- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Beni aslında o arada insanlar var . Yanlarında nasıl davranacağım. Arada keşke karşılaşabileceğim insanlar olmasaydı. Karşılaşma ihtimalim de var .
Kadınla erkek arasındaki temel farklardan birisi bu sanırım. Kadınlar dış görünüşten ziyade başka şeylere önem veriyor. Tanıdıkça severim tarzında yaklaşıyorlar olaya. Fakat erkekler için dış görünüş çok daha önemli. Onlar tanıdıkça severim diye düşünmüyor. Bu karşısındaki kadının çirkin olduğu anlamına gelmez, sadece karşıdaki erkeğin aldığı elektrikle alakalı.Güzel sohbet ettik .Tanıdıkça severim diye düşündüm. Büyükler de işin içinde vardı. Güvendim. Bir insanla olup olmayacağını 3 saatte anlayamam ki ... Başta en sevmediğin insan en sevdiğin insan oluyor ya ..Ben böyle bakıyorum ama erkek niye böyle bakıyor. 25 yaşımda da değilim 28 oldum . İş güç yerinde sıra evliliğe geldi artık düşünüyorum.
Yok vallaha bu kez yanımda ikı kişi daha vardı tüm geceyi analiz ettiler .Olacak gibi gördüler hatta.Onlarda konuşmuşlar o da benim erkeğin altında ezilemeyecegimi egosu nu tatmin edemeyeceğim kanaatine jvarmışlar.Aslında benim icin böyle bir şey yoktu yani .Ama erkeğin ailesi benim için şöyle iyi kız böyle iyi bir kız demiş Hani hatta söylediklerini bile yazamıyorum çünkü kendimi meth etmeyi sevmem.Yanlis anlama ama nefesin kokuyo olabilirmi... cunku komsumuzun bir kızı vardi cokta guzeldi flört isleri ailsine ters olduğu icin hic sevgilisi olmadi evden cikamazdi okutmadilarda her neyse uzatmayim bu kiza surekli gorucu usulu gorusme ayarlanir her seferindede be sefer olacak gozuyle bakilir sonra karsi taraf olumsuz derdi kimse anlam veremiyordu taki araci olan kadina bi oglanin anasi ķızin nefesi cok agir kokuyor oglan konusurken kalkip gitmemek icin zor tutmus kendini diyene kadar :) Valla senin durum bana o kizcaazi hatirlatti
Yok vallaha bu kez yanımda ikı kişi daha vardı tüm geceyi analiz ettiler .Olacak gibi gördüler hatta.Onlarda konuşmuşlar o da benim erkeğin altında ezilemeyecegimi egosu nu tatmin edemeyeceğim kanaatine jvarmışlar.Aslında benim icin böyle bir şey yoktu yani .Ama erkeğin ailesi benim için şöyle iyi kız böyle iyi bir kız demiş Hani hatta söylediklerini bile yazamıyorum çünkü kendimi meth etmeyi sevmem.
Merhaba hanımlar
Geçenlerde akrabam vesilesi ile biriyle tanıştırıldım. İki ailede birbirini tanıyor seviyor ve uygun bu işin olacağını ön görüyordu. Görüşmem arkadaş ortamı şeklinde yanımızda karşılıklı iki aile bireyleri şeklinde oldu .İkimizde birbirimizi hiç tanımadığımız için tek görüşmek istemedik. Daha rahat ettik . Güzel keyifli bir akşam geçti. Ben olumlu düşünmüştüm . İlk başta beğenmedim. Ama sıcak konuşma oldukça ısındım. Sonra arada akrabalık olduğu ve güvendiğim ve yalnız kalmak isteyeceği konuşmak isteyeceği düşüncesi ile ısrarla eve bırakması konusunu getirince gittik. Onunda olumlu düşündüğünü sandım.İzlenim öyleydi. Yolda havadan sudan birbirimize tanımaya dair konuştuk. Bilmiyorum ne olması gerekiyordu. Ne sormam gerekiyor. Yani sadece yeni bir kişi ile tanıyordum. Öyle evlenecek gibi sorulara boğmadık birbirimizi. Neyse eve geldim. Haber geldi istememiş çoçuk. Çok şaşırdım. Ailelerde çok şaşırdı. Bu erkekler ne tutarsız böyle . Yani birde görücü usulü olmuş zaten temel şeylerimizi biliyoruz .Birbirimize yakıştırılmışız.Belli yaşlara gelmişiz. Ben de öyle ahım şahım elektrik almadım. Ama daha da tanımak için hep şans tanımak isterim. Ama hep aklı karışık aile önerisi ile gelen erkeklere böyle oluyor. Erkekler neden böyle hemen kestirip atıyor ki ??? Evlenmek için gelmiyor mu ? Çoğu taş yerine oturmuş hayatımızda belli yaşlara gelmişiz. Birilerinin önerisi sağlamdır diyorum ama çürük çıkıyor. Ya geçmişte ailesini istemediği bir kız olup ben öneriliyorum. Kafasındaki beklentileri karşılayamıyorum.
Ayni kişi yahu kafama sardım iyice ..hiç görüşmede evliliğe dair bir şey olmadı Amaç tanismak ama sonu evlilik değil mi ama o gözle bakmayacakmiyizSanki dejavu oldum!!! Daha gecen hafta biriyle gorustun ve seni eve birakti.. LUTFEN BIRAZ SECICI OLUR MUSUN!!!
Insanlar sendeki evlenme isteginin ayyuka ciktiginin farkina varip senden kaciyorlar.. Lutfen artik her gorustugunle kocan olacakmis gibi hissetme gecenki gibi.. Lutfen!!!!
Ayyy ben 10 gündür sardım atamıyorum ya ....hiç böyle olmamistim ...Belki bu kez beni uzen olayı bilen çok akrabam olması. Niye bu hale geldim bilmiyorum.bu da mı gol değil 3
Hemde nasıl etti anlatamam . Karşıdaki adam ne istediğin bilecek. O an soğuk davranmalıydı. Bir çok görüşmem oldu masada olmayacağı belliydi tavrında .Ama bu çok sıcak davrandı. Bazı tavırları olsun . Annesi de bu tavırlarına kızmış zaten . En can acıtıcı noktası bu oldu.
Galiba gözümde çok büyüttüm galiba ..Sevmek zorundayişim gibi kafamı şartladum. Bir de çevre baskısi ,memlekete donus hayali derkenÇevrenizin gazına geliyorsunuz çok fena.
Herkes olumlu baktı, olmayınca herkes üzüldü, herkes şaşırdı, herkes kaldıramadı...
Cidden gaza geliyorsunuz.
Ne biliyim işte ya niye böyle hissettim bü olay kafamda neden büyüdü ...Galiba aileyi tanıdığım bu kadar insana rezil olmuş gibi hissediyorumNeden soğuk davransın evlilik olmayacak diye kabalaşmak mı gerekir neticede dışarı çıkmışsınız ve o vakti güzel geçirmişsiniz, ben seni beğenmedim hadi eve bırakayım mı demeliydi ya da hmmm evet ok gibi kısa cevaplar verip surat mı sallasaydı
Ne biliyim işte ya niye böyle hissettim bü olay kafamda neden büyüdü ...Galiba aileyi tanıdığım bu kadar insana rezil olmuş gibi hissediyorum
Ne biliyim işte ya niye böyle hissettim bü olay kafamda neden büyüdü ...Galiba aileyi tanıdığım bu kadar insana rezil olmuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?