilmez veya asik olunacak derecede guzel falan gormuyor. Diyor ki belirli bir yasa geldik, bu yastan sonra armudun sapi-uzumun copu demeyip tanima firsati verseydik birbirimize. 2 saatte kestirip atmasaydi diyor. Yani, mantigi on plana cikariyor.
bende katılıyorum size.. bazı kızlar nedense kendilerini vazgeçilmez veya aşık olanacak derecede hissederler... ama kardeşim hoşlanmaz hoşlanmaz yani, bu kadar kırılacak ne var... oğlanın yaptığında ben bi abeslik görmedim.. hatta gayette saygılı davranmış, beğenmediğini hoşlanmadığını hissettiği anda görüşmeyi kısa kesip ordan ayrılıp çıkabilirdi.. adam eevine kadar bırakmak istemiş, hatta ısrar etmiş.. gaytte terbiyeli birine benziyor.. sırf sizden hoşlanmadı diye oğlanı kesmiş de kesmişsniz yani..
hanımefendi kim kimin matığını ön plana çıkarma hakkına sahip ki? konu sahibesine göre durum böyledir ama karşıdaki aynı şeyi düşünmek zorundamı.. o da mı illa ki mantıklı olmalı.. ona göre yanlış ise hoşlanmak etkilenmek istiyorsa suç mu bu... bence siz konuyu anlamamışsınız, konu sahibinin anlattığı konunun tam sonucu tamamen budur. red edilmek tamamen gücüne gitmiş.. açık net...
Ne gibi mantık sizceYani görücü olayında bu tarz durumlara açık olmalıyız bence.
Adam ses tonunuzdan bile vazgeçebilir ya da bir gülüştür ısınmayı sağlayan ne bileyim.
İki uç yıl bakışan sonunda adamın istemediği ilişkiler var, kaldı ki bir görüşme
Hakkınızda hayırlısı olan gelsin umarım. Güzelliği falan geçtim de sizin gibi mantıklı bir hatunu kaçıran adam yansın bence :)
Hanımefendi içimde bulunduğum durumdan kurtulmaya çalışıyorum. Oğlanı kesmiyorum .Kötü biri demiyorum. Mesele kendimi vazgeçilmek görmek değil zaten aşk nedir bilmem yaşayamamak ..Ne kaprisli sinir kızlar var ortalama güzellikte onların oluyor .
Red edilmek gücüme gitmiş açık ve net demişsiniz . Burada kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Acımasız olmayın bu kadar . Belki bu psikolojiyi yaşamadınız ama kimse vazgeçilmez değildir.
Beni aslında o arada insanlar var . Yanlarında nasıl davranacağım. Arada keşke karşılaşabileceğim insanlar olmasaydı. Karşılaşma ihtimalim de var .Bayan olarak sizin hayir demeye hakkiniz var.
O beyinde hakki var alaa.
Yani takinti haline getirmeyin.
Olasi seyler bunlr.
Ben napim benide nisanda istemeye gelecekler ama sevdiğim kişiyle evlenemiyorum kaçmayada cesaretim yok
Ben konu açmıştım sevdiğim kişi değil istemeye gelecek olanlarİstemeye geleceklermiş iste zamanı gelince hepsi sırasıyla olacak ne kaçması şimdi ne alaka konular çok uç noktada güzel kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?