Görücü usülü tanışma

bende katılıyorum size.. bazı kızlar nedense kendilerini vazgeçilmez veya aşık olanacak derecede hissederler... ama kardeşim hoşlanmaz hoşlanmaz yani, bu kadar kırılacak ne var... oğlanın yaptığında ben bi abeslik görmedim.. hatta gayette saygılı davranmış, beğenmediğini hoşlanmadığını hissettiği anda görüşmeyi kısa kesip ordan ayrılıp çıkabilirdi.. adam eevine kadar bırakmak istemiş, hatta ısrar etmiş.. gaytte terbiyeli birine benziyor.. sırf sizden hoşlanmadı diye oğlanı kesmiş de kesmişsniz yani..

Birincisi bu tür görüşmeler için bence daha çok gençsiniz yaşınız 25miş. Gayette birine aşık olup görüşebilirsiniz. Bu tür şeylere henüz sizin için gerek yok. İkincisi erkekler öncelikle sadece dış görünüşe bakar,ondan sonra görüşme kararı alıp karakterini tanıma yoluna giderler.Ve belki o yüzden onun kafasındaki bayan şekline uymuyorsunuzdur.Bu sizi beğenmediği anlamına gelmez.Mesela şöyle erkek vardır illede uzun siyah saç beyaz ten ister, kimisi vardır ellere tırnaklara dişlere aşırı önem verir esmere sarıya bakmaz.O tarz düşünün. Yani sarışınında esmerinde güzeli boldurda,erkeğin kafasında aslında hep bi bayan modeli vardır ben o yüzden istemediğini düşündüm. Boşverin,zaten şuan bu tür şeyler gerçekten sizin için çok gereksiz.Benden 2 yaş büyüksünüz ve ben 2 sene sonra biriyle evlenmek için görücü usulü görüşmeyi düşünüceğimi hiç sanmıyorum. O zamanda biriyle kendim tanışıp aşık olabilme ihtimaline inancım tam olucaktır. 29+ itibariyle daha mantıklı bu tür şeyler.

iş fotoğrafla bitmiyor bence, tahminime göre oğlan elektrik alamadı , belki de konuşmalarından yada başka bişeyden hoşnut olmadı... çünkü bazen çok hoş görüntülü birini çok beğenirsin, ama tanıyınca sinir olursun .. ona benzer..

Keske anladiktan sonra yorum yapsaydiniz. Ben tercume edeyim konu sahibesinin ne demek istedigini. Bayan, kendisini vazgecilmez veya asik olunacak derecede guzel falan gormuyor. Diyor ki belirli bir yasa geldik, bu yastan sonra armudun sapi-uzumun copu demeyip tanima firsati verseydik birbirimize. 2 saatte kestirip atmasaydi diyor. Yani, mantigi on plana cikariyor.

Elbette oda bir ihtimal hatta kuvvetli bir ihtimal olabilir bazı erkekler malum dış görünüşe gereğinden fazla takıyor armudun sapı üzümün çöpü gibisinden konu sahibinin daha önceki konularındada bu tarz konular var ordan yola çıktım ama dediğiniz gibi buda yüksek bir ihtimal

hanımefendi kim kimin matığını ön plana çıkarma hakkına sahip ki? konu sahibesine göre durum böyledir ama karşıdaki aynı şeyi düşünmek zorundamı.. o da mı illa ki mantıklı olmalı.. ona göre yanlış ise hoşlanmak etkilenmek istiyorsa suç mu bu... bence siz konuyu anlamamışsınız, konu sahibinin anlattığı konunun tam sonucu tamamen budur. red edilmek tamamen gücüne gitmiş.. açık net...

Yani görücü olayında bu tarz durumlara açık olmalıyız bence.
Adam ses tonunuzdan bile vazgeçebilir ya da bir gülüştür ısınmayı sağlayan ne bileyim.
İki uç yıl bakışan sonunda adamın istemediği ilişkiler var, kaldı ki bir görüşme
Hakkınızda hayırlısı olan gelsin umarım. Güzelliği falan geçtim de sizin gibi mantıklı bir hatunu kaçıran adam yansın bence
:)

Hanımefendi içimde bulunduğum durumdan kurtulmaya çalışıyorum. Oğlanı kesmiyorum .Kötü biri demiyorum. Mesele kendimi vazgeçilmek görmek değil zaten aşk nedir bilmem yaşayamamak ..Ne kaprisli sinir kızlar var ortalama güzellikte onların oluyor .

Red edilmek gücüme gitmiş açık ve net demişsiniz . Burada kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Acımasız olmayın bu kadar . Belki bu psikolojiyi yaşamadınız ama kimse vazgeçilmez değildir.

Ne gibi mantık sizce

Ailesine kırmamak adına buluşmuştur, dolayısıyla iyi davranmıştır size. Ne yapsın ki adam? Sonuçta bi nevi ailesini temsil ediyor. Sonrasında da düzgün bi şekilde olmayacağını iletmiş ki zaten sizde çok olumlu değilmişsiniz. Boşuna vakit kaybı olsaydı daha mı iyi olacaktı? Bence siz reddedilmenin verdi duyguyla böyle düşünüyorsunuz. Olur böyle durumlar fazla gurur yapmaya gerek yok bence...

ben ısrarla aksini iddia eden bayana yazdım bunu anlayabilmesi açısından..
canım benim kusura bakma ama cidden gereksiz yere alınganlık yapıyorsun, aşk değil sevda değil, bir kere görüştün olmadı bitti gitti yahu.. bukadar yıpranacak ne var... adı üstünde görücü usulü, görüşülür olur yada olmaz... o çocuk çoktan unutup geçmiştir, sen hala üzülmeye devam ediyorsun.. 25 yaşındasın değmez bence.. hayatının baharındasın.. en güzel yılların.. en güzel şeyleri yaşayacaksın.. ilerde gülersin kendine bu konuya üzülüdüğn için, inan bana, tecrübelerimize dayanaak konuşuyoruz... başımdan geçmediğini nerden çıkarıyorsun, bende görücü usulü çok kişiyle görüştürüldüm, kimini ben istemedim, kimi beni istemedi.. ama bir dakika bile oturup üzülmüşlüğüm olmadı... salla gitsin yahu.. kimler çıkar karşına kimler.. belki öyle biri çıkar ki birgün, çok şükür iyiki de olmamış dedirtir

dream24 canım daha önce de yazdım konuna gördükçe üzülüyorum vallahi seni. Bak sen ne kadar kafa patlatsanda o adamın yaptığını anlamayacaksın. Bak sana kendimden örnek vereyim. Ben de bu tarz görüşmelere gidiyorum. Görüşüyorum ve bir bahane bulup olmaz diyorum. Ama masada otururken adama kötü davranmıyorum çünkü gerek yok. Benim de aklımda birisi var kimseye söylemediğim. Belki adamın da durumu aynıdır.
Adamın sana tek ümit verdiği yer yolları iyi öğreneyim demesi olmuş bence. Onu da belki başka bir şeyden dedi. Ne bileyim geri dönüş yolunu bulmayı kast etti vs. Ama sen aş artık bunu ne kadar zaman oldu.

Konu sahibi diğer konularında 29 yasınndayım dememısmıydın? herkes neden 25 diyo..
herneyse bence cok takıyosun ve taktıgın ıcınde olmuyo bu kdr dusunme yaa olacagı varsa olur bence butun konuların bunun ustune üzme kndını

Bayan olarak sizin hayir demeye hakkiniz var.
O beyinde hakki var alaa.
Yani takinti haline getirmeyin.
Olasi seyler bunlr.

Bayan olarak sizin hayir demeye hakkiniz var.
O beyinde hakki var alaa.
Yani takinti haline getirmeyin.
Olasi seyler bunlr.
Beni aslında o arada insanlar var . Yanlarında nasıl davranacağım. Arada keşke karşılaşabileceğim insanlar olmasaydı. Karşılaşma ihtimalim de var .

ÇOK YALNIZ KALDIM ARTIK ÇOK ... YUVA KENDİ AİLEMİ KURMAK BİR YANA .. GURBETTEYİM .. ARKADAŞLARIM DA VAR AMA HEPSİ NİŞAN DÜGÜN MODUNDALAR HERKES BİR HAVALARA GİRDİ KONUŞAMAZ HALE GELDİK.HEPSİ SENEYE BURADA OLMAYACAK. YAPAYANLIZ KALDIM İYİCENE BU DAĞ BAŞINDA ...

Siz karsi taraftan etkilenmemisisniz ama tanimak isteyecek kadar elektrik almissiniz.
Karsi tarafta hic elektrik alamadiysa ikinci gorusmeye gerek gormemis olabilir.Bunu sizin durumunuz icin soylemiyorum ama gorucu usulu boyle oluyor.

Ben napim benide nisanda istemeye gelecekler ama sevdiğim kişiyle evlenemiyorum kaçmayada cesaretim yok

Ben napim benide nisanda istemeye gelecekler ama sevdiğim kişiyle evlenemiyorum kaçmayada cesaretim yok

İstemeye geleceklermiş iste zamanı gelince hepsi sırasıyla olacak ne kaçması şimdi ne alaka konular çok uç noktada güzel kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…