Görücü usülü tanışma

Beni aslında o arada insanlar var . Yanlarında nasıl davranacağım. Arada keşke karşılaşabileceğim insanlar olmasaydı. Karşılaşma ihtimalim de var .

Buralarda gorucu usulu cok oluyor( bura dedgime bakma avrupada yasiyoruz, ablam ve cogu kuzenlerin gorucu usuluyle evlendi). Elbette karsilasma oluyor bizdede. Gorucuye gelenlerin cogu bizim memleketten oldugu icin dugun seyranda karsilasma ihtimali oluyor.
Hala gorurm ablama gorucuye gelenleri. Hayirli bi is icin geldiler ve olmadi, bu kadar.
Bu konu hakkinda konusulmuyor ve lafida edilmiyor orda burda.
Pekte garip bisey degil karsilasmak.
Yok sen egerki ´o erkegi gormekten korkuyorum´'diyosan o zmn is baska.
Acaba azda olsa bi his gelismismiydi acaba sende o erkege karsi ? olabilirmi?

Kadınla erkek arasındaki temel farklardan birisi bu sanırım. Kadınlar dış görünüşten ziyade başka şeylere önem veriyor. Tanıdıkça severim tarzında yaklaşıyorlar olaya. Fakat erkekler için dış görünüş çok daha önemli. Onlar tanıdıkça severim diye düşünmüyor. Bu karşısındaki kadının çirkin olduğu anlamına gelmez, sadece karşıdaki erkeğin aldığı elektrikle alakalı.

Ben mesela erkek değilim ama dış görünüşe önem veriririm, bugüne kadar bişeyler hissettiğim erkekler hep ilk etapta dış görünüşünü beğendiğim erkekler oldu. Şu anki erkek akadaşım için de aynı şey geçerli.

Yanlis anlama ama nefesin kokuyo olabilirmi... cunku komsumuzun bir kızı vardi cokta guzeldi flört isleri ailsine ters olduğu icin hic sevgilisi olmadi evden cikamazdi okutmadilarda her neyse uzatmayim bu kiza surekli gorucu usulu gorusme ayarlanir her seferindede be sefer olacak gozuyle bakilir sonra karsi taraf olumsuz derdi kimse anlam veremiyordu taki araci olan kadina bi oglanin anasi ķızin nefesi cok agir kokuyor oglan konusurken kalkip gitmemek icin zor tutmus kendini diyene kadar :) Valla senin durum bana o kizcaazi hatirlatti

Yok vallaha bu kez yanımda ikı kişi daha vardı tüm geceyi analiz ettiler .Olacak gibi gördüler hatta.Onlarda konuşmuşlar o da benim erkeğin altında ezilemeyecegimi egosu nu tatmin edemeyeceğim kanaatine jvarmışlar.Aslında benim icin böyle bir şey yoktu yani .Ama erkeğin ailesi benim için şöyle iyi kız böyle iyi bir kız demiş Hani hatta söylediklerini bile yazamıyorum çünkü kendimi meth etmeyi sevmem.

Ozaman o tanistigin insanlar senin alnindaki yazili kısi degilmis... bir söz omumustum cok dogru gelmisti ... Ok geri cekilerek atilir hayat seni geri cekiyorsa seni daha iyi bir seye firlatacagi icindir nisan almaya devam et...

Belki de görücü usulü de olsa elektrik almalıyım diyordur kendi kendine. Aman boşver böyle tutarsızla iyiki olmamış. Unutma hep daha da iyileri çıkıyor insanın karşısına.

Bu erkekler hic anlasilmiyor. Benimde basima böyle birsey geldi.
Bir arkadas araciligi ile bana oglanin fotografi yollandi. Fotografi gördügüm ilk anda ASLAAA dedim icimden, ama cevremde herkes bir görüs diye baski yapinca, araci olan arkadasa tamam bulusalim dedim.
Beyefendi bulusmaktan vazgecmis. Ne tanistik, ne görüstük. Birtek Fotografimi gördü.
Ben kendimi övmeyim ama her gittigim yerde iltifatlar alirim. Arkadaslarimda asla görüsme o senin yanina yakismiyor diyorlardi, büyüklerin baskisindan kabul etmistim yinede...
Oglanda fazla kilolu kambur falandi...
Artik Adriana Limayimi bekliyor bilmiyorum

Sanki dejavu oldum!!! Daha gecen hafta biriyle gorustun ve seni eve birakti.. LUTFEN BIRAZ SECICI OLUR MUSUN!!!
Insanlar sendeki evlenme isteginin ayyuka ciktiginin farkina varip senden kaciyorlar.. Lutfen artik her gorustugunle kocan olacakmis gibi hissetme gecenki gibi.. Lutfen!!!!

Ayni kişi yahu kafama sardım iyice ..hiç görüşmede evliliğe dair bir şey olmadı Amaç tanismak ama sonu evlilik değil mi ama o gözle bakmayacakmiyiz

Yazından aldığım elektrik amacın sadece evlenmek olduğu, hani nefes alsın yeter gibi, cok değişik geldi bana

Neden soğuk davransın evlilik olmayacak diye kabalaşmak mı gerekir neticede dışarı çıkmışsınız ve o vakti güzel geçirmişsiniz, ben seni beğenmedim hadi eve bırakayım mı demeliydi ya da hmmm evet ok gibi kısa cevaplar verip surat mı sallasaydı

Çevrenizin gazına geliyorsunuz çok fena.

Herkes olumlu baktı, olmayınca herkes üzüldü, herkes şaşırdı, herkes kaldıramadı...

Cidden gaza geliyorsunuz.
Galiba gözümde çok büyüttüm galiba ..Sevmek zorundayişim gibi kafamı şartladum. Bir de çevre baskısi ,memlekete donus hayali derken

Görücü usulü böyle birşey zaten, amaç tamamen evlilik ve 3 saatte tanıyamam demişsin ya 1 saatte tamam anlaştık diyen var, sen de reddebilirdin erkek yönetiyo diye birşey yok

Bir de neden ille bu usul,sevgili olmana ailen karşımı

Ne biliyim işte ya niye böyle hissettim bü olay kafamda neden büyüdü ...Galiba aileyi tanıdığım bu kadar insana rezil olmuş gibi hissediyorum

Ne biliyim işte ya niye böyle hissettim bü olay kafamda neden büyüdü ...Galiba aileyi tanıdığım bu kadar insana rezil olmuş gibi hissediyorum

Muhtemelen, hani sağda solda oğlumuz istemedi derler millet konuşur diye, bu açıdan haklısın da ama lütfen takıntı yapma bu işi, ille olsun değil hayırlısı olsun de bak neler okuyoruz burda

Ya olur mu niye rezillik olsun? Kimseden gizli kapaklı is mi yapmışsın? Ya da sen bir namussuzluk yapmışsın da bu görücü gelen adam seni o yüzden mi reddetmiş?
İnsanlar kaç yıllık sevgilisinden ayrılıyor, düğüne bir kaç gün kala nişan atıyor, yıllarca süren evlilikler bitiyor boşanılıyor da bir defa evlilik niyetiyle oturup konuştuğun adamla iş yürümedi diye bu kadar büyütmeyin artık...

Ben kimseyle görücü usulu tanıştırılmadım seni yüzde yüz anlamayabilirim. Yine de kendimi senin yerine koyduğumda durumun can sıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama senin içinde yaşadığın sorun sadece bu adamla ilgili değil, sen neden herkes evleniyor ben evlenemiyorum telaşına kapılmışsın. Öncelikle kendi içinde bu sorunu halledip öyle yoluna devam etmelisin canım yoksa bu şekilde sırf evlenmiş olmak için hatalı bir evlilik yapma ihtimalin de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…